HAPPY HALLOWEEN

Hei


Vet det blir sent innlegg, men har nettopp kommet hjem i fra fest. Hatt det kjempegøy i sammen med venner. Nå er jeg kun kort hjemom for å pakke overnattingssaker for så å dra til Embla <3. Vi har fri fra skolen i morgen. Legger ut bilder på bloggen i morgen i fra Halloweenkvelden min, kostyme og venner. Mulig også litt video. 

Vi fikk masse godteri på “Knask eller Knep” 

Hadde du en fin kveld? Hva gjorde du? 

Klem Jennie

Klar for Halloween

Hei

I morgen er det Halloween. Jeg er heldig og har blitt innvitert til en veldig god venninne. Syns det er kjedelig å kjøpe nye kostymer hele tiden som man ikke får brukt annet enn på Halloween, så i år lager jeg det selv. Jeg har alltid funnet på noe med venner på Halloween og mange ganger hatt venner hjemme hos meg også. Det beste er at det er plandag på fredag, så da er det skolefriiiiiii 🙂 Det er jo helt perfekt da, for da kan vi kose oss litt ekstra lenge. Legger ut bilde av meg med kostyme på bloggen i morgen.

DETTE BILDET ER FRA 2010

DETTE ER HALLOWEEN 2008

MEG, LILLESØSTER MED VENNER

Hva skal du kle deg ut som ?

Klem Jennie

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE OKTOBER

Hei

Jeg har svart på 100 spørsål og svarene blir gitt i video. Jeg tror jeg kommer til å ha spørsmålsrunder oftere, men at ikke alle blir filmet. Det tar ganske lang tid og denne gangen så ble det utrolig mye tull. Både at kamera var stilt inn feil slik at minnekortene ble kjempefort fulle og at det skjedde noe med overføringen i fra kamera til Mac`en. Huff….. Det tar ganske lang tid å svare på 100 spørsmål også, så jeg har måttet dele opp videoen i to deler. I dag kommer altså DEL 1. 

Jeg har ikke lagt med bilder i videoen som jeg sa jeg skulle gjøre, men det kommer jo en del 2 😀

 Fikk du svar på noe du lurte på?

Klem Jennie

OMG SÅÅÅÅ BRA

Hei hei

Sitter og gjør siste finpuss på videoen med svar på spørsmålsrunden for oktober,  legger videoen ut senere i kveld. Men har i dag funnet ut noe som jeg syns er sååååå bra. Når jeg skal på storsenter pleier jeg å dra til Ski Storenter men har alltid misunnet Sandvika blant annet Frozen Yoghurt og SmoothieXchange, men nå skal både SmoothieXchange og Funky Frozen Yoghurt komme til Ski Storsenter i november. Jippi!!! Det er ikke slik at jeg drar til senteret ofte altså, for vi må jo alltid kjøre med bil dit. Det tar ca 30 minutter med bil. Til Oslo kan jeg komme meg alene, for da går det jo buss og båt, men det gjør jeg enda sjeldnere. 

JIPPI for Funky Frozen Yoghurt og SmothieXchange.

 

Hvilket senter pleier du å shoppe på?

Klem Jennie

Reiselyst

Hei

Jeg vet at jeg er heldig som reiser en del, men de fleste turene går jo til Østerrike for å besøke familie. Jeg har i flere år hatt lyst til å reise til London, noe jeg fremdeles drømmer om. Jeg vil jo ikke bare reise til London for å se og oppleve, men også for å shoppe og da forstår jeg jo at en slik tur kommer til å koste en del. Men nå har jeg bestemt meg for å begynne å spare til en Londontur, så kanskje jeg kan reise om ikke så ALT for lenge. Et annet reisemål som står høyt på ønskelisten er Paris. 

Jeg er veldig glad i farger og er svak for sjokolade så en handletur hos m&m`s i London hadde virkelig vært fantastisk.

HARODS SHOPPING I LONDON

KULE KLÆR OG TING I KULE BUTIKKER

Har du vært i London?

Hvilke butikker bør man sjekke ut i London?

Klem Jennie

VIDEO TRØBBEL

Hei

I dag hadde jeg tenkt å begynne å filme svar på spørsmålsrunden, men det gikk ikke helt som planlagt. Kortet ble fult 2 ganger og måtte bytte kamera. Filmene slet også med å bli lasta opp , så jeg fikk ikke redigert videoen.  Alikevel blir det video i dag. Hadde en video på mac ´n jeg hadde tenkt å legge ut en dag. Den er til alle dere flotte følgere på instagram. Elsker også dere som leser bloggen min selv om dere ikke har instgram. Håper dere liker videoen.

Svar på spørsmålrunden er altså filmet og jeg er et par dager på etterskudd med å få lagt den ut. Håper dere forstår.

 

Hva syns du om denne videoen?

Klem Jennie

KINO TUR

Hei

I dag avtalte jeg og noen jenter i fra en anne skole her på Nesodden å dra på kino i sammen. Det var super gøy. Vi tok masse tullete videoer og bilder. Da vi kom inn til byen hadde vi veldig god tid så vi gikk en tur innom et sted der de selger bubble tea. Så måtte vi også ha noe godt til kinoen, så vi gikk in på Dehli og kjøpte litt snop. Vi så filmen GÅTEN RAGNAROK. Den var sykt bra, men også litt skummel. Etter filmen hadde vi ca 1 time til å titte litt i byen før båten kom. Vi gikk inom FRIDAY og spurte om ballong så når vi var på båten lade vi sånn helium stemme.Hehe<3<3<3 Ja, ja…sikkert ikke bra kommer noen av dere til å kommentere, men når man gjør det sånn ca 5 ganger i livet, så tror jeg ikke det gjør så mye) Når jeg alikevel var carzy valgte jeg å spise en BLÅ kjærlighet (sikkert ikke bra det heller)Så tok jeg bussen hjem. Nå har jeg bare tenkt å slappe av resten av kvelden.

Håper du har hatt en finfin lørdag så langt.

Hva skal du se på TV i kveld?

Klem Jennie 

FREDAG

Hei

I dag er det endelig fredag igjen. Har vært en slitsom uke med mye jobb på skolen. Så i dag skal vi spise taco, se på TV og bare kose oss. Nå er det lenge siden jeg har lagt ut bilde fra instagram til dere som ikke har det. Det er god del bilder. I helgen har jeg tenkt å begynne på spørsmålsrunde så bare følge med. I dag har jeg også kost meg med lillesøster. Etter skolen dro vi hjem og spilte bordtennis. Hun lærte meg noen type sørver og hvordan reglene var. 

Hv skal du i kveld???

Klem Jennie

 

Ønsker

Hei

Nå har akkurat Andrine blitt henta. Hun ble med meg hjem etter skolen og vi har hatt det moro i sammen. Etter middag fikk vi årets første julebrus i fra mamma og da kom jeg også til å tenke på at det i dag akkurat er 2 måneder til julaften. Akkurat nå sitter jeg og ser litt på nettet på ting jeg kan skrive på ønskelista mi som skal sendes til de i Østerrike. Først så tenkte jeg å ønske meg gavekort i fra favorittbutikkene mine der nede, men det er jo litt hyggelig å få gaver også. Jeg syns også det er koseligere å gi gave enn å gi gavekort selv også. Vi reiser jo bort i jula, så jeg må jo prøve å ikke ønske meg tunge ting også, he he.

Lagde et par collager med noe jeg fant på nettet.  

BILDENE I DENNE COLLAGEN ER FRA SuperDry, Claire`s, Urban og drikkekopp fra Bodum

BILDENE I DE TO NESTE COLLAGENE ER ALLE Victoria Secret og Juicy Couture. Tante skal til Bangkok før jul og håper derfor på at noen av ønskene kan bli innfridd 😀

 

 

Dette var årets første julegaveønsker. 

Syns du det er tidlig å tenke på å skrive ønskelister?

Klem Jennie

#victoriasecret #superdry #ønskeliste #rosa #pink #inspirasjon

TUSEN TAKK

Hei

I sommer da jeg var på jakt etter ny header var jeg så utrolig heldig og fikk tilsendt maaaaaaange kjempefine headere. Jeg ble kjempe imponert over alle de fine forslagene. Jeg håper som sakt på å få tatt nye bilder til header om kort tid. Da legger jeg bildene ut her på bloggen og merker innlegget som HEADERBILDER. Håper da på at mange av dere vil kose dere med å lage headere med de nye bildene.

Jeg vil takke alle sammen som sendte meg headere. Setter stor pris på at dere liker bloggen min og gjør slike ting for meg <3 <3 <3, dere er helt utrolige. Har funnet frem 10 headere i dag som jeg vil dere med dere slik at dere virkelig kan se hvor flinke folk er.Selv om din header ikke er med i innlegget betyr det IKKE at den ikke var fin og at jeg IKKE satte pris på den. Du gjorde meg glad ved å sende mailen til meg. 

ØNSKER DERE AT JEG LEGGER UT FLERE HEADERE SOM JEG HAR FÅTT TILSENDT?

Noen har sendt headere i format som ikke passer til min blogg, så minner om at formatet må lages som et bredformat. Altså, den må være dobbelt så bred som den er høy. 

Klem Jennie

NOEN TROR VISST AT JEG SKAL BYTTE TIL EN AV DISSE HEADERENE. NEI, JEG SKAL IKKE DET. SKAL TA NYE BILDER. DISSE ER FOR SOMMERLIGE. 

Emma Lahana

Kanita

Kathinka

 

Julie T Kalstad

Therese

Kathrine Wettre

Ida Natalie

Linea

Julie Bakken

Anita H Svensen