sååååååå deilig

Hei

For et fantastisk vær. 25 grader og sol er ikke verst. I dag fikk jeg gått med et av antrekkene mine på skolen og det føltes utrolig fint. Digger klærne, så det å endelig få brukt noen av sommerplaggene er supert. Lurer allerede på hva jeg skal ha på meg i morgen. Da kommer jeg nok til å sitte inne meste av skoledagen, fordi at vi har nynorsktentamen, men det er kort dag så vi slutter 12.45.

I dag har jeg vært ute i hagen siden jeg kom hjem. Spilt ball med lillebror, badminton med lillesøster og spist middag og melon med familien<3 Nå drar jeg også snart på trening. 


 

Hvor varmt er det der du bor?

Klem Jennie

MEET & GREET

Hei

//Samarbeid

Noen av dere som har fått med dere kampanjen WOW og EF har i sammen? Jeg fortalte en god del om den på @efnorge sin snapchatbruker da jeg hadde “take over”  av ders snapchatbruker 26 mai. 

Kampanjen til WOW og EF #wowlovesef er i fra 26 mai til 8 juni og går ut på at du må innom en av de 33 WOW butikkene i Norge og spørre om konkurransen der. Premien er en språkreise i 2 uker for deg og din bestevenn sommeren 2017. Det er jo en utrolig kul premie.

Jeg var jo med EF på språkreise til Brighton i sammen med Ella i fjor sommer. Det er en egen kategori her på bloggen som heter “SPRÅKREISE” og der får du mer info og kan lese om hvordan jeg hadde det. Det er til og med noen spørsmålsrunder på min Youtube-kanal. Du kommer til den ved å trykke //HER

4 juni vil jeg også være i WOW butikken på Oslo City fra klokken 12 .00 – 14.00, der vil det skje mye kult. Jeg svarer på dine spørsmål om min språkreise og det blir Blitzbox i butikken, goodiebags, snacks  og konkurranser hvor du kan vinne gavekort. Det lønner seg å følge med på @wowandme og @efnorge på instagram der er det også informasjon. 

Håper på å se deg der:-D


 

Ville du helst reist på språkreise til en storby eller et varmere land?

Klem Jennie

TIPS!

//link til egen kolleksjon

Hei!

Jeg tror ikke at jeg er den eneste som har hørt at det skal bli varmt til uka. Yeahhhhhhhhhh! Her jeg bor skal det bli opp til 26 varmegraser og endelig kan jeg få brukt litt mer av klærne fra kolleksjonen min. Utrolig glad jeg lagde en kolleksjon der det er lett å “mikse og matche” plagg. Satte derfor sammen 4 antrekk jeg synes er kule på hver sin måte. 

Dette er et antrekk du både kan ha skjørt og shorts til! Begge deler ser veldig sporty ut og passer fint til skole spør du meg.

Liker dette antrekket også utrolig godt. Topper med bare skuldre er utrolig populært og jeg digger det. Solbrillene er ” prikken over i-en” i dette antrekket. 


 


Gå litt crazy med denne kule kaftanen. Dette antrekket er fint til sommer fest!


Denne veska passer til de fleste antrekkene. Synes den er superkul. Fin å ha med til byen 🙂

 

Om du vil ta en nærmere titt på plaggene i kolleksjonen kan du trykke //HER og du kommer direkte til WOW sin nettside. #wowbyjenniesofie

Hvilket antrekk likte du best?

Klem Jennie

TESTEN ER FULLFØRT!

Hei

Nå har jeg endelig tatt EF-testen og Tuva også. Som jeg blogget om sist gang jeg reiste på språkreise, så måtte Ella og jeg ta en test for å se hvilket nivå vi ligger på i engelsk. Vi skal jo få en klasse der man skal være på ca samme nivå som de andre. Testen gikk veldig fint og jeg er gleder meg masse til å møte klassekameratene mine. Vi nærmer oss reisen, dag for dag og vi er superspente. Bare det å få reise til syden med sin bestevenn er jo en drøm som går i oppfyllelse. Dette er også den første skikkelig reisen jeg har med Tuva. Nå er det bare å få fiksa de siste tingene og pakke. Jeg har allerede begynt å planlegge antrekk i hodet. He he he!

Tuva og jeg planlegger også å overnatte i dag så om du vil se hva i har gjort i dag og hva vi skal gjøre, følg gjerne med på snappen min: @Jenniesofiesnap <3


 

Følger du meg på snap?

Klem Jennie

MEG OG WILLIAM FRA SKAM, SIDE OM SIDE ;)

Hei

I dag ble det lagt ut et intervju med meg på  Side2.no. Jeg syns fortsatt at det er litt rart å lese om meg selv i avis/nettavis. Du kommer til intervjuet ved å trykke //HER.  Håper du liker intervjuet.

I morgen blir det enda rarere for da blir jeg å se på TV. Blir aldri vant til det. Pluss, som mange av dere sikkert ser og forstår så er det ikke slik at jeg sminker meg selv eller bruker egen garderobe når jeg er med på slike sendinger. Sikkert derfor noen av dere syntes at jeg så annerledes ut og det stemmer jo, jeg ser det også selv. Jeg tror den som er mest spent av alle med tanke på 2016 Radio Disney Music Awards på Disney Channel, det er meg. Håper så veldig at dere vil like det. Showet begynner klokken 16.00 på Disney Channel i morgen og jeg kommer til å svare live på dine spørsmål på instagram under et bilde @disneychannelno legger ut. 

 

Her er en screenshot fra www.side2.no i dag. Kanskje du liker både saken om Skam og den om meg.  

 

I dag har jeg hatt mattetentamen og også hatt “take over” av @efnorge sin snapchat. Der har jeg delt noe veldig kult. Et tips er å følge @wowandme @efnorge og @jenniefashion på Instagram, der vil det være mer informasjon. Blogger mer om dette og #wowlovesef en annen dag. 

 

DU KOMMER TIL MIN INSTAGRAMBRUKER VED Å TRYKKE //HER

Nå er jeg superhappy for at det snart er helg og at det er fint vær igjen. 

Hva skal du i helgen?

Klem Jennie

DETTE SKAL JEG, SKAL DU?

Hei

På fredag er det endelig klart for 2016 Radio Disney Music Awards på Disney Channel. Jeg gleder meg masse og skal kose meg med popcorn og spørsmål i fra dere. For samtidig som showet viser kan DU stille spørsmål til meg inne på @Disneychannelno på Instagram hvor jeg kommer til å svare så mye jeg klarer i løpet av den tiden showet vises på TV. Det hele begynner klokken 16.00. 

Jeg skal i sammen med Julie Bjerre og Filip Gisslén som er den danske og svenske programlederene snakke om musikken, artistene og moten, showet blir fantastisk. Inne på @disneychannelno ligger det allerede ute en liten videosnutt med oss tre ;). 

Backstage

Processed with VSCO with a5 preset
 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Dette er som nevnt allerede nå på fredag. En flott start på helgen og ikke for lenge etter at skolen slutter heller. Hva med å samle noen venner og kose seg med Radio Disney Music Awards? Dette er absolutt verdt å få med seg om du liker god musikk og opptredener fra superkule artister.

Flere fantastisk artister skal opptre, som Joe Jones, Zara Larsson, DNCE, Ariana Grande, Flo Rida og maaaaaange flere. 

Skal du se på Radio Disney Music Awards, fredag kl 16.00 på Disney Channel?

Klem Jennie

PALMER, SOL OG VARME

//annonselink

Hei

Nå sitter jeg og øver til mattetentamen jeg har på torsdag. Vi har lært en del nye ting i år, som det er viktig at jeg får repetert. Helt ærlig er det mattetentamen jeg gruer meg mest til. Norsk og engelsk tentamen er egentlig ikke så skummelt. I engelsk og norsk pleier vi å få skrive oppgave, som det faktisk er ganske gøy å skrive. Hehe! Matte er derimot litt annerledes.

Jeg gleder meg masse til alle prøver er ferdig og jeg kan begynne å glede meg til sommeren. Reiser ikke lenge etter at skolen slutter og jeg må vite hva jeg skal ha med meg til Malta. Jeg og Tuva sjekker nedtellingen hver dag og det føles ikke lengde siden det stod 200 dager. Tiden går fort oppi alt som skjer for tiden. T-skjorta jeg har på på bildene under blir selvsagt med i kofferten min til Malta, den er en av mine favoritter med den søte palmelommen på brystet og også solbrillene. Begge er i fra kolleksjonen min med wow #wowbyjenniesofie  #wowlovesef 

Drømmer du om en språkreise kan du se/lese mer ved å trykke //HER og du kan bestille en gratisbrosjyre. 

Kjenner virkelig at det blir godt med varme og sol. Noe av det jeg egentlig gleder meg mest til er bare det å oppleve et nytt sted med noen jeg er glad i. I fjor fikk jeg oppleve Brighton med Ella og nå Malta med Tuva. 

På torsdag kommer jeg forresten med noen spennende nyheter 😉 

Hvis du skulle reist et sted med en du er glad i, hvor ville du reist og hvem ville du reist med?

Klem Jennie

JEG ER RIK

Hei!

Som sikkert mange har fått med seg så hadde jeg konfirmasjonen min i går. Det var for det først veldig koselig at så mange i familien min og nære venner kom for å feire MEG! Jeg fikk mange hyggelig og koselig ord i fra mange og jeg hadde det bare helt supert. Jeg vil si jeg er rik på kjærlighet. De fleste bildene fra konfirmasjonen er ikke klare ennå, ettersom vi hadde en fotograf som tok de fleste av bildene. Man får liksom ikke tatt så mange bilder selv i løpet av konfirmasjonen, ikke mamma eller pappa heller. Veldig koselig å glede seg til å få bildene også og noen få fikk vi jo knipset med mobilene. Likte borddekorasjonene utrolig godt og både mat og kaker smakte fortreffelig. Noe av det beste jeg vet er tapas/buffè så det var det vi spiste og til dessert var det mange forskjellig kaker, men jeg må si en kake tok virkelig pusten fra meg…Du kan se den i et av bildene under. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Meg og min fine (lille) søster. Hahahaha! Legg merke til at hun i tillegg har på lave sko og jeg høye ;-D

Processed with VSCO with hb1 preset
Mamma hadde laget noen super søte hefter med sang og mer<3

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Kaka har en del “personlige touches” som gjør den veldig meg. Elsker å ta bilder og elsker sminke!! Haha. Liker utrolig godt mønsteret, fargene og blomstene! Den perfekte kaka for meg. For dere som lurer var innsiden en supersaftig sjokoladekake med sjokoladekrem. 

Hva er din favoritt kake?

Klem Jennie
 

SISTE STØTET!

Hei

Dette innlegget er fra i går, men blir lagt ut i kveld…he he. Det passer faktisk veldig bra for i dag har jeg hatt konfirmasjon selv og har masse å fortelle, men ikke tid akkurat nå. Dagen min har vært fantastisk og det er mye å ta innover seg etter en slik dag. Nå skal jeg slappe av med familie som reiser tilbake til Østerrike i morgen. Blogger om min konfirmasjon en annen dag. Så her kommer innlegget fra i går.

…………Beklager for sent innlegg i dag! Hele dagen har jeg faktisk vært hos min kjære venninne Tuva og feiret hennes konfirmasjon. Det var faktisk den første konfirmasjonen jeg har vært i, noen gang. Det var så utrolig koselig og hun så helt nydelig ut i den nye bunaden sin. Tok ikke så mye bilder ettersom vi hadde det så gøy men i morgen blir det nok en del bilder “knipset”. Det er nemlig min tur til å bli konfirmert i morgen. Jeg skal tidlig i kirken og så fest resten av dagen. Jeg gleder meg massen men er også litt nervøs. Tenk at vi skal ha en stor fest bare for MEG! Nå jobber alle i huste med å gjøre i stand til i morgen. Noen stryker skjorter, andre baker og det har vært fult kjør med å lage borddekorasjoner. Nå er det ikke lenge til vi drar bort til lokalet der festen skal være,  og gjøre det helt klart. 

I morgen skal jeg igjen ta på meg bunaden min og jeg gleder meg allerede. Bare elsker den og skulle gjerne gått med den hele tiden! Haha! Det ble et litt rotete innlegg men det er slik hodet mitt er nå. Bare masse rot og mye å tenke på. 

PEACE OUT!

Har du noen gang vært i en konfirmasjon?

Klem Jennie

MISTET NESTEN PUSTEN….

//egen kolleksjon

Hei!

For det første……ÆHHHHHHHHHH! I går hadde jeg lansering av min andre kolleksjon på Oslo City og det var helt fantastisk. Tusen hjertelig takk til alle som kom og tok bilde, kjøpte noe i kolleksjonen og snakket med meg. Jeg hadde en helt fantastisk kveld. Var så utrolig nervøs da jeg var på vei ned til butikken fordi jeg kunne se hvor mange som faktisk var der. Det stod noen på utsiden av butikken også liksom!! Jeg begynte med å holde en liten “tale” om jeg kan kalle det for det, der jeg ønsket alle velkommen og håpet de ville like klærne. I mens alle kastet seg over klærne, gikk jeg over til fotoveggen det det allerede stod flere som ønsket å ta bilde. Alle sammen var så utrolig søte og hyggelige. Det var flere jeg kjente igjen fra forrige lansering også, så det var veldig morsomt. 

Jeg så flere kjøpe klærne og ble utrolig glad da jeg så de tok det på med EN GANG! Alle sammen så utrolig fine ut i klærene og liker at flere i forskjellige aldere kunne like det samme. Jeg fikk også masse tid til å snakke med de som kom bort. Kan nesten si jeg hadde en liten spørsmålsrunde der flere spurte meg spørsmål. Jeg turna i butikken også! Haha! Ja du hørte riktig. Det var en jente der som gikk på tur og hun viste litt hva hun kunne, og jeg viste hva jeg kunne.

( Om du ønsker å se meg turne, sjekk sappen til WOW som heter @wowandme. Videoene vil ikke ligge der så mye lenger, så fort deg og se)

I hvert fall hadde jeg det fantastisk og det var takket være alle som kom å tok bilde, kjøpte noe, bare stilte opp, de som jeg jobber med i wow og familien min! Kvelden var helt topp og jeg kan ikke beskrive hvor morsomt jeg hadde det!

Jeg kommer ikke til å dele alle bildene fra kvelden i dag, men noen. Det er så utrolig mange, så jeg kommer helt sikker til å lage et innlegg til. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

 

For å se plaggene fra kolleksjonen er de bare å trykke //HER, og du kommer inn på siden. Har du kjøpt noen klær fra kolleksjonen ennå. Skal du?

Klem Jennie