JULEKALENDER PÅ BLOGGEN

Hei

//sponsede premier

I morgen er det 1 desember og kalendertid. Jeg ble faktisk overrasket med at mamma har laget en felles pakkekalender til meg og mine to søsken. Det vil si at vi får 8 små pakker hver frem til julaften 🙂 I tillegg fortalte Oma at hun hadde sendt kalendere i posten til oss, men de har ikke kommet frem ennå. 

En ting jeg syns er veldig gøy er at det blir julekalender her på bloggen også. I fjor hadde jeg julekalender og da var det kalenderluker hver søndag i advent, pluss et par ekstra. I år blir det slik at det kan åpne seg en ny kalenderluke hvilken som helst dag, så det lønner seg å følge med. Ikke sikkert jeg informerer om ny luke på IG heller. 

Noen av premiene kan jeg røpe, andre blir overraskelse. En premie som er veldig stor i mine øyne røper jeg ikke ennå. 

Dette er noen av lukene

Det blir 2 gavekort i fra WOW av kr 500,- 😀

Andre kalenderluker er spill i fra Tactic, jeg testet ut tre spill fra dem forrige helg og det var veldig morsomt. Luke som åpner seg vil inneholde familiespill 🙂 Og så vil det komme andre premier også, så bare å følge med. 

Ønsker alle en super siste dag i november.

 

Kommer du til å følge med på kalenderen her på bloggen?

Klem Jennie

FØRSTE ADVENT

Hei

Endelig! Første søndag i advent og det første lyset er tent. Siden julefølelsen var helt på topp, hvorfor ikke bake pepperkaker? Jeg bakte ikke selv akkurat men jeg kjevla ut deigen og presset former. Hahahaha! Det var også koselig at både jeg og søsknene mine kunne sette oss ned og gjøre noe koselig, som å bake pepperkaker. Det ble presset ut alt fra hjerter og stjerner til drager og morsomme skapninger. Dessverre er det mandag igjen i morgen og jeg har maaaaaasse skole arbeid. Veeeeldig mye. Huff huff! 

 

Har du allerde bakt pepperkaker?

Klem Jennie

CHRISTMAS GLAM

Hei

I dag har jeg brukt det meste av dagen på å slappe av. Følt meg dårlig og i tillegg vondt i halsen. Håper ikke det er min femte runde med streptokokker. I morgen er det faktisk første søndag i advent jeg jeg gleder meg bare mer og mer til jul. Jeg hører på masse julemusikk, sett julefilm og planlegger å snart bake pepperkaker. Følt jeg har vært litt tidlig ute med julen i år men det er jo kanskje en bra ting. Siden jeg har tatt julen litt på forhånd har jeg allerede begynt å planlegge julekalender jeg skal holde på bloggen med mange kule premier. Det gleder meg meg masse til. 

Jeg har også begynt å stresse med hva jeg skal ha på meg på jule aften.Der kan jeg nok ta det litt med ro ennå men synes også det år gøy å søke på nettet etter søte antrekk. Selv om jeg bare feirer jul med familien liker jeg å pynte meg. 

Så dette settet på WOW som jeg syntes hadde vært fint til jul. 

Hva liker du å pynte deg med på julaften?

Klem Jennie

14 ÅR OG SPILLEAVHENGIG…..

//annonse

Hei

I helgen hadde jeg et enormt behov for å ha det gøy med noen venner. Dette fordi det i det siste har vært veldig mye å gjøre på skolen, lekser og tentamner og det fortsetter denne uken. 

Egentlig hadde jeg nesten ikke tid til det, men tok meg det uansett. Det førte til litt stress på søndag kveld for å rekke tidsfristen på en innlevering, men jeg rakk det heldigvis. 

På lørdag kveld inviterte jeg Tuva og Ella over til meg for å teste ut noen nye brettspill jeg hadde fått tilsendt i fra Tactic. Vi hadde det utrolig morsomt med disse spillene faktisk, og ettersom flere ønsker seg tips til hva man kan ønske seg til jul og også tips til hva man kan gjøre med venner så lager jeg dette innlegget. 

 

SPILLENE VI TESTET

MOVEGG, ble til en latterbombe ettersom vi for det første så gærne ut med nebb  på hodet og en høne festet i en snor bak på buksa. Vi stresset i vei for å fiske opp egg og transportere dem trygt i fra stekepanna til hvert vårt reir uten å knuse dem. Lillebror syns dette var veldig gøy å se på.

 

Favoritten var “KOKKELIMONKE

Her trakk vi kort med mange fremmedord/rare ord på og hver av spillerene skulle skrive en forklaring på hva det ordet betyr. Den av spillerene som trekker kortet skriver den riktige forklaringen og leser så opp alle forklaringene inkludert den riktige i tilfeldig rekkefølge. Deretter skal man gjette på hvilken forklaring som er riktig. Man kommer seg fremover med brikken sin ved å gjette riktig forklaring men også dersom noen tror det du skrev var rett.  Jeg ble utrolig overrasket over hvor flinke vi alle var til å komme med overbevisende ord og det var ikke lett. Utrolig flinke til å “Lyve” he, he. Morsomt med venner og også med familie. Dette kommer jeg til å spille mye i juleferien kan jeg tenke meg. 

  

VIL DU VEDDE var også veldig gøy. 

Vi testet dette litt på vår egne måte ettersom vi ikke tok oss helt tid til å sette oss inn i reglene. Man vedder lekepenger på utfordringer som er fysiske oppgaver og tenkeoppgaver på tid. Det er lurt å lese igjennom en del av utfordingene som er fysiske for da trenger man ting som terning, kopp, penner, skje, fyrstikker, flaske mm. Eller så kan man jo trekke nytt kort om man ikke har det man trenger tilgjengelig akkurat da. Veldig bra med utfordringer også merket med junior, slik at om noen yngre vil være med å spille så blir det rettferdig. Derfor også fint familiespill 🙂

Dette er noen av de fysiske utfordringene:

(Oppe til høyre er det bilde av timeglass som viser tiden man får på oppgaven)

Dette er noen av tenke utfordringene på tid. 

 

 

Terningkast fra meg. 

MOVEGG 4

KOKKELIMONKE 6

SKAL VI VEDDE 5

Spillene selges i de fleste leketøysbutikker og bokhandlere 🙂

Hvilket syns du så morsomst ut?

Klem Jennie

 

Konkurranse Black Friday

Hei

//Annonse Cuponation

I dag kommer det et litt annerledes innlegg, et lite tipsinnlegg.

I det siste har det vært mye oppmerksomhet rundt “Black Friday”  og det er kanskje ikke alle som vet hva dette er. Det er i hvert fall nå på fredag 27 november og det er kort fortalt en dag hvor mange butikker, sentre og også nettbutikker kjører ekstremsalg på enkelte varer. 

Jeg skal personlig ikke på noe senter eller i noen butikker, men skal følge med på hva noen av de butikkene jeg liker godt har av tilbud i nettbutikk. Jeg er egentlig veldig glad i å få tak i ting på tilbud og bruker alltid å søke etter rabattkoder og rabattkuponger på nettet før jeg bestiller noe. Da bruker jeg Cuponation som denne uken frem til fredag også har en kul konkurranse som heter “JAKTEN PÅ BLACK FRIDAY”

Jeg har rett og slett laget en video som viser dere akkurat hva dere må gjøre for å være med i trekningen av et gavekort på kr 1000,-  til en valgfri nettbutikk. Videoen ser du under

JAKTEN PÅ BLACK FRIDAY

 

Hadde vært veldig gøy om en av dere vant 🙂

For dere som ikke får sett videoen av en eller annen grunn så kan dere trykke //HER  (eller søke black friday norge i google) finne den linken som er med Cuponation og følge beskrivelsen videre på hva du må gjøre. Det letteste er nok å se min video, som også er grunnen til at jeg nettopp filmet den 🙂

 

Skal du handle på Black Friday?

Hvilken butikk ville du hatt gavekort i ?

Klem Jennie

SVARER PÅ MANGE SPØRSMÅL

Hei

I dag har jeg hatt norsktentamen del 1, og snart skal jeg på trening. Brukt tiden etter skolen til å redigere ferdig videoen “Spørsmålsrunde november 2015”

I morgen kommer det faktisk enda en liten video ut på YouTube kanalen min, en video med et lite tips til dere 😉

 

Håper du liker videoen min

Fikk du svar på noe du lurte på?

Har du enda et spørsmål til meg?

Klem Jennie

Julestemning fra dere

Hei alle sammen

I dag har det vært fult kjør for meg. Jeg spilte kamp på ettermiddagen for så rett etter å dra i bursdag til min nydelige oldemor. Etter å ha vært der dro jeg hjem og måtte gjøre ferdig en innleveringsoppgave til i dag. Så måtte jeg jo selvfølgelig trekke vinner/vinnere av billetter til The Main Level sin release konsert 6.desember. Det kom inn så mange kule og morsomme edits som ga meg skikkelig julestemning. Denne gangen ble det en jente som heter Ulrikke! Hun lagde denne super søte editen av guttene som ga meg en god julefølelse.

Hun valgte å ha med to gode venninner som heter Nathalie og Emma. 


Vinneren vil bli kontaktet på Instagram av meg i løpet av kvelden eller morgendagen. Til dere som ikke vant, ikke vær lei dere. Kanskje det kommer enda konkurranse….<3

Deltok du i konkurransen?

Klem Jennie

VENNINNETID

Hei alle sammen

Og god lørdag. I går ble det ikke noe innlegg ettersom at jeg rett etter skolen måtte ut å selge lodd for deretter å feire bursdagen til mamma. Vi fikk blant annet besøk av familie i fra Kragerø, bestefar og noen familievenner. Vi spiste taco og masse gode kaker. Jeg syns alltid det er koselig med besøk.

I dag blir det enda mer besøk siden Tuva og Ella har kommet til meg en venninne/kose/spill kveld. Jeg har kjøpt inn masse godis og jeg har fått meg noen helt nye spill jeg vil prøve. Vi får se hvilket vi tester ut først. Er dere interessert i å høre mer om brettspillene vi spiller og hva vi syns om dem?

Selv om jeg har nye å gjøre føler jeg det er viktig å finne på noe. Har en del jobb på skolen men fant ut at siden det var helg vill jeg finne på noe koselig med venner før helgen er over.


Hva liker du å gjøre med dine venninner/venner?

Klem Jennie

Jeg blir så glad :)

Hei

Tusen takk til alle dere som har tatt dere tid til å lage en edit som passer til den kommende videoen min. Har fått masse kule ideer til senere forsider også, og jeg å koser meg med å se hvor flinke dere er, det må jeg virkelig si. Jeg blir også superglad når jeg blir tagget i nye editer på instagram siden flere av de er utrolig fine. Liker også å dele disse editene med alle sammen for å vise hvor takknemlig jeg er. Det har kommet inn mange flere, men deler disse 5 i dag. 

En ting jeg skal bli flinkere å tenke på neste gang jeg filmer en video er å sitte stille bitte litte grann. Håpløst å finne et bilde som kan fungere som forside. (Derfor jeg måtte bruke dette bildet hvor jeg sitter litt merkelig, he he)


Til dere som liker å lage edits, så har jeg jo en konkurranse på bloggen som jeg la ut i går. Sjekk #jennietml på IG så ser du mange fine edits. Om du ikke har IG, kan du allikevel delta, sjekk ut gårsdagens innlegg.

En annen morsom ting er at jeg planlegger en slags julekalender her på bloggen i år også. Det vil jeg komme nærmere tilbake til når vi nærmer oss desember enda mer. Elsker desember. 

Skal du ha julekalender  i år?

Hvordan type kalender skal du ha?

Klem Jennie

HVA MED Å VINNE EN FØRJULSGAVE?

Hei, 

verdens beste følgere 🙂

 

I dag har jeg en konkurranse her på bloggen, som jeg håper og tror mange vil bli glad for. Om det blir bra respons på konkurransen er det stor sjanse for at jeg lager enda en med samme premie, men først en liten historie…….

For ganske så nøyaktig 1 1/2 år siden fikk jeg en mail i fra en gutt med navn Sander. Sander var en av guttene i gruppen “The Main Level” som jeg på det tidspunktet aldri hadde hørt om. De hadde frem til da gjort noen coverlåter men hadde nylig sluppet sin første singel “Blackout” og lurte på om jeg ville ta meg tid til å høre på låten deres. 

…..Jeg får faktisk en del slike mailer, for omtale på blogg i riktig målgruppe det er ganske bra. Men igjen så ønsker ikke jeg å promotere noe som jeg personlig ikke liker veldig godt. Men da jeg hørte på låta hørte med en gang at dette både var noe for meg og mine lesere og følgere, ikke bare Blackout men også stemmene deres. 

HER ER MUSIKKVIEDOEN TIL BLACKOUT

De ønsket hjelp til å promotere, og drømmen til de tre gutta er å drive med musikk. 27.06.2014 skrev jeg mitt første innlegg om “The Main Level” og siden da har jeg fulgt dem. Innlegget kommer du til ved å trykke /HER Jeg husker at jeg sa at de burde bli med på Vinterlyd og tenkt allerede første vinteren etter dette så var de med på turneen med P4. Frem til Vinterlyd møtte jeg dem noen ganger og da vi var på tur med Vinterlyd var de utrolig gode for meg å ha rundt meg, for det var jo en spesiell og stor opplevelse for meg også med en del reaksjoner. 

I desember i fjor varmet de opp da Isac Elliot hadde sin konsert i Oslo. Jeg var invitert men kunne dessverre ikke komme, men lovet at “den dagen dere blir varmet opp for som sikkert ikke er så lenge til, da kommer jeg. Ingen stopper meg da :)”

Gutta skal nå ha sin første “album release concert” i Oslo 6 Desember, og det er billetter til denne konserten du nå skal få mulighet til å vinne. 

Det du må gjøre er følgende for å delta på IG

1. Rediger ett bilde av “The Main Level” med julefølelse 😀

2. Under bildet skriver du følgende: Ønsker å vinne billetter til @themainlevel sin “album release concert”  og da vil jeg ta med meg ___ og _____.  #themainlevel #concert # jul @jenniefashion #jennietml

 

For å delta på bloggen: 

Svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet

1. hva heter The Main Level sin første singel?

2. Hvem er eldst av guttene i The Main Level?

3. Hvilket instrument spiller jenta i videoen “Blackout” når “Alex” ringer?

 

FOR Å DOBLE DIN SJANSE DELTAR DU BEGGE STEDER 😀

 

Jeg trekker vinner av tre billetter allerede på søndag 🙂

Lykke til

Klem Jennie