Vlogg fra lanseringer!

Hei!

Håper dere har hatt en fin dag! Jeg er så utrolig glad det er helg. For det første hadde jeg nynorsktentamen i dag og jeg satt hele tiden ut. Da jeg endelig var ferdig tok jeg bussen hjem. Jeg hadde jo også mattetentamen denne uka og bokmål i går.  Til helgen har jeg masse morsomme planer, blant annet skal jeg på Gullsnutten! Jeg gleder meg utrolig masse og det er såååååååååå mange bra nominerte! 

I dag har jeg gått igjennom bilder og videoer fra de to lanseringene mine denne uken! På onsdag var jeg på Oslo City og i går var jeg på Strømmen! Jeg kan virkelig ikke forklare hvor gøy jeg hadde det og hvor mye det betyr for meg at så mange kom! Jeg lagde nettopp en vlogg fra de to eventene og håper du vil sjekke den ut! Nå skal jeg kose meg med familien og se på tv! Vi snakkes!

 

 

God helg! 

Klem Jennie

ELLEVILLT, HELT WOW

Hei

//Egen kolleksjon 

I går hadde jeg som mange av dere vet førlansering av kolleksjonen min #wowbyjenniesofie på Oslo City. Jeg var der i fra 18-20 og hadde det helt fantastisk, takket være dere. Helt ubeskrivelig og frykten jeg hadde hatt om at ingen skulle komme, den var latterlig dum. Det ble jo ellevillt, kjempegøy og koselig. 

Da jeg kom hjem måtte jeg forbrede meg litt til tentamen som jeg har hatt i dag og i dag skal jeg faktisk til Strømmen. Nå bare gleder jeg meg masse for om det bare blir en brøkdel av så bra det var i går, så blir det uansett flott. 

Det var Rosa popcorn med karamell, Nobe, goodiebags og masse feststemte folk. Jeg fikk tatt masse bilder, og selfies, snaps, flere musical.ly. Fikk danset med dere, poset, tullet, snakket, fikk mange gode glemmer og jeg elsker dere.

Enda mer utrolig å se at flere av dere hoppet inn i plaggene i fra kolleksjonen med en gang. Og aldri glem budskapet jenter. Dere må huske at dere er flotte, mer enn bra nok og smil ikke bare til andre men også til dere selv.

Alle plaggene har ikke vært vist like mye i sosialemedier, så tenkte å sette sammen et par collager her på bloggen i dag. I kveld fra 18-20 blir det jo fotografert enda mer og jeg gleder meg til å kunne sette meg ned i helgen og se på bildene og dele de med alle dere. Kanskje du er på noen av bildene også <3

Det er enda flere plagg enn i collagene under. TRYKK HER FOR Å SE HELE KOLLEKSJONEN.

T-shirt kjolene er kjempesøte med detaljer bakpå ryggen, men det kommer ikke frem på nettsiden eller her. Så ta en titt når du er i butikken. Gleder meg så til varmere dager og til bare å kunne ha på en slik kjole. Ikke glem å send meg et bilde eller tagg bilder av deg i plagg fra kolleksjonen med #wowbyjenniesofie. Har du ikke instagram, kan du sende på mail eller enda bedre med brev 🙂

 

Håper du liker noe av det du ser

Stor klem fra Jennie
 

JEG VAR REDD SIST GANG…

Hei!

Nå er det bare en dag til før lanseringen min på Oslo City og jeg gleder meg så utrolig mye! Dere aner ikke! De to tidligere lanseringene har vært superkoselige og jeg er sikker på at det blir det nå også! Jeg skal innrømme at jeg også er litt nervøs. Tenk hvis det ikke kommer noen. Jeg var redd for det sist gang og gangen før det også, men det kom jo maaaaange fantastiske mennesker som hilste, tok bilder og handlet plagg fra kolleksjonen min. Om du fulgte med på @wowandme sin snap så snakket jeg om begge eventene og viste flere av plaggene mine. Om du ikke så det, tenkte jeg å oppsummere litt hva jeg sa her på bloggen også!

I morgen, altså den 29.mars, er det lansering på Wow Oslo City fra klokken 18.00-20.00. Det vil være snakcs, drikke, goodie bags og mulighet til å snakke og ta bilder! Alltid så utrolig koselig å møte dere. På torsdag den 30. mars vil jeg være på Strømmen også fra klokken 18.00-20.000.  Det vil skje det samme der<3 

Her er et antrekk jeg har satt sammen av tre plagg fra kolleksjonen min. Denne tightsen er en stor favoritt kos meg, spesielt den kule detaljen på siden. Jeg “matcha” den med en hvit gjennomsiktig topp fra kolleksjonen og en stilig palmejakke. 

I dag hadde jeg matte tentamen og jeg har også tentamen på torsdag og fredag. Dette blir litt av en uke……
 

Kommer du på et av eventene? <3

Klem Jennie

SAVNER DET SÅ SYKT!

Hei!

Her er en video jeg filmet en av dagene denne uka etter skolen! Jeg ser tilbake på minner fra språkreisen min til Brighton i 2015 og til Malta i 2016! Det var to veldig forskjellige men fantastiske opplevelser. Brighton fylt med shopping og Malta med det krystallklare vannet! Jeg håper dere liker videoen og glem ikke å se slutten av videoen der jeg informerer dere om noen kule tilbud og lignende<3

Husk at jeg har en egen kategori på bloggen så heter “språkreise” om du ønsker å se innlegg fra reisene mine! I tillegg har jeg flere videoer på youtubekanalen min, så definitivt sjekk den ut! Link her: https://www.youtube.com/channel/UCrNCNqnSK2yaaG372ca3bbg

Klem Jennie Sofie

BRA NOK!

Hei!
Håper dere alle har hatt en fin lørdag så langt. I dag har jeg faktisk hatt en skikkelig produktiv dag føler jeg. Jeg har fått tatt masse bilder i litt forskjellig antrekk, begynt å redigere litt på en video, ryddet på rommet og nå blogger jeg. 

Jeg har forsøkt å få gjort mye fordi at jeg vet at neste uke blir over normalen hektisk. Jeg skal ha tentamen i tre fag  i tillegg til lanseringene mine av #wowbyjenniesofie på onsdag og torsdag.

I dag tok jeg bilder i ett av plaggene som har ett av budskapene jeg ønsker å få frem til dere. På armene på genseren jeg har på meg på bildene står det, GOOD ENOUGH. Rett og slett en tekst som sier det jeg mener er veldig viktig å huske bestandig, at vi er bra nok. Du er bra nok, akkurat slik du er. Du trenger ikke forandre på hvordan du ser ut, ønske deg høyere eller lavere. Ønske deg en annen øyefarge eller lengere øyevipper, du er flott som du er.

Det eneste de aller fleste kan bli enda bedre på er å fortelle andre at de er flotte, at de er fine og bra nok for oss og alle andre. Dette budskapet har jeg på noen av plaggene mine, blant annet noen superkule knestrømper. 


Jeg vil at vi jenter skal bli enda flinkere til å løfte hverandre opp, være glad på andres vegne og være fornøyde med den vi er. For vi er den vi er, og det å bruke tid, krefter og energi på å ønske seg annerledes det gjør ingen ting bedre. Hver dag vi våkner kunne jeg ønske alle jenter kunne sett seg i speilen og smilt til seg selv og gjort det beste ut av dagen. Noen dager er selvfølgelig i alles liv ikke like “happy” som andre dager, men å smile til andre og sist men ikke minst til seg selv, det gjør ikke dagen dårligere i hvert fall. 

Denne genseren har jeg designet i grønn og i grå og håper dere liker den. Kanskje vi sees på Oslo City på onsdag 29 mars, eller på Strømmen torsdag 30 mars. Jeg har mange klemmer og smil jeg ønsker å dele ut, for dere er fantastiske. 

Klem Jennie

HVEM KYSSA JENNIE SOFIE SIST?

Hei!

God fredag! Har jobba helt siden jeg kom hjem fra skolen og kom på at jeg måtte dele noe her på bloggen! Jeg tenkte å linke til en ny video fra TOPP sin youtubekanal. Jeg var sist og filma der i starten av februar, så noen av svarene har jo endret seg. Videoen er uansett morsom og du får kanskje vite noe om meg du kanskje ikke visste fra før! Vi filmet en “kjappe svar” video<3

 

Fikk du vite noe du ikke visste om meg?
Klem Jennie

EN FAVORITT

Hei!
Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg elsker onsdager, fordi da slutter jeg tidlig på skolen. I tillegg til kortere skoledag, så var det superdigg vær i dag. Sola skinte og jeg kunne gå i en tynn og deilig jakke. Da jeg kom hjem fra skolen tok mamma noen kjappe bilder av meg i noen plagg jeg ikke har vist dere skikkelig ennå,  disse er også i fra kolleksjonen min. En rosa ” no shoulder” genser og en caps der det står “fashion”. Genseren kommer også i grå! Jeg bare digger den! Håper at jeg ser så mange som mulig av dere på lanseringene mine. Et arrangement 29.mars på Oslo City fra 18-20 og et dagen etter på Strømmen også fra klokken 18 -20. For mer info sjekk wow sin Facebook side.

Det blir snacks, drikke, goodiebags og 30 % avslag på alle klær hos WOW, sett bort i fra klærene i fra min kolleksjon #wowbyjenniesofie. Jeg har autografkort som mange har etterspurt og gleder meg til å møte dere. Jeg vet allerede om flere som kommer og noen har vært på VIP-lanseringene mine som jeg hadde for min første og andre kolleksjon med WOW også, det er sååååå koselig. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
 

Kolleksjonen består av alt i fra skjørt, kjoler, bukser, gensere, t-shirts, sokker, cap, onepiece, jakker, shorts, treningstøy, mobilveske, pins……tror ikke jeg har glemt noe nå.

Hva av dette ønsker å mest å se bilde av?

Klem Jennie
 

“JEG ER IKKE MEG SELV?”

 

Hei!

Håper dere har hatt en fin start på uka. Rett etter at jeg kom hjem fra skolen filmet jeg en ny video for kanalen min. Som jeg blogget om på lørdag, så ville ikke kameraet mitt fungere. Ut i fra det vi leste på nettet om feilkoden, måtte det sendes på reparasjon. Mamma gjorde et eller annet magisk og så fungerte det plutselig! Jeg fikk derfor filmet med det nå i dag! I tillegg til å filme tok jeg litt bilder ute i et av plaggene fra kolleksjonen min som snart kommer ut i butikk. Det er en stor “oversized” demin jakke med tekst “fashion” på ryggen. Digger den!
 


 

La ut et bilde fra shooten med wow på instagram i dag med to andre antrekk. Jeg digger de to antrekkene og gleder meg masse til å gå med de selv. Fikk faktisk flere kommentarer på at den på bildet ikke lignet på meg. Jeg prøvde å svare så godt jeg kunne og det var noe så enkelt som at det er ikke jeg som sminker meg selv på slike shoots. Det sikter til en mindre målgruppe og i tillegg er vi i et studio med masse lys, blitz og lignende. Håret er mer opp for å ha fokus på klær. Her er et av plaggene utenfor huset der jeg alltid tar bilder med naturlig lys og min egen sminke. Dette kjenner dere meg kanskje mer igjen på. Haha<3<3<3

Til dere som drømmer om å være modeller må dere nok forberede dere på at å være modell handler om å vise frem klær og ikke seg selv. Man jobber på oppdrag for noen til å vise frem produkter og det er oppdragsgiver sin smak om hva som ser bra ut og ikke bra ut som har noe å si. Det er også noe som er veldig gøy med å få jobbe litt som modell, at man får se seg selv på andre måter og får utfordringer. 

Som dere ser på bildene under har sminke, lys og look mye å si for hvordan er person ser ut:-)

Likte du noen av plaggene? 

Klem Jennie

 

STORYTIME

Hei

Det er vår i lufta og på denne tiden av året de to siste årene har jeg hatt full nedtelling til årets høydepunkter. To år på rad var jeg så heldig å få reise på språkreise med EF til to av deres mange destinasjoner. Første året var jeg ikke mer enn 14 år og reiste med venninnen min Ella til Brighton i England. Vi bodde to uker på studenthjem (campus)  og skapte minner for livet og lærte oss enda mer engelsk som gjorde oss tryggere til andre året på ungdomsskolen. 

Jeg savner venninnene vi fikk oss den sommeren. Pilar i fra Spania og Caroline i fra Danmark. Vi snakket engelsk i sammen hele tiden og lærte hverandre noen setninger og tulleting på vårt eget språk også. 

Vi var så utrolig heldige med været den sommeren. Det var sol, sol, sol. Herlige dager på Piren, i byen og på aktiviteter både vi venninnene i sammen men også med undervisningsgruppene våre.


Processed with VSCOcam with f2 preset

I fjor sommer reiste jeg til Malta med venninnen min Tuva. En fantastisk opplevelse hvor sol, varme, bading, kjekke gutter, mange norske venninner, disco, båtturer og ubeskrivelige opplevelser fylte dagene. Den norske gruppa ble sveiset godt i sammen og vi var en gruppe som holdt sammen hele tiden. Her bodde vi på et nydelig hotell med et superdigg basseng. 

Jeg fikk lyst til å lage en mimre-video og legge ut på Youtube og vise dere mange flere bilder. Jeg har jo hatt spørsmålsrunder for begge reisene men tenkte det hadde vært kult å bare ha en video der jeg snakker om begge reisene. Litt som en storytime. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne sommeren har jeg foreløpig ingen planer. Det føles litt rart og veldig uvant. Det er siste året på ungdomsskolen og jeg har allerede tenkt å skaffe meg litt informasjon om utvekslingstilbudet til EF. Vet om flere som har gått andre klasse på videregående i USA. Høres vedig spennende ut, og så lærrerikt det må være. Jeg tenker USA for det er der jeg eventuelt ville valgt å bo ett år.

Om du synes at en språkreise høres spennende ut ta gjerne å klikk på EF annonsen på siden av bloggen min eller trykk //HER.  Da kan du bestille en brosjyre igjennom meg til deg. Der står alt du trenger å vite om en språkreise og det er supergøy å lese igjennom og se på alle destinasjonene og mulighetene. Det er helt gratis!

Det er fortsatt noen få ledige plasser for reiser nå til sommeren 2017, og om du bestiller før den 31.mars får du 1500kr i rabatt på reiser utenfor Europa og 1000kr i rabatt  på reiser innenfor Europa. I tillegg om du bestiller reisen din igjennom meg får du 300kr i rabatt. Om du ringer når du bestiller sier du at reisen er anbefalt av Jennie Sofie og om du gjør det på nett er det er eget felt der de spør hvem du har fått reien anbefalt av. Der skriver du da “Jennie Sofie”.

Om du har vært på språkreise og vil oppleve noe annet nytt og spennende så er jo også EF High School Year noe spennende for de som er ferdig på ungdomsskolen. Da bor du et år i USA og får oppleve de typiske gule bussene, promnight, high school spirit, Friday night fotball games osv. Om du vil lese mer om dette trykk //HER. 

Vil du ha en storytime video?

Klem Jennie

 

JEG FÅR LYST TIL Å GRINE

Hei!

Jeg hadde planlagt å filme en veldig morsom og gøyal video i dag, men det ble det dessverre ikke noe av:(  Jeg hadde lagt alt klar og forberedt meg. Sminka meg fint, fiksa rommet, satt opp stolen min og kamerastativ, med neida! Kameraet mitt ville ikke filme av en eller annen grunn. Det ville heller ikke ta bilder. Jeg byttet ut minnekort, lada batteri på nytt, tok det inn og ut men ingenting hjalp. I tillegg var jeg alene hjemme akkurat da så kunne heller ikke få hjelp. Utrolig fint egentlig fordi da kunne jeg filmet når det var helt stille, men kameraet mitt ville ikke filme. Jeg prøvde så med vloggkameraet mitt og det fungerte heller ikke?! Jeg må derfor vente med å filme til jeg har fått fikset kameraet:( 

Haha! Ble litt irritert siden jeg også hadde planlagt hva jeg skulle blogge om, men det gikk ikke det heller da. Tok derfor noen kjappe bilder i photobooth der jeg så litt irritert og sur ut. Haha! Heldigvis fungerte den.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

 

Håper jeg får fikset det til i morgen, så filmer jeg heller da<3

Hva irriterer deg?

Klem Jennie