TIPS TIL SKOLEMOTIVASJON!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag på skole eller jobb. Jeg har jo som sagt også begynt på skolen igjen, og jeg må ærlig innrømme at jeg trives med å være tilbake. Jeg får se vennene min hver dag og jeg har ikke gått lei av undervisningen enda haha. Første uka på skolen var litt spesielle, blant annet fordi jeg har fått utrolig mange nye lærere i år. Jeg tror jeg har en ny lærer i hvert fag faktisk! Jeg prøver så godt jeg kan å holde motet oppe og motivere meg til skole. Det kan til tider være litt vanskelig, men jeg har et par knep som kanskje gjør det litt lettere å dra på skolen hver dag! Mange har spurt meg om tips til å få opp motivasjonen og jeg tenkte å dele noen tips med dere i dag! Dette er ting som gjør meg mer motivert, så får du se selv om dette også kan hjelpe deg!

 

En god matpakke!

 Unn deg selv en god matpakke en gang i blant. Jeg får ikke til å gjøre dette hver dag, men av og til lager jeg meg en deilig pastasalat eller tar med litt middagsrester dersom vi har det. Det er også utrolig viktig å spise nok. Dersom jeg ikke spiser mat som fyller meg opp og gir meg energi, vil jeg automatisk bli mindre konsentrert i timen og tiden vil gå mye saktere.

 

En liten snack!

Dette tipset går litt inn i det over, men jeg tar det med allikevel. På skolen har jeg lunsj først klokken halv tolv. Dersom jeg blir litt småsulten før lunsjen er det alltid greit å ha med seg en liten “snack” som jeg kan ta i mellomtiden. Det kan være en banan, en müslibar, noen nøtter eller liten smoothie.

    

Skolaktiviteter

 På skolen min er de veldig flinke til å finne på morsomme ting som man kan gjøre i pausene. Vi har blant annet elevkafé hvor vi kan møtes, ta en kaffe og spille spill. Vi har ulike turneringer som det er mulig å både delta i og se på. Om det arrangeres slike ting på skolen din så kan du jo delta og dersom dere ikke har det er det noe du kan foreslå til elevrådet.

 

Farger gjør alt bedre hihi!

 Skriv med farger! Jeg vet ikke om dette bare er meg, men dersom jeg bruker farger når jeg skriver og noterer, blir det automatisk mer morsomt. Elsker disse pennene fordi de også kan viskes med! Har kjøpt meg nye hvert semester og jeg får ikke nok!

 

 

Tea time!

 Tidlig på morgenen er jeg ofte litt småfrossen og inne på skolen blir jeg ofte litt kald. Jeg tar derfor med meg en liten termos som jeg kan lage meg te oppi. Vi har vannkoker på skolen og teen tar jeg bare med meg hjemmefra. Så kos å sitte med en deilig te i mens læreren holder et foredrag

Ikke bare skole

 Et av mine beste tips er å holde hverdagen variert. Med det mener jeg at du burde finne på ting utenom skolen. Hvis hverdagen bare er ” eat, school, sleep and repeat”, så kan man bli ganske lei ganske så fort. Jeg lager derfor planer med venninner, vi møtes etter skolen eller på kvelden, jeg drar og trener, får unnagjort viktige ting osv. Jeg sier ikke at hver dag skal være slik, men prøvd å gjør litt andre morsomme og koselig tin gi hverdagen også. Du kan jo også gjøre lekser og øve til prøver med venner for at det ikke skal bli for kjedelig:-)

 

 

Har du noen tips?

Klem Jennie

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dag tenkt jeg å kjøre en spørsmålsrunde her på bloggen! Jeg ber som regel folk stille meg spørsmål på instagram og så legger jeg ut svarene der! I dag ville jeg prøve noe nytt, nemlig at følgerne mine sender meg spørsmål på instagram og så svarer jeg her på bloggen! LET`S GO!

Hva liker du å trene?

Jeg prøver å trene de fleste delene av kroppen, men det er selvfølgelig noe jeg syns er mer gøy og morsomt! Har nettopp satt sammen et opplegg for bein og rompa og det er sååå gøy!

Har du kjæreste?

Nope, I`m single;-)

Hva gjorde at du følte at noe var galt mellom deg og ex-en din når dere var sammen?

Jeg merket at noe var galt 2/3 uker før det ble slutt. Det var ellers ingen store problemer i forholdet, men du forstår at noe er galt når en person endrer seg brått, slutter å skrive til deg, stopper å sende hjerter og ikke lenger sier “jeg elsker deg”.

Hvorfor meldte du deg på JENTER?

Da jeg var mindre hadde jeg en stor drøm om å bli skuespiller. Jeg hadde fått et par småroller før jeg dro på audition til JENTER og jeg fant en glede i det det å være foran kamera og innta en rolle. Når du ønsker å bli skuespiller må du holde deg oppdatert på når det er auditions og dette var en jeg kom over som virket spennende!

Hva tenker du om tatoveringer?

 Personlig ønsker jeg bare å få en tatovering eller to dersom den betyr noe spesielt for meg. Det blir et permanent merke på kroppen og jeg må være 100% sikker på at dette er noe jeg vil. Det handler jo egentlig bare om at det er min kropp og jeg velger selv hva jeg vil ha på den! Ser folk med tatovering og syns det er fett, ser folk uten og syns det er fett!

Hva gleder du deg til med Vg3?

Hmmm, vet ikke helt. Det er ikke så mye spesielt som skjer for meg i år som jeg vet. Jeg har litt mer media som er sykt chill! I tillegg har jeg litt kortere dager hihi! Det er jo tross alt siste året og jeg skal prøve å nyte det så mye som mulig. Jeg vil aldri få tilbake disse årene og jeg kommer ikke til å se disse menneskene hver dag lenger! Så rart å tenke på!

Du sa i videoen at du ikke fulgte eksen din på sosiale medier mer, men du følger han jo på instagram?

Stemmer at jeg sa det. Jeg fjernet han fra snapchat og privat instagramkonto. På offentlig postet han egentlig ingenting på det tidspunktet, så det var ikke et problem. Hvis han hadde vært aktiv der hadde jeg nok sluttet å følge.

Hvordan er klesstilen din?

Vet ikke helt. Jeg går i mye forskjellig. Føler at den beste måten å beskrive stilen min på er søt street haha!

Når fikk du mensen?

Sommeren til 8.klasse.

Vurdere du å klippe deg kort igjen?

Ikke med det første. Da jeg klippet meg kort for 3 år siden hadde jeg behov for en forandring. Jeg har ikke behov for en slik forandring nå.

Hadde du kunnet bli sammen med en “fan”? 

Altså, jeg håper jo for guds skyld at han jeg blir sammen med i fremtiden er “fan” av meg og det jeg gjør HAHA! Trenger jo en person som støtter meg og hjelper meg med tanke på det jeg driver med!

Hadde du vurdert å møte noen du ble kjent med over DM?

Hmmm…da måtte man nok ha snakket sammen en god stund over DM. Jeg tar også en del forhåndsregler, så hadde ikke gjort det hvis personen hadde hatt privat konto. Dersom jeg hadde følt at det var trygt og jeg hadde hatt lyst til å møte personen hadde jeg nok gjort det i det offentlige. Kanskje tatt en kaffe på en en cafe´eller lignende. Jeg hadde Ikke møtt personen alene på kvelden.

Er du kilen?

Jeg syns det er sååå deilig når folk koser meg på armen, men intens kiling takler jeg ikke. Jeg får panikk haha!

Kommer du til å annonsere det offentlig neste gang du får kjæreste?

Altså, hvis jeg får en ny kjæreste kommer han jo til å bli en del av hverdagen min. Hverdagen min deler jeg jo med dere, så det er jo naturlig at han vil synes litt. Men det blir vanskelig å svare på det nå.

Gjør det vondt å ha helix? Når du sover, har på headset osv…

De først dagene/ukene kan det gjøre litt vondt å sove på den, så man prøver å unngå det. Nå kjenner jeg ingenting. Med tanke på headset, så kan det i lengden bli litt vondt. Jeg må bare plassere de de på så det føles greit. Jeg har jo en del piercinger på hver side, så det er diggest med plugger i øra i stedet for headset.

 

Det var spørsmålene for denne gang! Noe mer dere lurer på?

Klem Jennie

GUESS THE PRICE!!!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har kost meg i sola i dag med en god bok, i tillegg til å ha redigert ferdig dagens video! Jeg er ikke en person som typisk slenger meg på de store trendene på youtube, men lillebror insisterte på at vi måtte gjøre denne! Han elsker å se på disse videoene på youtube og han kan umulig være den eneste som liker de. Dette er derfor en video kun for deres underholdning og jeg håper dere liker den!

Neste videoen jeg poster blir mest sannsynlig om kjærlighetssorg og vil være litt dypere. Gleder du deg?

Klem Jennie

COVERGIRL!!!!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle nyter de siste dagene med ferie før skolen snart begynner igjen! Det er som alle vet august og jeg har gått rundt helt siden mai og gledet meg til denne måneden. Noen av dere fikk kanskje med dere at jeg var på en shoot rett før sommerferien. Jeg fortalte ikke så mye om denne dagen, rett og slett fordi jeg ville at det skulle være en overraskelse. Jeg var så heldig å få muligheten til å være DET NYE sin cover-girl denne måneden! Jeg leser magasinet selv hele tiden og jeg har lenge hatt en drøm om å være på forsiden. Jeg er veldig glad for at min første ordentlige forside er med noen som DET NYE! De har flotte verdier og en av dem er at de ikke skal redigere eller retusjere bilder. Alle bildene dere ser av meg i bladet er ekte og naturlige. Intervjuet liker jeg også veldig godt! Jeg snakker om ting jeg tror mange av dere tenker på og bryr dere om. Jeg forteller ting om meg selv og meninger jeg har som kanskje ikke så mange visste! Jeg er i hvert fall veldig stolt og håper du vil lese saken min! Det finner de de fleste dagligvarebutikker og kiosker!

 

 

Klem Jennie

MÅNEDENS…

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag. Min dag så langt har vært helt ok haha. Jeg møtte inn til byen i dag og ta none vaksiner, fordi jeg reiser til Bangladesh nå til høsten. Det var ikke akkurat en behagelig opplevelse, men det måtte gjøres. I dagens innlegg skal jeg dele Juli´s høydepunker, følelser og favoritter. Forrige måned var helt fantastisk. Jeg var på tur med min gode venn Ella og jeg har besøkt besteforeldrene mine i Østerrike!  I tillegg har jeg hatt lange og koselige sommerkvelder her i Norge.

Månedens klarer ikke stå i mot

Hmmm! Det må enten bli iste ettersom at jeg drakk det så og si hver dag på Kreta til middagen eller så må det bli kaffeyoghurten de har i Østerrike! MEN en kveld vi var i byen i Østerrike viste mamma meg et sted der de solgte schnitzelsemmel mit knoblauchsauce og det var såååå godt! Må nesten reiste tilbake bare for å spise en til!

(Pappa og meg som bestiller oss hver vår schnitzelsemmel mit knoblauchsauce)

   

Månedens opptur

 Vår kommende hund ble født og vi har allerede funnet et navn til den lille jenta vår! Vi gleder oss så mye til å møte henne!

Ukens nedtur

Jeg må innrømme at det aldri er gøy å reise fra familien i Østerrike, men jeg ser dem jo snart igjen.

Månedens antrekk

Jeg har bodd i bikershorts denne ferien, sånn helt seriøst haha. Det er nesten litt ille😂

Månedens pod/serie/sang

Jeg har hørt masse på disse sangene i sommer og har ikke blitt lei ennå!

🖤 better off – Jeremy Zucker, Chelsea Cutler 🖤

🖤 My Heart – Christopher 🖤

🖤 Crazy Love – Future Animals 🖤

Månedens humør

Denne måneden har jeg vært superglad og eventyrlysten!

Månedens obsession

Det tror jeg alle vet hva er…STAND UP PADDLE BOARD!!!

Månedens favorittprodukt

Det må bli denne lipglossen fra Claris! Har brukt den så og si hver dag!

Månedens innkjøp

Jeg har ikke kjøpt meg så fryktelig mye denne ferien, men elsker virkelig denne gule bodyen jeg kom over i Østerrike.

 

Klem Jennie