ALENE PÅ NYTTÅRSAFTEN

Det er flere som skriver om det. At de ikke har noen å feire med, og i media kan det til og med blåses opp til det unormale. At det er synd på de som ikke får feste seg inn i det nye året med en fin gjeng eller skåle i champagne. Jeg feirer nyttårsaften «alene» i mange sine øyne. Jeg feirer hjemme som jeg har gjort 90% av alle nyttårsaften. Ingen fest er det heller. Det er foreldrene mine, søsknene mine og meg. I fjor var jeg på en nyttårsfeiring med Thomas og noen av han sine venner. Det var veldig koselig, og jeg hadde vel kanskje hatt muligheten til noe lignende i år igjen om jeg ønsket. En annen «funfact», jeg har aldri blitt personlig invitert til noen nyttårsfeiring noen gang.

Det er ikke noe galt i å være hjemme på nyttårsaften. Jeg koser meg! Vi spiller spill, spiser god mat og lager minner for oss selv og også lillebror. Han skal ha på paljettslips i sølv i dag, eller glittersløyfe i gull. Jeg tror jeg skal ta på meg en glitrende kjole 😍 Jeg skal verken på fest eller ut på byen, men jeg vil føle meg smashing i det jeg inntar 2019! Nyttårsaften er en ganske normal dag. Jeg vet dessuten at selv om jeg skulle valgt å feire meg inn i det nye året meg en gjeng så vil vel uansett 2019 være ganske asosial vennemessig uansett. Jeg har ikke sååååå mange venner og tror ikke jeg er alene om det i hvert fall. Jeg har noen veldig gode venner og for meg er det viktig å ta vare på de, selvom vi kanskje bare møtes 4-5 ganger i løpet av et år. Husk at livet er langt og man får nye muliguheter til å få nye venner.

Godt nytt år kjære dere! Klokken 00:00, skål eventuelt med deg selv. Tenk at du er veldig normal, du er langt i fra alene og at alle disse bildene av feststemte mennesker i sosiale medier i dag kommer til å være borte i morgen. Nyttårsaften er siste dagen i 2018 og dagen derpå første i 2019. Ler litt når jeg tenker på hvor mange som sikkert starter det nye året med kvalme, fyllesyke og fylleangst.

Følg meg gjerne på @jenniefashion på IG i dag og utover kvelden og se en helt normal nyttårsaften.

LITT SKUMMEL…

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg ligger nå på sofaen hjemme og prøver å sette sammen en ny spotifyliste, men sliter litt. Derfor tar jeg til bloggen og spør om deres hjelp hihi. Jeg har noen klare favoritter om dagen og de finner du litt lenger ned i innlegget.  Det kan bli litt kjedelig og ensidig med kun 6 sanger på en liste. Jeg kommer til å lære alle utenat, men kommer nok til å bli lei ganske fort. Jeg lurer derfor på hva dine favorittsanger for tiden er. Jeg trenger å ha med meg en fresh liste inn i 2019! Dette året har jeg blitt skikkelig obsessed med Billie Eilish. Først syntes jeg hun var litt “skummel”, fordi hun kun la ut seriøse og “sure” bilder på instagram, men deretter så jeg noen videoer av henne på YouTube og jeg “forelsket” meg helt i hennes vesen! Det er nok et bevis på at man ikke skal dømme noen ut i fra noen instagrambilder.  En youtubevideo er mer reel, men det er kun hennes nærmeste som VET hvordan hun er og jeg tror man må huske på det. Jeg syns hun virker supersøt, hyggelig og jeg er helt amazed over at hun kun er 17 år gammel😍

Before I Go – Øystein Hegvik 

When The Party’s over – Billie Eilish 

Let Me Down Slowly – Alec Benjamin 

SICKO MODE – Travis Scott

Goosebumps – Travis Scott 

Lovely ( with Khalid) – Billie Eilish 

Legg gjerne igjen en kommentar med dine favorittsanger atm!

Klem Jennie

 

 

 

OM KUN 12 DAGER…!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Da var julen over for i år gitt, så fort gikk det. De siste dagene nå før vi tar våre første steg inn i 2019, skal jeg ta det helt med ro og lade opp til et nytt semester. Bare kose meg med familien og gjøre ting i sammen. I går tok vi oss en tur ut for å ake! Litt kalt men såååå koselig! Jeg har også funnet meg en ny og spennende serie som jeg skal se på fremover!

Jeg ser virkelig frem til 2019 og er spent på hva som kommer til å skje. Kun 8 dager inn i det nye året fyller jeg 18 år og det er visst ganske stort har jeg hørt. Jeg håper derfor på å kunne ta lappen ganske fort. Vi får se! Jeg gleder meg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg la ut det første bilde på Instagram i går fra akedagen og veldig mange lurte på hvor alt er fra. Derfor svarer jeg her nok en gang hihi.

Skjerf: Holzweiler // Jakke: Urban // Lue: Asseccorize

NISSEN MIN ER SØTERE ENN DIN!

Hei folkens!

Først vil jeg begynne med å si at jeg håper at dere alle hadde en fin dag i går. Dagen min var svært vellykket og jeg koste meg masse. Jeg gikk rundt og gledet meg til kvelden hele dagen! Pappa begynte på ribba i 2 tiden, så huset luktet deilig julemat i flere timer før vi kunne spise. Det var nesten litt pinefullt fordi det luktet så godt, men da maten endelig stod på bordet var det verdt ventingen. Vi spiser altså ribbe til jul, ikke pinnekjøtt. Tror jeg har smakt på pinnekjøtt en gang, men husker ikke helt smaken. Det hadde vært gøy å prøve det en gang! Hva spiser du, ribbe eller pinnekjøtt? 

Etter en vidunderlig middag, så vi på den siste episoden i to av kalenderne på TV som vi har fulgt med på denne måneden.  Deretter ble det dessert og julegaveåpning. Dette holdt vi på med hele kvelden, helt til alle gavene var pakket opp. Etter det var alle i gang på ¨”prøve ut” gavene sine. Jeg hoppet inn i min nye morgenkåpe, lillebror i den nye pysjen sin og lillesøster i skidresser sin. Hihi! Alt i alt en veldig koselig julefeiring. Her er et lite bilderas fra gårsdagen!

Mine fine søsken og meg på morgen foran treet<3

Mamsen er alltid så flink til å pynte bordet. Hun finne spå noe nytt og vakkert vært år!

Dette var altså looken min fra i går. Veldig enkel, but i liked it. En svart bluse med litt glitter i seg og en svart penbukse.  Det fineste du kan ha på deg uansett hva er et smil, hihi. 

Jeg ble superfornøyd med treet i år! Hele familien er med på å pynte det, og slik skal det være! Veldig glad foreldrene mine ikke er sånne folk som ikke lar barna pynte og som vil at alt skal være pyntet i hvitt og sølv. Det er ikke jul i mine øyne, jeg må ha farger!

Besøk av nissen fikk vi også!

Jeg ble sååå glad da jeg fikk denne koppen. Dere som leser bloggen min daglig VET at jeg elsker serien FRIENDS! Denne koppen er mi nye favorittkopp!

Klem Jennie

DET KRIBLER I MAGEN!

Hei folkens!

Tenk at det er lille julaften!!! Tiden har gått så utrolig fort og jeg pakket inn siste gaven nå!  Det har vært litt lite tid til å glede seg til julen denne måneden med tanke på at det har vært så mye jobb og skole, men i dag kjenner jeg skikkelig på kriblingen i magen! Jeg gleder meg skikkelig til i morgen, klarer nesten ikke vente. Jeg gleder meg til å stå opp og se på juleprogrammer på tv med familien, til å pynte meg,  til å spise en deilig julemiddag med familien, til alle samles rundt treet og ser på hverandre mens vi åpner gavene våre og til de siste episodene av kalenderne som har gått på TV den siste måneden. Litt rart å tenke på at etter i morgen er julefeiringen over og det er et helt år til neste. Så mye styr, jobb og stress i 24 dager, før den så  plutselig er over. Jeg ser frem til å nyte morgendagen og tilbringe tid med de jeg er glad i. Det er jo det julen handler om<3

God jul til dere alle!

DROPPE UT AV VIDEREGÅENDE?

 

Hei folkens!

Det er feeeeeeerie! Det er bare så utrolig deilig. Helt ubeskrivelig å vite at jeg ikke skal på skolen på over en uke. Noen gaver skal pakkes inn, noen kaker bakes og jeg skal se på filmer i pysj og slappe av. Tror mange ikke tenker over at jeg går på skole ved siden av alt det andre jeg holder på med. Lekser og prøver tar også mye tid. Ja, jeg gleder meg jo til jeg blir ferdig med videregående, men det er det over 1 år til og jeg vil jo prøvde enda mer glede meg over tiden her og nå og ikke hige etter at tiden skal gå. Jeg har hørt om flere influencere og youtubere som dropper ut av videregående fordi man faktisk må takke nei til veldig mye fordi skolen opptar en. På videregående kan man jo ikke være borte for å gjøre en jobb. Jeg vet allerede at jeg skal ta et friår etter videregående, og jeg ønsker veldig veldig å fullføre og håper at jeg gjør det riktige valget. Jeg vil også gjerne studere etter det friåret. Jeg føler jo egentlig at det å ha skole på siden av alt jeg gjør også har sine fordeler. Om jeg hadde hatt all tid i verden til å gjøre det jeg gjør, hadde det nesten vært litt vanskelig å vite hvor man skal begynne. Det kan ende med at man “aldri” kommer i gang med det man vil, fordi man tross alt har all tiden i verden. Når jeg har skole på siden må jeg planlegge godt, jeg må jobbe effektivt og konsentrert. Dette er jo vaner som det er superviktig å ta med seg videre i livet. Ja, det at skole og jobb blir mye til tider er kan være slitsomt, men jeg blir jo bare sterkere! Man må prøve å se det positive i ting, ikke bare det negative.

Nå skal jeg i hvert fall nyte ferien nye helt syyyyyykt! Jeg kjøpte de siste julegavene i dag og har dermed endelig fått senket skuldrene mine<3 Jeg håper at dere alle får en fin jul/ferie og klarer å slappe av og kose dere med de dere er glade i. Julestemningen er større enn den var, spesielt fordi vi har satt opp juletreet. Mange kommer nok til å “arrestere” meg på det, med tanke på at mange setter det opp 23. desember. Vi måtte rett og slett ha det opp før , for å hjelpe på julefølelsen…og det gjorde det!

 

Klem Jennie

 

 

JULEANTREKK NR. 2

Reklame |

Hei folkens!

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om dette antrekket siden jeg postet det på lørdag! Antrekket kom jeg på litt “last minute” da jeg skulle på Idol , men jeg digger det!  Den grønne buksa og gulldetaljene gir det et “julete” preg, så det passer jo perfekt akkurat nå! Jeg elsker å pynte meg og bruker de anledningene jeg har til å gjøre det. Buksa og genseren i seg selv er noe jeg lett kunne gått med på skolen, men dersom man legger til litt smykker, ringer, et belte, ekstra glam sminke og litt bølger i håret så har man plutselig et stylish og kult antrekk!

Buksa og smykket er fra H&M. Genseren og beltet er fra Nelly<3

Klem Jennie

IDOL-FINALEN!

Reklame |

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag!  Flere av dere fikk kanskje med dere at jeg var på Idol-finalen i går! Jeg hadde i utgangspunktet bare planer om å se den fra stua hjemme, men da jeg fant ut at en sang som Thomas hadde vært med på å skrive skulle bli sunget av begge finalistene måtte jeg bare. Idol var derfor veldig snille og fikset meg to billetter i siste liten (derfor innlegget er markert som annonse). Jeg tok derfor med meg moren til Thomas ettersom at han og de andre låtskriverne hadde fått billetter selv. Vi var heldig og fikk plass sammen! Showet var superbra og vi koste oss masse. Det er jo en helt annen opplevelse enn å sitte hjemme i stua. Begge gutta var verdige vinnere, men det var Øystein som gikk av med seieren i går! Gratulerer så mye.

Vi var også så heldig å bli invitert på afterparty og der fikk jeg møte flere av de tidligere finalistene. Alle var så utrolig hyggelige og noen ble jeg stående å snakke med hele kvelden. Håper jeg møter de i en annen sammenheng om ikke alt for lenge:-)

Kvelden ble ganske lang og vi la oss ikke så lenge etter å ha kommet hjem. Nå er jeg klar for å innta en siste skoleuke for året 2018 og jeg er veldig klar hihi! Jeg har mattetentamen på tirsdag og etter det har jeg “fri”. Skolen slutter ikke før på fredag, men ingen lekser, prøver eller presentasjoner kaller jeg fri<3

Jeg ønsker dere alle lykke for neste uke og håper at dere har fått litt julestemning.

Klem Jennie

JEG ER EN VELDIG STOLT KJÆRESTE!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har kost meg på klassetur til byen og i samma slengen fikk jeg unnagjort litt juleshopping. Endelig er det fredag! Som regel sitter vi hjemme og ser på Idol, men ettersom at det er finale så er den i morgen! Jeg skal faktisk dra dit med Thomasen min! Vi er begge veldig spente…men han er kanskje mest. Thomas går som sagt på en musikkskole i Lillehammer og de lager låter hver uke. Jeg har derfor fått høre mange kule “hits” dette halvåret.. For en liten stund siden viste han meg en sang som jeg bare forelsket meg helt i!

For ikke så veldig lenge siden ble det bestemt at den skal bli sunget på Idol-finalen!Begge finalistene ønsket å synge sangen Thomas hadde vært med på å skrive, så det var urolig stas. Vi gleder oss veldig til å se to ulike versjoner av låta nå til lørdag! Jeg er en veldig stolt kjæreste!!!

Skal du se på Idol på lørdag?

Klem Jennie