ALT OM MITT HÅR, HVORDAN JEG KRØLLER DET + MER!!!

Hei!

Noen av de mest stilte spørsmålene jeg får er er “Hvordan får du så lang hår?”, “Hvordan krøller du håret ditt?”, “Bruker du noen spesielle produkter?” osv osv. Jeg lagde derfor en video hvor  jeg svarer på alle  spørsmålene deres! Dette er kun hva jeg gjør, du MÅ ikke gjøre det på denne måten:-) I videoen viser jeg også mange ulike frisyrer, som du kanskje kan få litt inspirasjon fra!  Jeg håper  i hvert fall at dere liker videoen! Gi den en tommel opp og abonner gjerne på kanalen min, så hadde jeg blitt superduper glad!

 

Videoen er på engelsk fordi mange av mine ikke-norske følgerne ønsket en video som dette. Da snakker jeg det internajsonale språket engelsk som de fleste kan eller forstår litt av❤️


Klem Jennie

JEG BLE OVERRASKET!

Hei!

Long time no see. Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag og en fin uke på skole/jobb. Jeg har innsett at jeg har vært alt for lite aktiv her på bloggen og skal gjøre det jeg kan for å bli bedre. Den siste uka har det skjedd litt forskjellig. Dette har faktisk vært en av de mer hektiske ukene jeg har hatt, men jeg liker det egentlig. Liker når det skjer litt ting og når det er jobb å gjøre hihi! På mandag var jeg på et lite møte og ble overrasket med en stor nyhet. Jeg skal noe utrolig gøy på søndag og jeg klarer nesten ikke vente med å  fortelle dere hva det er. Jeg kan vel på en måte si at dette har vært et lite mål for meg det siste året og noe jeg virkelig har ønsket at skulle skje! Her er et lite knips fra da jeg fikk vite overraskelsen!

Tirsdag dro jeg nok en gang inn til byen og denne gangen for å intervjue en superkul artist, nemlig Daya! Navnet er kanskje kjent for noen, men dersom du ikke har hørt navnet har du i hvert fall hørt minst en av sangene hennes! Hun synger blant annet “Side Away”, “Insomnia” og “Sit Still, Look Pretty”. Hun er skikkelig talentfull og ikke minst supersøt og snill. Hun møtte meg med et stooort smil og vi filmet et lite intervju som jeg postet på storyen min. Etter å ha intervjuet Daya dro jeg videre for å møte Bahare, fordi hun hadde bursdag på tirsdag! Hun hadde invitert flere venner til en liten sammenkomst med god mat, film og kos! Skikkelig hyggelig faktisk! Det var altså tirsdag.

Daya og meg❤️

Onsdag skjedde det ikke så mye annet enn at jeg jobbet en del i tillegg til å bli litt småsyk (hehe😅). I går, altså torsdag, hadde jeg en intensiv utflukt med klassen i Oslo og jeg endte faktisk opp med å gå over 20 000 skritt i går! Etter noen timer dro jeg hjem og fikset meg før jeg dro tilbake til byen igjen. Jeg ble faktisk spurt om å holde mitt første foredrag om “markedsføring via influencere” foran en forsamling. Whaaat? Har jo hatt foredrag på skolen før, men dette var noe annerlede…men på en god måte. Dette er jo et emne jeg føler at jeg mestrer og som jeg gjerne snakker om til folk! Det er noe helt annet å holde et foredrag om noe man interressere seg for enn om nasjonalromantiske tekster fra 1800-tallet for eksmepel haha.

I dag handler det om å lade opp til søndagen. Det blir en lang dag og jeg må ha massevis av energi!

Klem Jennie

 

 

HVOR ER DET FRAAA?

Reklame |

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg. Jeg har kost meg masse med filming, familiebesøk og spillkveld med venninner. Nå er det bare å “kjempe” seg gjennom en ny skoleuke med jobb og stress, før nok en helg. Jeg har eksamenstrekk på onsdag og så til 17. mai på fredag.

Jeg fikk noen forespørsler her om dagen, om jeg kunne lage et nytt innlegg der jeg deler hvor klærne mine er fra. Det kan jeg selvfølgelig  gjøre. Jeg føler også at det er en stund siden jeg gjorde det sist, så det var nok på tide.

Jakke fra Holzweiler (lånt) // Vesk fra Marc Jacobs

Kjole fra Bikbok ( den begynner å bli litt gammel, så tror  ikke den finnes i butikk mer)

Solbriller fra Urban Outfitters // T-skjorte fra Holzweiler // Bukse fra Junkyard

(Jeg klarte å ødelegger glidlåsen på buksa. Måtte kjøpe meg et nytt par med en gang. Ikke sponset )

Topp fra Brandy Melville <3

Bukse fra Urban (Nora jeans)

Topp fra Gina // Bukse fra Junkyard

Klem Jennie Sofie

UKENS…..

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Min kjære mor kom faktisk med en ide til et nytt type innlegg jeg kan begynne med her på bloggen. Det vil bli et innlegg jeg prøver å poste hver søndag. Jeg kommer til å si litt om hvordan uken min har vært gjennom å svare på ulike spørsmål, som ukens opptur, nedtur, antrekk, låt, latter og masse annet morsomt. Dette blir det første innlegge, så får vi se hvordan det faller i smak hos dere haha!

 

Ukens klarer ikke stå i mot

Det må uten tvil være cheerios haha! Jeg sulle kjøpe meg en frokost blanding denne uka og av en eller annen grunn falt jeg på det! Har spist det til frokost i hvert fall 4-5 ganger denne uka😂

Ukens opptur

Ukens opptur må ha vært det at vi hadde en aldri så liten fridag midt i skoleuka! Fri slår jo aldri feil og denne dagen dro jeg også inn til byen og filmet en video med Bahare og en YouTuber som heter Heine. Her er videoen vi filmet, dersom du ønsker å se den!

Ukens blæh

At det ble så fryktelig kaldt igjen. Vi gikk seriøst fra over 20 grader til 5!😭 Jeg hadde seriøst begynte å pakke frem sommer klær og vekk vinterklær. Ser ut til at jeg må drøye det ennå litt lenger.

Ukens middag

Haha må nok bli pølsefesten vi hadde i går etter å ha vært på stevne med lillebror i over 9 timer haha! Måtte ferie at lillebror gikk sitt første taekwondostevne og at han vant en kamp mot en gutt som var over et hode høyere enn han! Stolt storesøster. Smakte i tillegg ekstra godt fordi jeg var supersulten haha!

Ukens beste låt

Bestevennina mi Tuva har en sykt bra spotify liste med alle de gamle sangene fra da jeg var sånn 10 år! Hørt på den hele uka og favoritt sangen derfra er “Beautiful Girls” av Sean Kingston.

Ukens antrekk

Veldig enkel egentlig, men hvit t-skjorte og et enkelt par med jeans.  Etter at favorittbuksa mi ble ødelagt bestilte jeg en ny og i 2 farger haha! Slenger som regel en hettegenser over det hele!

Ukens TV/Youtube/Pod

Jeg må innrømme at jeg har vært litt i overkant opptatt av THE DOLAN TWINS på youtube i det siste! Sjukt kreative videoer og så er det en liten pluss at jeg syns de er ganske så kjekke. Vet ikke om jeg hadde fulgt med like hyppig dersom det bare var en podcast hvis dere forstår hva jeg mener haha😏

Ukens latter

Haha! Mamma så på Ellen Degeneres her om dagen og plukket opp en “knock knock” vits som hun tok på meg. Det er viktig at dere sier den høyt nå når dere leser den for å forstå den haha!

“KNOCK KNOCK”

“Who’s there?”

“Little old lady”

“Little old lady who”

“Oh I didn’t know you could jodle”

 

Ukens humør

Ukens humør har vært fint det. Er overall veldig glad, bare litt stressa med tanke på at vi har så mye fagdager, tester og lekser om dagen.

 

Ukens smil

Alle de koselige dm`ene og kommentarene fra dee på instagram! Elsker å snakke med dere<3

 

Ukens mål

Komme meg gjennom hver skoledag haha!

 

Hva syns dere! Kom gjerne med ukens “et eller annet” jeg kan svare på.

Klem Jennie