Herlig dag

Hei
I dag har jeg vært med på vanngym med ferievenner og vært på fiskespa hos Wonderfish spa. Fiskespa var kjempedeilig, det kilte og til slutt fikk man fotmassasje. På vei hjem stoppet vi i en kul butikk som trykker T-shirts. Mannen som jobber der er kjempekul og snill. Nå er det karaoke på hotellet, jeg skal IKKE synge, he he.
Hadde du sunget karaoke om du var her?
Klem Jennie

#agiamarina #crete #kreta #wonderfish #fiskespa

Sol og minigolf

Hei. Dagen var som alle de andre dagene. Sol og bading. I dag var det ikke bølger på stranda, men veldig fint og deilig å bade. Vært med på vannbingo i bassenget i dag og spilt minigolf med familien på kvelden. Kjedelig at halve ferien har gått allerede 🙁
Ikke tatt noen særlig mobilbilder i dag, men tatt noen med mamma sitt kamera ( de legger jeg ut når jeg kommer hjem til Norge igjen, om jeg ikke må laste dem opp før)
Har du høstferie nå?
Klem Jennie

Dag 3, Kreta

Hei
Det har blitt enda varmere og vi har fått ferievenner. Hva skal jeg skrive liksom….hmmmm, dagene er ganske like. Gleder meg til å dra inn til Chania på mandag og shoppe ordentlig. Kjøpt meg et par topper i dag, veldig fornøyd. Etter å ha spist ute på restaurant som vanlig dro vi og kjørte elektriske racerbiler, lillebror syns det var suuuuupergøy.
Hva liker du best å spise på restaurant i utlandet?

INGEN AV BILDENE ER REDIGERT. ALLE ER TATT MED MOBILKAMERA

Se så fort jeg kjører!!!!:)
Klem Jennie

 

#agiamarina #crete #kreta #minigolf  #pennyboard

Elsker syden

Hei
I dag har vi badet både i bassenget på hotellet og på stranden. På stranden var det store bølger og vi hadde det veldig gøy i vannet. Varmere vann i havet enn i bassenget også. I dag spiste vi også ute i byen, og kikket litt i butikker igjen. Kjøpte et par småting( kommer innkjøpsvideo en gang når jeg kommer hjem etter ferien) Sola gjør oss ganske slitne så vi er ikke ute om kvelden så alt for lenge. Her kommer noen bilder, også tatt med mobilkamera. Lager et innlegg med masse flere fine bilder når jeg kommer hjem fra ferie.
Her er det 27 grader akkurat nå, hvor mange grader er det hos deg?
Klem Jennie

#agiamarina #startour #crete #kreta #feriefølelse

Fremme

Hei
I dag kom vi frem til Kreta etter 3 1/2 times flytur. Stod opp klokken 03.00 i natt og er stuptrøtt nå. Da vi kjørte til flyplassen var det -1,5 grader, Brrrrr….. I dag har vi badet litt i bassenget, gått kveldstur på den vakre stranda og handlet litt i byen. Har bare tatt bilder med mobil i dag men skal ta mange fine bilder med mamma sitt speilreflekskamera denne uken.
Blogges i morgen Har du vært på Kreta?
Klem Jennie

#agiamarina #crete #kreta #sunset # beach #startour

READY OR NOT

Hei ( Ja, overskriften er engelsk og bloggen er norsk)

Nå sitter jeg i stua etter en lang dag og skal faktisk legge meg om ikke så lenge. Kofferten står endelig helt klar og klær til i morgen ligger også klart. I dag har jeg vært på jentetur med jentene i klassen. Vi har vært på en øy som heter Steilene. Vi hadde en veldig fin dag ved vannet, selv om vi ikke var så heldige med været. Etter skolen så gjorde jeg ferdig alle lekser for denne uken og vasket buret til Elvis. Han skal bo hos min gode venninne Ella i høstferien. Nå har jeg akkurat levert han faktisk og er glad for at han skal få bo hos Ella. 

Men nå skal jeg gjøre meg i stand for kvelden og legge meg. Håper jeg klarer å sove så tidlig for jeg må stå opp KJEMPETIDLIG i morgen. Allerede klokken 04.00 må jeg stå opp igjen. Reisefeberen har kommet og det skal bli superdeilig med sommer og sol igjen. Har pakket kamera, Mac og overføringskabel, så jeg skal selvsagt blogge i fra Kreta også. 

BILDE FRA TUVA SIN INSTAGRAM

VI VAR IKKE SÅ HELDIGE MED VÆRET

MEN HAR VÆRT PÅ STEILENE I FINVÆR FØR, KJEMPEFINT DER


MEN NÅ GLEDER JEG MEG TIL SLIK UTSIKT 

 

Liker du best sommer, sol og varme eller vinter og snø? 

Klem Jennie

NEW SHOES

Hei

I dag var jeg med Ella og en annen vennine (Alice)  hjem etter skolen. Vi gjorde selvfølgelig lekser før noe annent. Vi har lekt, tullet, bakt og sett på Cake Boss. KOOOOOOS!!!!! I dag hadde mamma også kjøpt noen sko til meg og lillesøster, fra ROOTS. De var egentlig ganske dyre men det var på supersalg :-O Flaks for oss så passet de perfekt også. Så nå blogger jeg og finner frem de aller siste tingene som jeg må ha i kofferten. Legger med masse bilder i dag, håper dere liker bilder 🙂

 

OG TIL SLUTT EN SØT REFLEKS MAMMA OGSÅ KJØPTE I BYEN

MEG, ALICE OG ELLA 

Ja, ja Fjortissbilde av meg

Har du hatt en fin dag?

Klem Jennie

AGIA MARINA

Hei

Nå er det ikke mange dager igjen til jeg reiser, det er bare 2 skoledager. Gleder meg sykt. Vi skal på Kreta til et sted som heter Agia Marina, har aldri vært akkurat der før. Dette står det om Agia Marina på en turoperatørside: Chaniakysten ligger på nordvestkysten av Kreta, på samme breddegrad som Nord-Afrika. Her har du øyas beste strender, men også nærheten til Chania, en av Middelhavets hyggeligste byer. Hit kommer barnefamilier og par som ønsker seg en rolig og deilig strandferie, gode middager og kanskje litt shopping i Chania by. 

Dette er akkurat det vi er ute etter. Hotellet ligger også rett ved stranda. Er heldig som har fått reise mye og elsker å oppleve nye steder. Flere har lurt på akkurat hvor jeg skal og det ser dere jo på bildene jeg legger ut nå. 

HOTELLET VI SKAL PÅ HETER ISIDIA

NYDELIG BASSENG

 SE SÅ FINT DET ER DER:-O DETTE ER NOK VEIEN DEN TIL BASSENGET.


DETTE ER LEILIGHETEN VI BOR I PÅ HOTELLET

ET ETKSEMPEL PÅ ET ROM VI KAN FÅ<3

Hvor/hva skal du i høstferien????

Klem Jennie

DAGEN I DAG

Hei

I dag skulle jeg på hånballkamp men kunne ikke spille så jeg så på. Vi var enda bedere denne gange en forrige gang. Tok også en tur innom JomJom( oldemor) her på Nesodden. Der spiste vi is og koste oss. Da vi kom hjem gikk jeg og mamma en liten tur forbi stranda. Der tok vi noen bilder av meg og dages antrekk. Til middag hadde vi favoritt maten min spareribs. Så ja……nå sitter jeg jo og blogger. Det er også skole i morgen, og det er den siste skole uka før høstferie.


 (Genseren kjøpte jeg for en stund siden hos Wow, thightsen kjøpte jeg hos Lindex i går)

Hva syns du om antrekket???

Klem Jennie

VINTERBRO

Hei

I dag følte jeg beg MYYYYE bedere (takk for nesespray) så jeg dro til Vinterbro i sammen med mamma. Jeg og mamma skulle bare kjøpe en ting hun trengte men det endte selvfølgelig med at jeg også kjøpte noen ting. Etter at vi hadde spist middag tenkte jeg at jeg kunne lage cupcakes, så da gjorde jeg det<3 hehe. Ble ganske fornøyd. Nå har jeg tenk å se en film og koooooooose meg med deilige cupcakes. 

For å svare på spørsmålene med en gang. Deksel er kjøpte jeg på Glitter til 99,- Thights kjøpte jeg hos Lindex til 149,- Kabuki hos Kicks egentlig 169,- men jeg fikk 25% rabatt da jeg meldte meg inn i klubben deres. 

LILLEBROR SIN DINOSAURUS ANGREP MINE CUPCAKES :-O

HER ER RESULTATET

Ønsker dere en finfin helg. 

Har du planer for morgendagen? 

Klem Jennie