Midsummer night

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har spilt volleyball i hele dag med maaaaange venner fra skolen! Det var utrolig gøy og definitivt noe jeg må gjøre igjen! Ikke bare gøy, men utrolig bra trening også faktisk! Vi hadde flere turneringer og kjørte et skikkelig opplegg! Gårsdagen var jeg også med venner og vi feiret St. Hans i sammen. Vi møttes på den nærmeste stranda der det skulle tennes bål og slang oss ned på noen tepper med snacks og god musikk! Sommeren har akkurat begynt, men jeg har utnyttet meg godt av de første dagene med ferie!

 

Fått mange spørsmål om hvor kransen som jeg postet flere bilder av på instagram var i fra. Den lagde jeg faktisk selv, av viltvoksende blomster jeg fant og litt ståltrå! Jeg tok 3-4 blomster sammen og spant litt ståltrå rundt stilkene, la på flere blomster og spant ståltrå rundt og fortsatte med det helt til den var lang nok. Så bare festet jeg de to endene med litt mer ståltrå! 

Tuvis og meg❤️

Jeg håper dere nyter sommeren så langt!

Klem Jennie

Jeg kom opp i…

Hei folkens!

God tirsdag! Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag. Jeg har i en liten periode gruet meg til denne dagen, fordi jeg hadde opptrekk i muntlig eksamen i dag. Jeg har i en lang periode visst at jeg skulle opp til eksamen, men ikke hva. I dag var dag jeg skulle finne det ut. Jeg var ganske nervøs da jeg gikk inn i kantina, klar til å finne ut av hva jeg skal sitte å jobbe med de neste 2-3 dagene. Det er alltid et fag man ønsker mindre enn et annet. Jeg endte opp med å komme opp i muntlig tysk 2. Det er vel egentlig helt greit. Det hadde selvfølgelig vært utrolig chill å komme opp i media, men slik ble det ikke og det er det ingenting man kan gjøre noe med. I dag har jeg jobbet meg igjennom pensum og lest om alt fra etterkrigstiden til miljøvern. I morgen skal jeg trekke tema og får deretter 24 timer på å lage en presentasjon.

Muntlig eksamen i tysk består av tre ulike deler, nemlig en lytteprøve, en presentasjon og en samtale. I første del skal jeg høre på et lydopptak på tysk og så skal læreren min stille meg spørsmål om det som ble snakket om i opptaket. Alt dette foregår selvfølgelig på tysk. Deretter skal jeg presentere et tema og snakke om det i max 10 minutter. Så kommer den mest avgjørende delen (har jeg hørt), samtalen. Da kan jeg bli stilt spørsmål om presentasjonen, men også spørsmål fra alt jeg har lært de siste 2 årene i tysk. Det er i hvert fall hva jeg har blitt fortalt. Jeg har jo bare hatt muntlig eksamen en gang før, og det var i 10.klasse. Da kom jeg opp i norsk.

Dette er min workspace de neste dagene…

Klem Jennie

“SÅ DEG FULL I GÅR”

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin uke! Jeg har kost meg masse, spesielt fordi jeg hadde fri fra skolen både onsdag og torsdag. Jeg hang med venner disse dagene og i går var jeg på en superkoselig sommerfest hos en venninne. Jeg har den siste tiden fått både kommentarer og dm´s fra folk som påstår at de har sett meg drikke alkohol eller at de har har sett meg drita på byen. Jeg ler først, men så blir jeg jo også litt oppgitt. Enten så har personen vært så full selv at han/hun ikke har sett helt klart eller så er de vel ute etter å spre falske rykter om meg. Som jeg har sagt har jeg tatt valget å ikke drikke akkurat nå. Om jeg hadde gjort det hadde ikke det vært noe galt heller, men det er valget jeg har tatt foreløpig. Nå drikker jeg jo ikke bare pepsi max på fest, men jeg liker å prøve ut nye ting. Jeg drakk nocco her forleden dag og jeg testet ut en annen alkoholfri drikk i går. Pakningen er altså lik som den med alkohol i seg, utenom den lille teksten på toppen der det står “alkoholfri”. Lett å se feil, men det er altså IKKE alkohol.

Gårsdagen var i hvert fall helt knall! Jeg koste meg og ble kjent med flere nye mennesker, selvom jeg ikke hadde noe alkohol i blodet. Gleder meg til de lange sommerkvelden vi har i vente! I går var det jo lyst til langt på natt. Nå må jeg bare holde ut neste uka, så er det endelig sommerferie. Jeg har nemlig muntlig eksamen denne uka, så er litt nervøs og spent. Wish me luck!

 

Bilder fra gårsdagen❤️

 

Processed with VSCO with b1 preset

Klem Jennie

UKENS…

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Uken er ikke over ennå, men jeg tenkte å kjøre en ukensfavoritter uansett!

 

Ukens klarer ikke stå i mot

Pepsi Max eller Vitamin Well Zero! Soooo gooood. Spesielt på de varme dagene vi har hatt. Selvom det regner har det vært opp mot 28 grader.

Ukens opptur

Har snakket litt om et prosjekt de siste månedene, men nå vet vi at det faktisk skal skje. Jeg gleder meg syyyykt, men er også veldig nervøs. Det kommer definitivt til å påvirke meg og hvordan jeg ser på verden. Det er alt jeg skal si for nå haha!

Ukens nedtur

Spilte inn noe morsomt denne uken, men alt ble borte, gone, sporløst forsvunnet😭 Heldigvis skal jeg gjøre det igjen!

Ukens antrekk

Fant en genser jeg kjøpte for noen år siden, som jeg aldri har brukt. Elsker den og prøver å ikke bruke den hver dag! Den er super enkel, men digger den allikevel! Det er en cropped ribbed genser/jakke med knapper nedover fronten!

 

Ukens Pod

En venninne introduserte meg til en ny pod denne uken og jeg er obsessed! Den heter truecrimepodden og tar for seg krimhistorier gjennom tidene. Alt fra saker for 200 år siden til i dag! Den kan være litt skummel for noen, så anbefaler den ikke til dere som er lett skremte.

Ukens humør

Veldig bra! Lite som skjer på skolen om dagen og jeg har masse tid til å henge med venner! That´s how I like it!

Ukens beste låt

Gutta mine har jo kommet ut med en ny låt denne uka og jeg digger den. Sjekk ut “Pocket Dial” av Marcus og Martinus på Spotify❤️

Ukens obsession

Tegne!!! Har vært helt hekta på tegning denne uka. Det skjer som sagt lite på skolen om dagen, så jeg og to av venninnen mine sitter og tegner i tegnebok mye av tiden! Vi fargelegger kun ferdige tegninger, but still so much fun!

 

Noe mer du vil vite? ☺️

Klem Jennie

HVOR ER DET FRA??

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Har fått etterspurt et nytt “hvor er det fra?” innlegg og da er det vel på tide tenker jeg! Nå går det mot varmere tider, noe som betyr vi kan dra frem sommerklærne igjen og jeg har allerede begynt å bruke de ganske hyppig, selvom det ikke er så fryktelig varmt ennå haha! Jeg vil si at jeg har mer enn nok av sommerklær, men noe badetøy må jeg prøve å finne meg før badesesonger starter for fult. Er vel bare en´ bikini jeg har som faktisk sitter godt, så da er det bare å lete. Her er i hvert fall en liten oppdatering på hvor ting er fra!❤️

 

Mange har etterspurt hvor denne “toppen” er fra og sannheten er faktisk at det er en kjole haha! Den er i hvert fall fra bikbok og jeg kjøpte den i fjor!

 

Har fått en del spørsmål på denne singleten og den er kjøpt på Brandy Melville!

 

 

Her har jeg på samme singleten jeg har på på bildet over. Den grønne skjorta er fra Zara tror jeg og buksa er fra Dr.Denim model Nora. 

 

 

Denne toppen/tynne jakken er fra bikbok. Buksa er samme som over, men beltet er fra Nelly!

 

 

Topp fra Brandy Melville!

 

 

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om dette antrekket! De er ikke mine og blir brukt under en shoot forrige uke! Bildene vil senere komme ut i et blad og da vil dere få vite hvor det er fra<3

 

Klem Jennie

EN OPPDATERING PÅ KJÆRLIGHETSLIVET

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg får daglig spørsmål om hvordan det går med meg etter bruddet jeg gikk i gjennom for snart 4 måneder siden. Jeg har jo også lovet dere en video der jeg forteller om opplevelsen min og hvor jeg dele erfaringer og tips! Det skal jeg selvfølgelig gjøre, men av enkelte årsaker har jeg valgt å utsette videoen (litt av hensyn til andre). Jeg er veldig sikker på at det kommer en video om kjærlighet i nærmeste fremtid, som jeg håper kan bli en bitte liten støtte og hjelp til dere som har gått eller går igjennom et brudd nå. Det er naturligvis ingen fasit, men jeg kan jo snakke fra erfaring. Jeg har jo også lært mye om meg selv etter bruddet og jeg vet hvilke verdier jeg nå skal legge til grunne i et nytt potensielt forhold.

Jeg har det i hvert fall veldig bra om dagen. Det er så rart å tenke på at jeg for noen måneder siden var helt sønderknust og ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Det var lange netter med liten søvn og mye tårer. Jeg kom flere dager med hovne øyelokk på skolen og satt med en konstant klump i magen. Nå sitter jeg her og føler meg super! Jeg har de siste månedene kost meg masse med venner og kommet enda  nærmere de! Jeg har både vært på jobb i PARIIIIIS og på en koselig familietur til København. En spennede shoot var jeg også på forrige helg og jeg gleder meg masse til høsten og hva den har å by på dette året! Nå er jeg i hvert fall superklar for sommerferie og gleder meg til lange, varme sommerkvelden med venninnene mine! Kanskje en liten sommerflørt også😏😂 Jeg gleder meg til solkysset hud, små fregner på nesa og solbleket hår!

Solen har tittet frem mellom skyene de siste dagen og jeg prøver å komme meg ut i det fine været så ofte som jeg kan! Det bare gjør meg så glad. Elsker å kjenne varmen fra solen i ansiktet og lukten av springende blomster overalt!