STRANDLIVET

Hei

Som jeg skrev i gårsdagens innlegg tenkte jeg å dele flere bilder med dere fra stranddagen vår i går. Når jeg ser gjennom bilder som er tatt er det faktisk vanskelig å dele noen på bloggen, fordi mamma og pappa er veldig strenge med tanke på hvordan type bilder jeg får legge ut. Det er jeg jo også veldig glad for og forstår veldig godt. . Selv har jeg heller ikke lyst til å dele masse bikini bilder.

 Det er jo slik at det er veldig varmt her og vi bader stort sett hele tiden, og da har jeg jo bare bikini på. Men jeg klarte å lage et lite bilderas til dere og skal forsøke å være enda flinkere i dag som er siste hele dagen vår her. I morgen reiser vi hjem. 

Utrolig deilig vann!

UTE MED TRÅBÅT MED SKLIE

Klem Jennie

BEACH DAY

Hei

I går tilbrakte vi hele dagen ved bassenget. Utrolig deilig, men i dag hadde vi derfor heller lyst til å dra på stranda. Vi våknet til skyfri himmel som vi ikke har gjort de andre dagene her. Vi var ikke lenge ved bassenget før vi valgte å dra av sted på stranda. Der bada vi, kasta ball, spilte volleyball og dro ut med båt. Vi leide en liten tråbåt med sklie som vi tok med litt lenger ut. Så var det bare å hoppe og skli. Veldig nedkjølende på en så varm dag. 

 

VI VALGTE AMFI STRANDA I NÆRHETEN AV HOTELLET


I morgen er siste hele dagen vi har her på Gran Canaria og jeg nyter tiden fult ut. I kveld får jeg ikke tid til å dele flere bilder, nettet samarbeider ikke helt akkurat nå.
Skal ha et innlegg med flere bilder klart her på bloggen i morgen tidlig, om dere ønsker det. 

Skal jeg legge ut flere bilder fra dagen i dag?

Klem Jennie

GØY I BASSENGET

Hei

//Annonselink til Ving

Etter at gårsdagen for det meste var overskyet og det til og med begynte å regne litt var det helt fantastisk å få en skikkelig solrik dag ved bassenget. I går var jo jeg og familien å besøkte Lila der hun ferierte med sin familie og i dag kom de og besøkte oss litt her hvor vi ferierer. Det var kjempekoselig med enda en venninnedag, og dumt at vi ikke får flere dager i sammen her på Gran Canaria. Jeg syns det var veldig gøy at vi faktisk tilfeldigvis fant ut at vi skulle være her på øya samtidig og at det i tillegg var så nærme hverandre, vi fikk badet masse i sammen og hatt det veldig gøy. 

I dag var vi enda mer ved bassenget siden været var så fantastisk. Måtte ta flere is pauser ( bare 2 egentlig) og for å smøre seg meg solkrem. I dag har nok vært den beste dagen hvis jeg fjerner at jeg knuste solbrillene mine. ( SNUFS SNUFS)

Nå gjør familien seg klar for å dra inn til Puerto Rico, så kanskje jeg finner et nytt par der. Vi skal også kose oss ute og spise på restaurant. 

 

KJEMPEFINE  BASSENG HER PÅ SUNWING

Trykk //HER om du vil se nærmere på hotellet hvor jeg er nå. 

Tusen takk for mange tips om hva vi bør gjøre i mens vi er her på Gran Canaria.

Har du høstferie nå?

Klem Jennie

 

I dag er jeg sikker på at det blir en….

Hei

…..superfin dag.

 

I går kveld bestemte familien seg impulsivt for å gå strandveien til Anfi del Mar som ligger 20 minutters gange unna om du går (med lillebror som er litt treg) i fra hotellet vårt. Det var en veldig fin spasertur og fikk meg til å glede meg enda mer til i morgen da vil skal til stranden på Anfi for å bade på den utrolig fine stranda der borte. Det var spesielt fint på vei tilbake da vi så alle lysene fra resturantene, hotellene og butikkene. 

Vi skal dra nå rett etter frokost til hotellet hvor en venninne av meg og familien hennes ferierer på og bade og kose oss i sammen med dem. Først på hotellet de bor på for så å dra på stranden og bade også. Vi så i går kveld at de leier ut tråbåter med sklie og det skal vi forsøke å få leid oss. Jeg husker vi gjorde det i Kypros for noen år siden. Det var utrolig gøy. Men nå skal jeg få smurt meg med solkrem og komme meg ut i sola. 

Ønsker dere en finfin dag alle sammen

I bassenget


Amfi del Mar i går på kvelden. Gleder meg masse til å se det på dagen!


Har du vært på Gran Canaria før? Gi meg gjerne tips om hva jeg bør oppleve i mens jeg er her.

 Klem Jennie

Denne uken

Hei

//Annonselink

Nå har endelig vi kommet frem til hotellet her på Gran Canaria. Vi bor på Sunwing i Arguineguin og jeg elsker hotellet og omgivelsene. Fantastisk utsikt utover havet og bassengområdet. Du kan se hotellet ved å trykke //HER

Jeg skrev at vi endelig hadde kommet frem, som ikke stemmer helt. Vi kom hit tidligere i dag, men det første vi gjorde var å pakke fort ut, hive på oss badetøy og solkrem og tilbringe ettermiddagen ved og i bassenget. Jeg gikk en liten runde på hotellet og jeg kan faktisk se hotellet der en venninne av meg bor. Jeg har også planer om å møte hun, noe jeg gleder meg masse til. 

Flyet hadde avgang klokken 09.00 fra Gardermoen i dag tidlig og flyturen tok 5 timer og 15 minutter. Jeg er heldig og klarer å sove når vi reiser, så jeg syns flyturen gikk kjempefort. Koste meg med god musikk og et blad også.  Jeg sov faktisk i bilen på vei til flyplassen, på flyet sov jeg i 2 timer og var litt i halvsøvne på bussen. Jeg klarer å sove alle steder. Hahahah

Vi har også stilt klokken 1 time tilbake så her er ikke klokka mer enn snart 19.00, så kan være at noen innlegg kommer ut litt senere enn vanlig. Skal selvfølgelig prøve så fort som mulig. 

Her er noen bilder fra den lille runden min på hotellet. Det kommer selvfølgelig mange bilder av mye annet den kommende uken og selvfølgelig av meg og familien også. Disse er også bare tatt med mobilen, tok ikke med kamera ned til bassenget. 

 

BILDER TATT MED MOBILKAMERA OG LAGT PÅ FILTER

TATT MED MOBILKAMERA, IKKE REDIGERT

Nå er sola på vei ned og det er rolig rundt bassenget, helt til lillebror kommer å tar bombehopp ut i bassenget i morgen. 

BILDER TATT MED MOBILKAMERA, IKKE REDIGERT

Liker du best bilder med filter eller uten?

Klem Jennie

HVA HAR SKJEDD!

Hei

I dag fikk jeg flere kommentarer og direktmeldiger på hva som har skjedd med bloggdesignet mitt. Selv tenkte jeg ikke det var noe spesielt før jeg gikk inn på mobil og hele designet mitt var borte og byttet ut med et helt enkelt uten header. Ble helt forskrekket og logget inn på MACEN med en gang for å se hva som hadde skjedd. Da jeg logget inn stod det en liten overskfift ” mobilvennlig design” 

Jeg fikk lest litt om det og kort forklart er det dette som stod. At det er en stor andel av leserne på blogg som kommentere via mobil og at det derfor var på tide med mobiltilpassend design. Så det vil si at de kommende ukene vil det være et standard mobildesign på bloggen min, altså via mobil.  Etterhvert vil det selvfølgelig også komme forskjellige design å velge mellom, men også egen designbygger for mobil. Det jeg syns var viktig er at det senere vil bli mulig å lage sitt eget design på mobil. Nå skal jeg jo snart begynne på nye header og nytt design og dette er jo noe jeg ser frem til. 

Om du ønsker å se bloggen min med det vanlige designet mitt må du bruke PC eller MAC. 

 

SLIK DET NÅ SER UT PÅ BLOGGEN VIA MOBIL. 


Uvant men jeg skal klare meg. Hahahaha! 

Nå reiser vi også på onsdag så har ganske stress. For det første må jeg pakke alt jeg trenger og vaske det jeg vil ha med, pluss at jeg må gjøre leksene for hele uka i dag og i morgen i tillegg. Så det er ikke bare å bare å reise i skoletid. Man må faktisk jobbe for det. Vi har heldigvis fått noe nytt og kult i huset som hjelper meg med motivasjonen. 


Leser du bloggen min på mobil eller via PC/MAC?

Klem Jennie

 

 

BYEN MED SØTNOSENE

Hei

For en hektisk og full helg. Har vært i byen både i går og i dag. I dag skulle jeg på førpremiere av filmen Descendants. Da vi kom fikk vi først litt å spise og drikke og så var det film. Helt ærlig likte jeg faktisk filmen. Jeg er en person som kan se DISNEY å kose meg. Det gjorde jeg nå også og vi begynte alle 3 å le. Alle 3 vil si Petrine, Tuva og meg. Jeg ville ha med disse på premieren og ble utrolig glad for at de kunne. Jeg tror og vet at vi har det gøy uansett hva vi gjør sammen. Vi har også ganske samme humor så vi får hverandre til å le masse og hele tiden.

Kom hjem ganske sent meg valgte å lage et lite innlegg siden det ikke ble noe i går.

 

SLENGBUKSE JENTENE, SE PETRINE i #WOWBYJENNIESOFIE


Vi tok disse bildene før kinoen av hverandre. #bringing the 70`s / 80´s back ! Hahahahha! Slengbukser og tykke,store olajakker med masse ull. Syns det er utrolig kult da. Jakka mi er fra WOW og buksa fra BIKBOK! Elsker det!

Har du lyst til å se filmen?

Klem Jennie

Hva jeg forbinder med…

Høsten!

Hei hei

Da er det endelig fredag igjen og jeg ser frem til en morsom helg der jeg skal mye gøy. En shoppingrunde med vinneren av GAVEKORT på WOW til 3000,-  , jeg skal i bursdag og jeg skal på kinopremiere av filmen DESENDENTS. Gleder meg masse. I tillegg reiser jeg onsdag neste uke til Gran Canaria. Mye å se frem til.

Jeg gleder meg også til etter høstferien. Ikke fordi det skal skje noe spesielt, men fordi jeg gleder meg til det blir skikkelig høst! Med blader i mange farger, mørke leppestifter, varme jakker og sko, drikke masse “chai tea”. Det er hvert fall noe av det jeg forbinder med høsten. Sitte inne på kvelden og se på en serie og tenne stearinlys og slappe av. Jeg er faktisk også ganske glad i å våkne opp til regnvær en lørdag eller søndag av og til og det er kjempedeilig å legge seg til å sove om kvelden til lyden av regn mot vinduet også. 

Lagde en liten collage som gir meg høstfølelse. Nedeste bilde til høyre er fra kolleksjonen min med WOW og jeg elsker den høst/vinterjakken. Jeg hadde sett en lignende da jeg var i London i fjor men den hadde ikke noe innsving i livet og ikke det foret som jeg liker aller best heller. Da  jeg fikk mulighet til å desige noen klesplagg så passet jeg på å lage en jakke akkurat som jeg ønsket den og jeg er kjempefornøyd. Veldig klar for høsten med den. 

Hva er det beste med høsten syns du?

Klem Jennie

DERE ER DE HELDIGE

Hei

//Samarbeid

I dag virkelig bøtter det ned her hvor jeg bor. Det regner og regner og det er stor sjanse for at det gjør det der du bor også. På slike regntunge dager er det fint å kunne kose seg inne. Jeg har jo bloggen og instagram å holde på med og jeg liker å lage meg en god kopp te og slappe av med god musikk også. 

Andre tips til hva du kan gjøre er å lage noe. Enten endre på noen klær du har om du er flink til å sy, tegne, perle, bake, lage et fotoalbum med fine minner,  eller som 5 stykker av dere  nå får mulighet til….designe sitt eget mobildeksel.

Jeg har nå trukket vinnere av gavekort i fra caseapp.no og vinnerene ble: 

 

Maiken – hun vil ta vare på minnet av en fin strand hun tok bilde av i sommer.

Tobias – Endelig en gutt som vant og premien passer jo gutter og jenter. Han kunne tenke seg en alien emoji eller frukt på sitt deksel. 

Marthe – Vil ha en oppmuntrende quote <3

Sofia – Vil ha bilde av kjæledyret sitt som hun har mange søte bilder av.

Ida – Som som meg ønsker seg et årstidsdeksel og bilder av høstblader. 

 

Noe annet jeg elsker med høsten er koseklær og deilige gensere. På bildet under har jeg på “alice” genseren fra kolleksjonen min, min favoritt høstgenser, har den også i lyseblå.

 

 

Gratulerer til dere som vant, jeg tar kontakt med dere på IG eller mail og sørger for at dere får tilsendt gavekortkode.  Om du ikke vant, kan du jo sjekke ut nettsiden og kanskje dette er noe å sette på ønskelisten sin. Trykk //HER for å komme til Caseapp

Liker du konkurranser på bloggen?

Klem Jennie

SVAR PÅ SPØRSMÅL OM SPRÅKREISE DEL 3

Hei

I dag var jeg ikke i form til å dra på skolen og da passer det perfekt at det heller ikke er trening i dag og at videoen er klar til å bare legges ut. Så i dag skal jeg bare ta det med ro, gjøre noen lekser og pleie meg selv. 

Noen av dere som har sett på videoene mine over lengre tid har kanskje lagt merke til at jeg har begynt å bruke noen nye kule effekter og har selvdesignede forsider av videoene på Youtube. Jeg har begynt å bruke programmet Final Cut Pro, syns det er gøy med nytt program. Jeg har fortsatt mye igjen å lære men finner ut noe nytt hver gang jeg redigerer, he he. 

Det er nå 1 uke til avreise til Gran Canaria og jeg gleder meg ekstra mye nå fordi en venninne av meg som jeg dessverre ikke ser så ofte også skal dit. Vi reiser ikke samme dag, men vi er jo i nærheten av hverandre i en halv uke slik at vi får truffet hverandre. 

I morgen trekker jeg vinnere av gavekort på mobildeksel i fra caseapp, 5 stykker vinner hvert sitt deksel. 

Håper dere liker videoen og at del 1, 2 og del 3 til sammen gir deg svar på det aller meste du lurer på når det gjelder å reise på språkreise med EF til Brighton. 

 

 

Jeg har allerede begynt å drømme meg litt bort og se på destinasjoner med EF til neste sommer. For meg er det ikke bare å velge det stedet jeg aller helst vil, det må matche med familien sin ferie også, så jeg ser først på avreise tidspunkter før jeg ser vidre på destinasjoner. 

Om du kunne velget, hvor ville du helst ha reist i HELE verden?

Klem Jennie