LITEN UPDATE<3

 Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag!  Jeg har brukt tiden fra jeg kom hjem på å rydde på rommet mitt og filme. Vi får nemlig besøk til helgen av hele Østerrike-gjengen. Oma, Opa, tante og onkel. Lillesøster konfirmeres om under to uker og de kommer derfor opp litt før og bor hos oss frem til festen. Mitt rom må jeg gi bort for denne perioden, så det er derfor det ryddes og filmes nå før de kommer. I morgen skal jeg kanskje filme en video til <3

Nå sitter jeg i sofaen og skriver. Jeg holdt faktisk på med å filme og rydde siden klokken 15.30. Har lagd meg en kopp kaffe og tenker å se en episoden eller to av friends. Gleder meg!

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hvor gullringene i øret mine er fra. Jeg kjøpte de i en liten smykkebutikk på Kreta. Jeg tror det vil bli litt vanskelig for dere å få tak i de, men slike ringer selges overalt for tia haha!

My four moods haha!

Klem Jennie

HVOR ER DET FRA?

Reklame |

Hei folkens!

Det er på tide med et nytt ” Hvor er det fra” innlegg! Jeg har egentlig ikke delt så mange nye plagg/antrekk, men dere bombarderer meg med spørsmål på DM så jeg måtte gjøre det nå<3 Innlegget er tagget med annonse fordi to av plaggene har jeg tidligere fått igjennom et samarbeid. Just following the rules hihi!

1. Det mest etterspurte plagget mitt for tiden er dette skjørtet med knapper hele veien. Jeg brukte det masse i sommer og delte flere bilder i det. Skjørtet er fra TOPSHOP og jeg kjøpte det for noen år siden. Tror dessverre ikke det finnes lenger, men det er bare å sjekke. 

2. Gullbelte øverst til høyre har også et par spurt om, og det kjøpte jeg i en liten butikk på Kreta. Aner ikke hva den heter. 

3.  Mange har spurt etter denne gensere etter helgen. Den er fra Na-kd og jeg bestilte den for et års tid siden. Tror de har den og i forskjellige farger. 

4. Det er kanskje litt vanskelig å se, men flere har spurt etter den rosa scrunchy strikken fra flere av storyene mine på instagram i helgen. Den fant jeg bare i en boks på rommet i forrige uke og det står ikke hvor den er fra. Tenker det er greit å si at jeg ikke vet, så folk slutter å spørre hihi<3

5. Denne buksa er fra River Island og jeg kjøpte den i London for 1,5 år siden. Den var ikke så ripped da jeg kjøpte den. Tviler på at de har den i butikk, men det finnes jo ripped jeans overalt:-)

6. Last up har vi denne korte, olajakka fra Junkyard sitt egen merke, Junkyard XX-XY.

Klem Jennie

 

LILLEHAMMER I LOVE U

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg dro opp til Lillehammer med Thomas i går og vi har kost oss gløgg hittil! Gårsdagen kom vi opp på ettermiddag/kvelden, så vi gikk litt i byen og tittet litt før vi dro på butikken og handlet inn middag! Dere som følger meg på Instagram fikk med dere at vi lagde wok og resten av kvelden koste oss med friends. Jeg har prøvd å være litt mer aktiv på instastory og jeg håper at dere liker det!

I dag startet dagen med en deilig frokost, før vi igjen dro ut og utforsker litt Vi satte oss ned på en superkoselig café som vi også besøkte sist vi var her. Elsker virkelig Lillehammer. Superhyggelig og koselig by!

Klem Jennie

BILDENE DERE ALDRI FIKK SE

Hei!

På dager som dette titter jeg igjennom kamerarullen på mobilen min og mimrer tilbake til Kreta og varme solskinnsdager. Ferien var fylt med sol, glede, opplevelser og da ble det også en del bilder på instagram! Jeg elsket å oppdatere fordi bildene ble så fargerike og fine og det gjorde feed min mer sommerlig. Jeg tok tusenvis av bilder på turen og jeg skal være ærlig å si at ikke alle ble like bra. Jeg har funnet frem noen “faila” og lagt det ved siden av det jeg postet. Håper dere liker det haha!

Tuller ikke når jeg sier at jeg blunker på 60% av alle bildene mine fra i sommer haha!

Litt lyst kanskje…?

Sliten?

Klem Jennie

HA DET FOR ALLTID MIN KJÆRE…

instagram-vegg<3

Ja, det stemmer. Den hvite, kjente instagramveggen er offisielt borte. I sommer måtte vi male huset, fordi det er noe man rett og slett må gjøre når det har fått noen år siden sist. De valgte selvfølgelig å male det i en helt annen farge enn hva vi har hatt. Før var øvre del lys lys grå og underdelen var hvit. Nå er øvre del nærmest svart og delen under er mørk grå! Mørk grå! Altså, for min del er det helt krise. Det ser greit ut, men hvor skal jeg ta alle bildene mine nå? Haha!

Jeg sitter og ler, men får lyst til å grine. Ja, det er bare en vegg tenker de fleste. Men dette var MIN instagramvegg og nå er den ødelagt. Jeg har prøvd å ta bilder der i dag og det fungerte ikke for å si det sånn. Nå må jeg sette meg ned og komme med en løsning. Hvor kan jeg finne ev annen hvit vegg med perfekt og naturliglys? Finnes det en annen løsning som å henge opp et lerret, eller skal jeg bygge min egne lille vegg av tre og male den hvit. Så bare setter jeg den foran huset når jeg vil ta et bilde? I need help guys!

Her er noen minner fra tiden til instagramveggen. Du vil bli savnet. 

Håper dere forstod at dette var litt ironisk, og ler litt med meg. Syns det selvfølgelig er kjipt med tanke på at mange videoer og bilder tas der, men jeg finner en løsning<3

Klem Jennie

FØRSTE SKOLEDAG VAR…

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Min dag har vært helt grei egentlig. Jeg har vært litt deppa, med tanke på at jeg hadde første skoledag i dag etter en lang og deilig sommer. Det har regna og vært kaldt og jeg har ikke vært like heldig med den nye timeplanen som med fjorårets. I fjor sluttet jeg tidlig 3 dager i uken, nå bare en dag. Det er nok en tilvenningssak og jeg må bare bli vant med det, fordi det er slik det blir. Dette året blir ikke likt som i fjor. Jeg har mange nye lærere, ikke samme kontakt lærer, nye elever i klassen og nye fag, så dette semesteret byr på forandring. Det er både morsomt og spennende, men litt skummelt i begynnelsen. 

Jeg syns også at det er litt dritt at sommeren er over, men prøver å finne et eller annet som kan motivere meg litt allikevel. Etter sommeren kommer jo den nydelige høsten og jeg kan endelig kle meg i varme og gode gensere, drikke te, tenne stearinglys (eller mine elektriske lys som jeg har på rommet, fordi jeg ikke får lov til å ha levende lys der) og jeg kan kose meg inne med serier når det blir mørkt ute så tidlig. 

Jeg håper at alle som hadde første skoledag i dag koste seg! Det må kanskje være ekstra spennende for dere som går fra barneskolen til ungdomsskolen og ungdomsskolen til videregående. Jeg husker så godt første skoledag for et år siden. Det var mange nye inntrykk, mennesker og følelser, men etter et par uker hadde jeg satt meg til tro med slik det var. Første året på VGs var veldig bra og jeg er spent på hva dette året bringer<3

Hvilket trinn begynner/har du begynt i?

Stor klem fra Jennie

Hvordan jeg redigerer bildene mine!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! De mest stilte spørsmålene på instagrammen min for tiden er «Hvor er det fra?» og «Hvordan redigerer du bildene dine?». Det siste spørsmålet overrasket meg litt første gangen jeg fikk det, fordi jeg personlig syns jeg ikke at feeden min er typisk «inspo». Feeden min har et variert innhold og jeg prøver så godt jeg kan å holde den litt ryddig i hvert fall. Jeg liker feeden min sånn den er, rett og slett fordi den viser så mange sider av meg. Meg med sminke, uten sminke, meg med de jeg er glad i og steder jeg besøker og liker. Jeg vil si at å legge ut mellom 1-3 bilder daglig er ganske mye, og da er det litt vanskelig at alt skal passe sammen. For min del går det fint. Det viktigste for meg er at brukeren min er ærlig, gøyal og morsom å følge med på❤

 

Jeg kommer nok ikke til å vise dere AKKURAT hvordan jeg redigere bildene mine. Først og fremst fordi jeg redigere alle bildene mine litt forskjellig. Det er ikke slik at ET filter passer til hvert et bilde (for min del). Derfor bruker jeg appen «Lightroom» til å redigere litt på lyset og fargene i bilde. Jeg gjør det mer blått om det trengs eller lysere om det trengs. Noen ganger velger jeg å bruke et filter, andre ganger ikke. Jeg liker filtrene på VSCO og INSTASIZE. Noen ganger legger jeg på et filter slik at bilde får en gammel følelse. Det ser nesten litt slitt ut. Sååå mange av dere har spurt om det❤Appen jeg bruker for å få den støvete looken er Afterlight!

Hva tenker du om feeden min? Hvordan er din feed?

Klem Jennie

DERE DESIGNER MIN ALMANAKK!

Reklame | Personlig Almanakk

Hei folkens!

Dere fikk være med på å designe min Personlige Almanakk denne gangen og her er resultatet! 

 

 

Vil du designe din helt egne personlige almanakk? Jeg har delt en rabattkode til dere på instagram som varer frem 20. august og jeg kommer til å ha en giveaway om få dager! Stay tuned!

Klem Jennie