GOD FØLELSE

Hei

I dag har jeg vært med venner og kost meg hjemme på rommet mitt. Mamma hadde kjøpt noen lys til meg og de pyntet jeg med på rommet. Da fikk jeg en veldig god følelse. Tenker på høst, jul og det å kose deg inne når det er kladt ute. Har også fått tak i gardiner og et nytt kjempedeilig sengeteppe, så nå er jeg et steg nærmere en romvideo. Fortsatt noen ting og fikse på men det går nok fort, håper jeg. 

Har du høstferie nå?

Klem Jennie

Tips, du kan vinne

Hei

Jeg blogget for noen dager om nominering til Vixen blogaward. Du kan lese inlegget ved å trykke HER 🙂

I dag fikk jeg informasjon om at det er en konkurranse gående hvor man kan vinne et superkult bloggekamera fra Canon. Alle som nominerer sine favorittbloggere er med i trekningen og du kan lese mer om konkurransen ved å trykker HER

 

Jeg vet at veldig mange har nominert meg til Årets Ungblogg, noe jeg setter utrolig stor pris på. Jeg får så mange koselige kommentarer her på bloggen, på instagram og også på mail, tusen takk <3 

Alle de som har nominert er automatisk med i trekningen av et slikt kamera, og du kan nominere flere ganger om du ønsker det. Om du ønsker å nominere meg eller noen andre i de 15 ulike kategoriene kan du trykke HER, for å komme til nomineringsskjema

Vil du stemme på meg må skjema fylles ut som på bildet under, pluss din e-mail

Klem Jennie

 

TUSENFRYD MED GIRLSA<3

Hei

I dag dro jeg i samen med Alice, Tuva og Rikke til Tusenfryd. Rikke hadde ikke vært der på veldig lenge så det var veldig gøy å se alle reaksjonene hennes. Vi tok Speed Monster, Jappen/SpaceShot, SpinSpider, SuperSplash og mange andre gøyale ting. Siden det er høst er det ikke så mange der så vi slapp nesten å stå i kø. Vi tok Thunder Coaster sånn 4 ganger på rad. Ble faktisk veldig kvalm. 


Tok noen filmsnutter med mobilen i løpet av dagen, kanskje jeg legger noe ut her, på Instagram, på VideofyMe eller Youtube. 

Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie

Innkjøp og outfits

Hei

I dag var jeg på Ski Storsenter med familien. Pappa var på kino med lillebror og lillesøster og mamma og jeg koste oss på senteret. Jeg har vært på jakt etter noen deilige høstgensere og i dag fant jeg i hvertfall en. Det var ganske vanskelig for det var veldig mange fine gensere, men de var så veldig fluffy eller alt for lange og så kjempeteite ut på meg, he  he.

Endte opp med et antrekk, jeg er kjempefornøyd med og som jeg kan kombinere på mange måter. 

 

NYTT ANTREKK

Her har jeg i tillegg på meg Cardigan jeg kjøpte i London og en T-shirt jeg har hatt lenge

KLAR FOR HØSTEN

Nå lurer jeg egentlig på hvor viktig det egentlig er for dere å få vite hvor jeg kjøper alt mulig. Får alltid masse spørsmål om hvor det jeg har på meg er kjøpt, og føler av og til at et enkelt bilde på instagram eller her på bloggen blir som en reklamekatalog. Disse tingene kjøpte jeg selv for septemberlønna mi. 

Så syns du jeg skal skrive Klokke kjøpt hos ……. Genser kjøpt hos…… osv?

Klem Jennie

 

ØNSKER <3

Hei

Nå begynner jeg å kjenne at sommerklærne ikke duger så bra lenger, søker derfor rundt på dette for å finne deilige og varme høstklær. Ønsker meg noen deilige kosegensere og varme sokker. Stylet noen antrekk jeg kanskje kan se etter eller bare inspirere dere med. 


Ikke spør om merker eller butikker hvor disse tingene kan kjøpes, jeg bare googlet og satte sammen collager. 

Hva syns du om antrekkene?

Klem Jennie

GØY

 

Hei

I dag ble Frida og jeg med Nora hjem etter skolen. Vi bakte kake til balldag på skolen i morgen. Da skal vi spille klasse mot klasse i ballspill som for eksempel håndball, fotball, volleybal, basketball osv.. Det er meldt fint vær så håper veldig at det blir det. Forrige aktivitetsdag måtte det selvfølgelig pøsregne, så da måtte vi til slutt  dra hjem på grunn av alt for mye regn. 

Når Frida hadde dratt gikk jeg og Nora ut og øvde litt. Bytta på å stå i mål og kaste,  og vi lagde også noen morsomme leker. Nå er jeg hjemme og skal ta en varm dusj og etter det skal jeg lage meg en kopp te.


Har dere hatt, eller skal ha en idrettsdag på skolen?

Klem Jennie

SVARER PÅ NOEN SPØRSMÅL

 

Hei

Fikk inn en god del spørsmål og tenkte å svare på noen i et inlegg, og noen i en video. Videoen filmer jeg i helgen, men det kan ta tid før den blir ferdig.

 

1. Hvordan var det å begynne på ungdomsskolen?

I starten likte jeg det ikke så godt men nå liker jeg det veldig. Får være masse med håndballvennene mine og vi har masse morsome fag.

2. Kan du ha en morning routine?

Jeg har veldig lyst til å lage en snart, men jeg kan ikke love noe. Det kommer sikkert en morning routine ut på bloggen en gang men kan ikke love når.

3. Er det vanskelig å holde kontakt med de som går i parallellklassen din?

Nei, det syns i hvertfall ikke jeg. Er veldig mye med de fra min klasse og de andre klassene. Men dette er helt opp til seg selv, det å holde kontakt eller ikke.

4. Hvor høy er du?
Jeg er litt over 160cm <3

5.  Har du kjæreste?

Dette spørsmålet er det kanskje mest av. Som jeg har sagt før, nei jeg har ikke kjæreste. Hahaha 😉

6. Hvor mange klasser har dere på 8.trinn?

Vi har fire klasser:  A, B, C og D. Jeg går i A.

7. Planene dine for høsten?

Bare kose oss hjemme tror jeg. Rake i hagen, gå turer, være med venner og passe på å ikke bli forkjølet. Hehe. Lese bøker, drikke kakao, besøke familie.

8. Har du mannlig lærer eller kvinnelig lærer.

Nå har jeg en mann som kontaktlærer men etter høst ferien får vi en til og det er en dame.  

9. Har du fått karakter 6 på en prøve enda? Er det skummelt med karakter?

Ja har fått karakteren 6 flere ganger.  Nei, jeg syns ikke det er skummelt med karakterer. Var redd før jeg begynte på ungdomsskolen men ikke nå lenger. Man må bare øve bra og gjøre lekser så er jeg sikker på at det vil gå bra 🙂

10. Har noen av vennenene dine noen gang baksnakket deg?

Ja, det er alltid noen som baksnakker og jeg vet om flere som gjør det, men da er de ikke mine ekte venner. For å si det sånn, baksnakker du meg , ser jeg uansett ikke på deg som en venn. Jeg er heldig og har mange gode venner. Vi støtter hverandre, stiller opp for hverandre, ler og har det gøy i sammen.

Håper du fikk svar på noe av det du lurte på<3

Klem Jennie

SPØRSMÅL?

Hei

Som jeg nevnte på bloggen i går, så starter jeg en spørsmålsrunde på bloggen i dag. Jeg har blogget siden mai 2013, og ja som alle andre så forandrer også jeg meg i løpet av ca 1 1/2 år og livet endrer seg også.

Jeg går på ungdomsskolen nå, har ny klasse. Jeg har vokst, klippet håret flere ganger, reist flere steder, fått nye venner, mistet venner, opplevd mye gøy og også triste ting og ja, jeg bruker nå både maskara og bb cream :-O  Livet mitt er vel som alle andre sitt liv, det skjer ting.

I kommentarfeltet til dette innlegget kan du stille spørsmål til meg og jeg skal forsøke å svare på så mange som mulig. Og dere som har teite spørsmål kan bare spare tiden deres med å kommentere, for ja…..jeg har foreldre som leser gjennom kommentarer og da sletter de dem. 

 Noe du lurer på?

Klem Jennie

 

ER DET I DET HELE TATT MULIG?

Hei

I dag fikk jeg en utrolig koselig mail i fra en fast leser og instagramfølger. Jeg er hennes favorittblogger og hun ville nominere meg til “Årets ungblogg”  <3 <3 <3 Det gjorde meg så utrolig glad, men er det i det hele tatt mulig for meg å kunne vinne en slik tittel?

  • Årets ungblogg må minst ha eksistert i 6 måneder, det har jo min.
  • Bloggeren må være under 18 år, jippi det er jeg…men det er maaaaange andre utrolig flinke bloggere også.
  • Bloggeren må ha postet hyppige innlegg, jeg vil si at å ha blogget hver dag bortsett fra to dager siden starten av mai 2013…..det er hyppig 😉
  • Men er bloggen min inspirerende, engasjerende og nyskapende med godt innhold, dette er også et krav? Det er det jo opp til dere lesere å svare på. Jeg vet i såfall at jeg deler mye av livet mitt, at jeg forsøker å være inspirerende, engasjerende og positiv, men lykkes jeg i det?

Jeg håper mange vil stemme på meg

Trykk her for å komme til stemmeskjema

Da kommer du til et bilde som du må fylle ut slik som dette, og i siste rute må du fylle inn e-posten din. Man kan visst stemme mange ganger.

 

Det hadde betydd enormt mye og i hvertfall betydd at jeg hadde fortsatt å blogge masse, masse, masse. Det er 15 ulike kategorier, men hun syns jeg passet best til “Årets ungblogger”  Det kan nomineres frem til 22.oktober.

 

Nominer meg photo badge-nomineacuter-rosa-3_zpsb75373a4.gifTRYKK HER

 

Syns det er kult at de lager en egen pris for de som er under 18 år også. Her er en film i fra Vixen blogawards 2013

 

 

I morgen starter jeg en spørsmålsrunde her på bloggen. Vet at mange ønsker seg det. Så om du har noe du lurer på får du titte innom i morgen og legge igjen et spørsmål til meg.  

 

Håper du liker bloggen min

Klem Jennie

 

GLEDER MEG

Hei

Nå sitter jeg bare å venter på at det blir skikkelig høst. Bladene som faller ned fra trærne og det å kunne sitte med en kopp te og se ut på alle de flotte fargene. Liker også at det blir mørkerer tidligere. Når det blir mørkt slapper jeg mer av og stresser ikke like mye. Elsker høsten. 

Nå for tiden har jeg sett en video av Bethany Mota som jeg bare elsker. Det gjør bare at jeg gleder meg enda mer. Som dere sikkert forstår gleder jeg meg til høsten. Hahaha<3 

BILDE ER FRA I FJOR HØST

 

Om du vil se flere Bethany Mota videoer klikk HER

Klem Jennie