MEG

Hei

Det er veldig mange som spør meg om jeg kan skype med dem, ringe dem være brevvennen dems osv. Jeg skulle gjerne gjort alt for alle, men sannheten er at jeg ikke har tid. Jeg trener 4 dager i uka og på søndager spiller jeg som oftest håndballkamp om jeg ikke har andre avtaler. Vi er i gang med sesong 3 med JENTER og det er veldig moro, fått flere venner som bor i Oslo også. Jeg gjør lekser, blogger og er på instagram. Gjør så godt jeg kan med å kommentere tilbake og syns det er veldig koselig med alle kommentarene. Setter stor pris på dere alle. Men dere er vel enig i at Instagram skal være gøy, det mener jeg i så fall. Jeg kommer aldri til å blogge eller ha instagrambruker om jeg ikke syns det er gøy og sannheten er at det ikke er gøy å bruke flere timer på dette. Jeg sitter altså ikke med mobil eller data hele tiden klar til å kommentere tilbake. Når jeg har tid så ønsker jeg å bruke den på klassevenner og venner som jeg ikke ser så ofte, de kan det hende jeg skyper med. Jeg skyper dessuten alt for sjeldent. Har litt dårlig samvittighet….noen jeg savner som jeg burde skypet med. Er det noe jeg liker å gjøre så er det å sende og motta direct meldinger på Instagram i fra gode venner. Er nok noen som blir spammet en del av min crazy side, men jeg blir masse spammet jeg også da 😉

Ønsker dere en superduper fredagskveld <3 <3 <3 

Her er noen spambilder fra denne uken

 Etter på skal jeg se på Norske talenter med mamma og pappa.

Klem Jennie

DETTE KOMMER

Hei

Tenkte å lage et innlegg igjen om hva som kommer til å komme på bloggen fremover. Samtidig tar jeg gjerne i mot forslag til hva jeg kan blogge om, skriv det i kommentarfeltet. Ikke skriv SMINKEVIDEO eller MÅGJØREVIDEO. Jeg har hørt det maaaaange ganger før og jeg gjør det når jeg får tid og lyst.

 

1. SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN. Kommer når jeg får tid til å gå igjennom alle spørsmålene, filme/skrive svar og lage eventuell video. Alt dette er ting som tar tid, men kommer om ikke så lenge 😀

2. NOE SOM GLEDET MEG DENNE UKEN <3 <3 <3 

3. NY KONKURRANSE (Planlegger en ny konkurranse, men i og med at jeg ikke har sponsorer, så må jeg finne premie selv) 

4. PAPPA GJESTEBLOGGER. Ha ha ha, det blir sikkert latterlig morsomt. 

5. KAKEBAKING (Lillebror har bursdag snart og jeg skal lage kake til han <3)

6. Favorittantrekk

7. Ønsker meg

 

Legger med noen bilder jeg tok i dag. I morgen blir det håndballtrening, lørdag forbredelser til bursdagsfeiring på søndag og på søndag bursdag. 

 

ØVERSTE BILDET HAR FILTER I FRA PICMONKEY , DE TO ANDRE HAR IKKE FILTER


Har du planer for helgen?

Forslag til ting jeg kan blogge om?

Klem Jennie 

 

SONGS

Hei

I dag blir det ikke et så langt blogginnlegg. Har hatt litt stress i dag. Nå må jeg snart gå og ordne meg til onsdagsrenn, så derfor legger jeg til noen sanger av Olly Murs. Bare digger sangene hans.

 

Dance with me tonight

 

 Troublemaker


Army of two

Har blitt helt hekta på noen av sangene hans i det siste.

Hva er din favoritt sang nå for tiden?

Klem Jennie

HAPPY

Hei

I dag er jeg sliten, men glad. Mamma og pappa har drassa meg igjennom en svær sportsbutikk hvor jeg måtte passe på lillebror, det stjeler en del energi. Så pleier jeg jo å spise missag hver dag klokken 17.00 og i dag har vi ennå ikke spist middag. Pappa holder på å lage veldig god mat nå, gleder meg. Vi skal ha kyllingspyd med peanøttsaus, sitrongress og ris. 

Jeg er glad i dag for en liten ting og en stor ting 😀 Den lille tingen er en Baby Lips Electro som heter Strike a rose. Kjempefin <3

Den andre tingen er at vi i familien nå er helt sikre på at det blir en sydentur denne sommeren også. Nå er vi i gang med å planlegge, men har funnet ut at turen skal gå med Star Tour. Jeg elsker å planlegge reiser så selv om det er lenge til så er det jo også veldig gøy å glede seg og se frem til å reise. Så fort vi finner ut av avreisedato begynner jeg nedtelling. 

Nå blir det mat.

 


 

Hva hadde du til middag i dag?

Klem Jennie

DAGENS ANTREKK

Hei

Egentlig veldig sliten i dag, men tok noen bilder i full fart før jeg skulle på skitrening. Har vært en hektisk helg og jeg syns at  skoleuka kom alt for fort. I dag skal vi gå klassisk på skitreninga og det blir nok kjempegøy i all nysnøen som har kommet. 

Nei, jeg har ikke farget håret. Ser kanskje slik ut på grunn av blitzen da jeg tok bildene, også har jeg brukt programmet Picmonkey til å legge filter på bildene. 

DAGENS ANTREKK

Likte du noe av dette?

Alle plaggene er ikke helt min størrelse. Kjolen er litt for stor, men jeg syns den er kjempekul.

Klem Jennie

EN WOW DAG

Hei

Nå har jeg kommet hjem etter en superduperdag. Tidligere i dag tok jeg med meg 3 venninner pluss lillesøster og 2 av hennes venninner på en liten “jobb” Vi var så heldige og fikk i sammen med flere andre supre jenter sitte i Wow sitt kundepanel. Vi var jenter mellom 10 og 14 år. Vi møtte opp klokken 12.00 og var der i snaue 3 timer. Der var det satt opp mange klesstativ med utrolig mange kule klesplagg på. Dette var klær som eventuelt kommer i butikk rundt skolestart, høst og julen 2014.

Vi gikk fra stativ til stativ og merket av om vi likte klærene på lapper som hang på hvert klesplagg. De hadde også en inspirasjonsvegg der med bilder hvor vi også markerte av på produkter vi likte godt. Vi kunne også komme med forslag som i våre øyne ville gjort klesplaggene enda bedre. Det var utrolig mye fint og litt synd at dette ikke blir å se i butikken på en god stund.


Vi fikk servert sunn snacks, godteri og pizza og hadde det veldig hyggelig i sammen. Da vi hadde gått igjennom alle 8 stativene, fylt ut spørreskjemaer om hvor vi shopper, hvilke blader vi leser, blogger vi leser mm, så fikk vi velge oss ut flere klesplagg hver som hang på et annet stativ som stod en etasje under oss. Dette var blant annet vareprøver, noen produkter som har vært i butikk og noen som snart kommer i butikk. Etter dagen hos WOW ble jeg og Ella med Tuva hjem og prøvde de nye klærene våre, tullesminket oss, drakk milkshake og spilte kort. 

VELDIG FORNØYDE

Nå som jeg har kommet hjem venter de kjipe oppgavene. Gå ut med søppel, rydde på rommet osv. enda en helg er snart over 🙁

Jeg hadde aldri hørt om kundepanel før, men syns det var veldig kult. Så bra at de lytter til kundene sine og vil bli kjent med målgruppen sin. Syns ikke dere?

Vi dere se hva jeg valgte meg?

Klem Jennie

Kult

Hei

I dag var jeg på Bowling og feiret lillesøster sin bursdag. Jeg blogget jo ikke om festen jeg var på i går, bare at jeg var klar for å dra på fest. Det var kjempegøy og komisk å se alle kledd ut som det motsatte kjønn. Guttene hadde vært veldig kreative og en i klassen minnet skikkelig om Miley Cyrus. På fester som dette blir det ikke til at jeg tar så mange bilder. Både fordi jeg ikke har tid til det, men også fordi at folk sikkert ikke ønsker at jeg skal legge ut slike bilder av dem. Jeg har faktisk sett noen bilder i fra festen på instagram, så de kan jeg jo dele med dere. Ellers så er jeg veldig nøye på å spørre folk før jeg legger ut bilder. Slik er det jo veldig greit med instagram direct. Da sender jeg bildet først til de som er på bildet og spør om tillatelse. På instagram er det veldig mange brukere som legger ut bilder av meg. På blogg.no står det faktisk at de bildene en blogger legger ut på sin blogg ikke skal deles videre uten tillatelse. Dette er jo også fordi at den dagen jeg velger å eventuelt fjerne mine bilder, kan jeg fjerne dem….men jeg kan jo ikke fjerne de bildene mange andre legger ut av meg uten min tillatelse. Heldigvis så er de aller fleste som gjør dette bare snille <3 <3 <3 

NOEN BILDER AV HELGEN MIN SÅ LANGT

I morgen har jeg en spennende avtale som jeg gleder meg til 😀

Hva kan det være? Det kommer i morgen på bloggen 😉

Klem Jennie

Snart party

Hei

Nå har jeg gjort meg i stand til bursdag. Hele trinnet er invitert til trippelfeiring, dette blir nok gøy. Har allerede vært på håndballtrening i dag og i morgen blir det feiring av lillesøster sin bursdag. Hun fylte jo 11 år 14 januar.  Søndag blir det ikke håndballkamp, for da har jeg en spennende avtale, kommer sikkert til å blogge mer om det etter å ha vært der på søndag. 

Temaet for bursdagen er at vi skal komme som motsatt kjønn. Blir morsomt å se alle guttene som jenter, hi hi.

Men nå må jeg dra

Ikke noe spørsmål nederst i innlegget i dag. Bare en stor takk fordi dere er så utrolig snille, trofaste og engasjerte lesere <3 <3 <3 

Klem Jennie

 

Kos

Hei

I dag dro jeg ikke på trening fordi jeg er ganske sliten. Stod opp ganske tidlig i dag og har både vært i både Oslo og i Moss. I kveld ville jeg bare ta det rolig. Da er det veldig delig å kunne sette seg i kosestolen, ta en kopp te og lese et blad. Jeg får JULIA bladet i posten og jeg fikk deres nyeste nummer i dag (det bladet kommer i butikk på mandag). Elsker å lese i blader og skulle ønske jeg kunne gjøre det hver dag. 


Liker du te?

Hvilken te liker du best?

Klem Jennie