SPRØSMÅLSRUNDE MARS 2016

Hei

Her er da den etterspurte spørsmålsrunden. Beklager for at det tok så lang tid før den kom, men her er den endelig. Nå er det like før jeg drar av gårde på trening, før jeg må pakke nok en gang. Denne helgen reiser jeg på konfirmasjonsleir og blir borte fra fredag kveld til søndag ettermiddag. Skal selvfølgelig prøve å blogge derfra. Jeg fikk det jo til forrige gang.

 

Håper du fikk svar på det du ville! 

Klem Jennie

ETTERSPURT

På bursdagen min hadde jeg en ostekake fri for gluten og laktose. Det var seriøst den beste ostekaka jeg noen gang har smakt, så jeg kommer nok til å lage den igjen. Kanksje til konformasjonen min??? Flere har i hvert fall spurt meg om å dele oppskriften og her kommer den. 

 

Kakebunn

100 gram smør uten melk

175 gram glutenfri havregryn

Ha blandingen i en kakeform på 23 cm og stek på 200 grader i 15 minutter. Avkjøl kakebunnen før du har på kremen. 

 

Krem

1. Pisk et lite beger laktosefri kremfløte til krem i en bolle og sett til side.

2. Ta en ny bolle og bland sammen 2 bokser laktosefri rømme med 225 gram laktosefri Philadelphia kremost og 1,5 dl sukker + 2 ts vaniljesukker. 

3. Miks så kremen du pisket inn i blandingen i punkt nr 2.

4. Kok opp 1,5 dl vann og ha i en pakke med sitrongelè. Avkjøl litt og hell så dette i en tynn stråle inn i blandingen i mens du rører. 

5. Deretter har du hele denne blandingen bestående av punkt 1-4 på toppen av bunnen i kakeformen. 

6. La kaken avkjøle minst 2 timer før du tar av formen rundt kaka og pynter den slik du ønsker.

 

Jeg syns kaken ble veldig god, smakte friskt og godt 🙂 


Favoritt kaken min er nok ostekake eller oreokake!

Hva er din favoritt kake?

Klem Jennie

3 MÅNEDER

//annonselink

Hei

I morgen begynner skolen igjen og jeg ser allerede frem til neste ferie. Frem til sommeren er det utrolig mye som skjer for meg. Jeg har komfirmasjonsleir, konfirmasjon, jeg kommer nok til å reise en del, kolleksjon 2 kommer ut, jeg har tentamner og så dukker det jo opp andre ting i tillegg. Det vil nok være mye som skjer og mye og tenkte på, men det å vite at etter alt arbeidet skal jeg 2 uker til malta er fantastisk. Tuva og jeg gleder oss syyyyykt. Vi snakket sammen i går og vi klarer nesten ikke vente. Det er jo under 3 måneder igjen av skolen. 

 Drømmer du om en språkreise kan du se/lese mer ved å trykke //HER og du kan også bestille en gratisbrosjyre. 

Dette er nok noe av det jeg gleder meg mest til å oppleve. Byen ser helt nydelig ut og vannet er så vakkert. 

Jeg elsker å reise og å oppleve nye steder. Malta har jeg aldri vært på, ikke noen i familien min heller. Om Malta er like fantastisk som jeg får følelsen av håper jeg en dag å kunne reise dit med familien og vise dem alt det jeg eventuelt liker.

Til sommeren reiser jeg også 2 uker til Østerrike og en uke til Grado i Italia. Østerrike er jeg jo i ganske ofte, men den planlagte turen til Italia i fjor ble jo avlyst på grunn av vannkopper i familien, så jeg gleder meg veldig til å få reist dit jeg hadde gledet meg lenge til å dra i fjor.  Jeg er også en jente som egentlig trives masse med å være hjemme om sommeren. Har jo stranden i nærheten, fornøyelsesparker og venner. 

Hvis du skulle dratt på språkreise, hvor ville du reist?

Eller hvor ville du reist om du kunne velge akkurat hvor du ville reist? 

Klem Jennie

SNEAK PEEKS

Hei

I dag våknet jeg til dårlig vær, regn og vind. Egentlig var det like greit ettersom at jeg skulle sitte i bil i noen timer. Som jeg har blogget om, så dro jeg til Kragerø men familien på torsdag for å besøke mer familie. Vi har spilt spill, gått tur, vært i byen og spist mye påskekos. 

I dag tidlig la jeg ut et portrettbilde på instagram der jeg fikk mange spørsmål om hvor “toppen” jeg hadde på meg var fra. Det er faktisk ingen topp men en kjole. Det er et plagg fra den kommende kolleksjonen min med WOW. Jeg kan ikke legge ut bilde av hele kjolen, men tenkte de var kult med et lite “hint” av kolleksjonen.  Det finnes faktisk flere bilder på instagram, både WOW (@wowandme) og min bruker (@jenniefashion) med “sneak peeks” på kolleksjonen. Som sagt kommer den ut i uke 20 og jeg gleder meg som en gal. Jeg klarer ikke velge et favoritt plagg, digger bare alle!


Det er siste fridag for meg i morgen og da skal jeg faktisk jobbe med skolearbeid…huff. Men det må gjøres da:-) 

Følger du meg på IG?

Klem Jennie

 

Kragerø

Hei

Som flere sikkert fikk med seg på snapchat er jeg i Kragerø. Vi annkom i går og blir her til søndag. Elsker å være i Kragerø! Det er bare så avslappende og jeg får kost meg med familie jeg ikke ser så ofte men også min egen familie. I dag tok vi en liten tur til byen for å få strekt litt på beina og så har vi spilt spill i flere timer. Nå har vi nettopp spist middag og venter på å la maten synke.

Vi spilte for det meste "monopol" men vi har også med en kortstokk og "villkatten". Mitt favorittspill er personlig "Kokkelimonke" eller "vil du vedde".

Har du noe favorittspill?

Klem Jennie

JEG LEGGER MEG UNDER KNIVEN?

Hei

For litt siden filmet jeg en spørsmålsrunden der dere hadde mulighet til å stille spørsmål i kommentarfeltet her på bloggen. Et av spørsmålene var ” planlegger du å legge deg under kniven?”. Spørsmålet sjokkerte meg virkelig. Jeg er bare 15 liksom. Men etter å ha tenkt på det litt var ikke spørsmålet så rart allikevel. Nå har det seg faktisk slik at en god del bloggere “legger seg under kniven”. Nå har det jo seg slik at eksponerte personer og de som er veldig offentlig i media, ALLTID kommer til å få noen negative kommentarer på blant annet utseende sitt. Jeg får det selv, men velger å ignorere de. Hvorfor skal jeg høre på dem når det er så mange andre fine kommentarer og støttende mennesker der ute. I tillegg har jeg aldri følt et press på den måten at jeg må endre meg for å være pen. 

Jeg har ikke planer om å operere meg. Jeg ønsker i tillegg å være et godt forbilde, og vise at man er god nok slik man er. For meg blir utseende helt glemt om jeg er med en hyggelig person. En hyggelig person er vakker i mine øyne! I tillegg synes jeg man blir 1000 ganger finere om man smiler.  

Jeg har selvfølgelig mine perioder hvor jeg ikke har selvtillitten jeg ønsker og ikke føler meg på topp, men et godt råd til når man har det slik er: ” Livet blir jo ikke bedre av å ikke være fornøyd og det er viktig å være glad i seg selv” 

LIFE IS SHORT, SO SMILE WHILE YOU STILL HAVE TEETH 🙂 HAHAHA

Processed with VSCO with a5 preset

Til dere som lurer, videoen kommer ut snart. Beklager det tok så lang tid, men har hatt mye å gjøre:-)

Klem Jennie

 

MIN NYE “HEMMELIGHET”

//Sponset produkt

Hei

Har i det siste fått mange spørsmål om hva jeg gjør med håret mitt for å få det til å se ut slikt det gjør. Vi har jo alle forskjellig hår, noen har tykt og noen har tynt. Andre har langt og noen har kort. Da jeg var hos frisøren for litt siden fikk jeg med meg denne håroljen. WOW må jeg bare si! Den lukter utrolig godt (som roser), ser utrolig fin ut og fungerer i tillegg minst like bra som de andre oljene jeg har brukt. Olje er noe jeg bruker mest i tuppene og litt oppover i håret men aldri på toppen av hodet.

Det jeg syns er viktig for håret mitt er å bruke en frisør som kjenner håret mitt, så jeg går alltid til den samme frisøren. Hun er også ærlig og ville aldri farget eller klippet meg på en måte som ikke hadde kledd meg. Har du spørsmål om denne oljen så selges den hos Centrum Frisør som du kommer til ved å klikke //HER. Det er også der du kan få tak i den varmebeskyttende sprayen som jeg bruker i YouTube-videoen min om hvordan jeg krøller håret mitt. 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset
Oljen heter BC, Bonacure hairtherapy. Oil Miracle. (Rose oil, hair and scalp treatment)

Går du ofte til frisør? Jeg klipper meg ett par tre ganger i året. 

Klem Jennie
 

HVA BLIR DET NESTE?

Hei

Her er de siste bildene jeg har lagt ut på instagram for dere som ikke har det. Nå har jeg 168 000 følgere og jeg blir helt svimmel av å se tallet. 168 000 mennesker har trykket “følg” på profilen min. Målet mitt nå er å nå 200 000! I tillgegg har jeg blitt mer aktiv på IG noe jeg synes er bra selv. Jeg tar mer bilder og deler kanskje flere bilder i løpet av en dag. 

Bildene forteller ganske mye hva jeg driver med. Nederst er det fra Isac sin konsert, så er det turen min til bodø og helt øverst photoshooten på Gran Canaria. Hva blir det neste?

Klem Jennie

GRAN CANARIA 2016

Hei!

Da er jeg trygt hjemme igjen etter en ganske så slitsom hjemreise. I går da vi kom til fyplassen var vi der ganske lenge før og i tillegg ble flyet forsinka. Vi ankom flyplassen i 8 tiden og flyet gikk kl 15.15. Noe som vil si at jeg var på den flyplassen i 7 timer og 15 min. Eller jeg var på flyplassen i 5 timer og møtte sitte å flyet i drøye 2 “freakings” timer ute å gjøre noen ting. I tillegg var jeg sliten fra de tidligere dagene. Dette kom jo av streiken som har rammet en del andre mennesker også. Men selv om reisen hjem var slitsom er jeg endelig hjemme og kan se tilbake på alt det fantastiske jeg har opplevd. Jeg har også fått lastet inn bildene fra kamera. Tilsammen på hele turen tok vi bilder av hele 12 antrekk som blir en del at “WOW by Jennie Sofie” som kommer ut i uke 20.

DAY 1/ DAG 1

På hotellet

Første location fant vi faktisk på vei til hotellet dagen vi ankom, noe som var veldig fint siden det lå så nære og vi viste hvor det var. Her tok vi bilder av 2 superkule antrekk før vi dro videre. 

Vi kjørte inn tiil byen der vi spiste lunsj før vi fant nye locations for de andre antrekkene i Gamle byen i Las Palmas.   


 


 

DAY 2 / DAG 2

Dag 2 våknet vi til et overskyet og litt kjørligere sommervær. Vi valgte derfor å kjøre et stykke for å finne nye locations. Første stopp var en strand der de hadde store sandyner, Maspalomas.

Etter å ha tatt en del bilder her måtte vi avslutte siden et begynte å blåse for mye. Alt vi hadde med ble fylt med sand så da var det bare å pakke i sammen. Vi spise lunsj på en resturant like i nærheten før vi igjen dro av sted til ny location. På den andre locationen denne dagen fikk jeg ikke tatt bilder med mitt kamera fordi vi måtte være ganske raske, men dette var nok et super fint sted. Siste stopp var en strand vi tilfeligvis kjørte forbi. Utrolig glad vi gjode dette fordi det var seriøst den vakreste stranden jeg noen gang har sett. Vannet var krystallblått på Amadores.

 

Etter vi hadde tatt bildene på stranda var vi faktisk ferdig,  med hele shooten av kolleksjonen min på Gran Canaria! Jeg og WOW sin andre model, Nicoline måtte bare teste ut vannet. Vi hadde ikke fått badet de andre dagene og ikke i bassenget på hotellet heller. 


 

Gleder meg masse til kolleksjonen kommer ut i butikk og ikke minst til å se alle bildene vi tok på turen.  

Klem Jennie

Trist det er over, men glad for at det skjedde

Hei
Da sitter jeg på flyet på vei hjem fra Gran Canaria. Flyet ble forsinket i 5 timer så kommer hjem ganske seint. Ble litt lei meg fordi jeg trodde jeg ikke fikk blogget i dag heller, men så var det nett på flyet! Jippi!
Gårsdagen var helt fantastisk. Vi kjørte rundt øya og oppdaget så mange nye steder jeg aldri har sett før. Vi var blant annet og tok bilder i sanddyner og på en superfin strand. Gleder meg til å se bildene. Jeg synes det er ganske trist at turen er over, men veldig glad for at den skjedde. Hele “crewet” har vært fantastiske å reise med.
Etter vi så og si hadde kjørt rundt hele øya gikk vi ut og spiste tapas. Super godt! Siden jeg ikke har noen bilder fra shooten og ikke fått lastet inn på data blir det noen mobil bilder.

 

Har ditt fly noen gang blitt forsinka? Hvor lenge?

Klem Jennie