En fantastisk og søt dag

Hei

I dag hentet jeg Lea på Aker Brygge og så dro vi hjem til meg. Først stoppet vi på butikken og kjøpte alt vi trengte av ingredienser for å lage tidenes beste milkshake. Vi fikk vært ute og kost oss i sola på trampolina før det begynte å regne skikkelig, men det sluttet etter kort tid og sola kom tilbake. Vi har laget video av hele milkshake-laginga – kjempemoro, den blir sikkert lagt ut på bloggen i løpet av helgen. Etter å ha drukket oss nesten kvalme på milkshake, gikk vi oss en tur ned til stranda og der møtte vi mange i fra klassen min. De bada faktisk, vi bare vasset. Så fikk vi is av en klassevenninne, skulle ikke tro vi orket det etter milkshakene.

SUPERKOKKENE


Tok mange kule bilder, legger ut flere senere. 

Nå skal vi ut i hagen og grille marshmallows. Vi skal også lage noen deilige varianter med kjeks, marshmallows og sjokolade. For en usunn men deilig dag. 

Vil dere ha video av Lea og meg som superkokker?

Klem Jennie

Venner

Hei

I dag møtte jeg mange av vennene mine igjen og har kost meg masse i sammen med dem. Elsker dem alle<3 Tok også mange morsomme bilder. Her er noen. Gleder meg allerede til vi treffes igjen.

PINK LIPS

VENNER

Likte dere bildene? 

Klem Jennie

FRISTELSER

Hei

I dag da jeg kom hjem fra håndballtrening fikk jeg skikkelig lyst på noe godt. Da er det typisk meg å begynne å se i kokebøker eller søke på nettet. Resultatet blir jo alltid at jeg får enda mer lyst på noe godt, og i dag er det milkshake som frister meg. I helgen får jeg overnattingsbesøk og mamma sa at vi kan få lov til å lage oss milkshake da. Nå er jeg på jakt etter en kjempegod oppskrift. I morgen skal jeg ikke på skolen og på fredag får jeg besøk, jeg gleder meg kjempemasse. 

HERLIGE FRISTELSER

Hvilken smak er din milkshake-favoritt?

Min er Oreo og sjokolade

Klem Jennie

Hverdag

Hei 

I dag når jeg våknet var det regnvær, og det var vanskelig å stå opp. Men det er jo litt gøy også fordi jeg får komme på skolen og møte vennene mine. I dag ble jeg med en vennine hjem etter skolen. Etter hvert ble det veldig fint vær så vi gikk ut og hoppet på trampolina til en annen venn. Har nettopp kommet hjem og er ganske sliten.  Med en gang jeg kommer hjem så må jeg gå på instagram og se komentarer der. Så blogg og masse mer. Har jo et annet liv utenfor instagram, blogg og Jenter. Så i dag er det bare et lite innlegg. Men nå skal jeg bare begynne på Fleip eller Fakta video.

Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie

Tusenfryd-VIDEO

Hei

I dag har jeg gitt mine følgere på Instagram muligheten til å stemme for om jeg skulle legge ut “Tusenfryd-video”  eller “Fleip eller Fakta-Video”. Jeg hadde jo egentlig tenkt til å legge ut en video med svarene på Fleip eller Fakta innlegget, men så tok jeg jo og filmet en del på Tusenfryd i går også. Instagramfølgerene stemte og Tusenfryd vant. Så i stedet for å filme svarene som jeg hadde tenkt, har jeg heller jobbet med Tusenfryd-videoen som nå er klar 😀 Jeg skal selvfølgelig gi dere svarene på Fleip eller Fakta en annen dag. 

Jeg dro til Tusenfryd med 4 venninner og vi var der fra det åpnet til det stengte. Mye bedre å være i parken når det er soooooool. Jeg kjørte flere attraksjoner enn det som vises i videoen, blant annet Spinspider og Thunder Coaster. Siden jeg legger ut film i stedet for bilder føler jeg at jeg ikke behøver i skrive så mye, for filmen viser jo mye. I dag har jeg hatt besøk av min bestevenn og vi har forsøkt å lage en dans til et talentshow som skal være på skolen vår. Vi har danset sammen på showet fire ganger før. 

TUSENFRYD_VIDEO


 Hva har du gjort i dag? Og sist men ikke minst likte du videoen i fra Tusenfryd?

Klem Jennie

#tusenfryd

EN FRYDEFULL DAG

Hei

I dag har jeg vært på Tusenfryd i sammen med gode venner. Vi var der fra det åpnet til det stengte og vi hadde det såååååå gøy og hadde soooool hele dagen. Jeg har tatt en god del filmer og noen bilder, og jeg skal selvfølgelig dele noe av det på bloggen. Akkurat nå vil jeg bare sitte på terrassen og grille marshmallows med familien og en venn av søster. Elsker grillet marshmallows, men jeg er ganske dårlig til å grille dem, he he. Lover å blogge om dagen på Tusenfryd, men ikke i dag.

 

ER JEG IKKE FLINK TIL Å GRILLE ?

PAPPA ER LITT FLINKERE

LILLESØSTER

Har du hatt en fin dag i sommerværet? 

Klem Jennie

Fin fredag

Hei

Da er det endelig fredag og i morgen skal jeg på Tusenfryd. Jeg er kjempesliten i dag og planlegger faktisk å legge meg ganske tidlig. Det er egentlig ganskje sjeldent jeg fullfører slike leggemegtidligplaner, men det er fordi at det plutselig skjer noe morsomt eller at jeg blir sittende å skype med en god venn…..og før man vet ordet av det er det sent. Men i morgen skal jeg tidlig opp og møte 3 venninner for så og dra på Tusenfryd, og jeg vil jo ikke være trøtt da. Gleder meg masse og det er til og med meldt sooooooooool. Kanskje jeg møter noen av de jeg følger/de som følger meg på Instagram i parken, da er det bare å rope “Heeeeeeeei” 🙂

En annen ting jeg har lyst til å skrive her på bloggen er at jeg bare har en privat bruker på Instagram og det er @jenniefashion. Jeg kommer muligens til å lage et eget innlegg om det senere, om det dukker opp enda flere teite falske brukere. Så vil jeg også takke alle de som er så snille mot meg, setter stor pris på det. Jeg kan love dere at det ikke alltid er så utrolig morsomt å være meg heller. Det blir noen stygge kommentarer på Instagram i tillegg til de falske brukerene, og jeg må også rydde rommet og hjelpe til meg kjedelig ting hjemme. Men jeg velger å fokusere på de positive tingene.

Nå skal jeg finne frem klær og det jeg skal ha med meg i morgen. Etter det skal jeg kose meg med noe av det jeg liker best, lakris. 

Hva slags planer har du for helgen? 

Og forresten, hva vil du at jeg filmer/tar bilde av på Tusenfryd i morgen

Klem Jennie

LE MED JENTER

Hei 

Tenkte å dele en artig video med dere som jeg laget i dag. Jeg syns i hvertfall den er morsom, men sikkert også litt ekstra fordi at jeg digger alle disse jentene. Håper dere liker videoen og at dere får dere en latter. En god latter forlenger visstnok livet.

 

Likte du den?

Klem Jennie

#video

I OSLO

Hei

Da sitter jeg på jobben til pappa og jeg skal snart dra på jobb selv. Veldig bra at pappa jobber i Oslo og at jeg kan ta følge med han inn til byen, pluss at de er veldig hyggelige på jobben hans. Det blir en ganske hektisk dag, men regner med å legge ut et kult innlegg senere i ettermiddag/kveld. Nå skal jeg hive i meg litt mat før jeg løper til T-banen.

Sorry for dårlig bilde, tatt med mobilkamera. Ønsker dere alle en finfin dag.

Sjekker du innom meg senere?

 Klem Jennie

FLEIP ELLER FAKTA?

Hei

Hvem kjenner meg egentlig best, eller hvem klarer å skille fleip i fra fakta? Jeg har laget 10 påstander om meg selv som enten er fleip eller fakta. Nå kan dere avgi svar i kommentarfeltet og så vil jeg svare på video i løpet av helgen. 

FLEIP ELLER FAKTA

1. Jeg har brukket to kroppsdeler. Det var tommelen og lilletåa.

2.  Jeg kom over pappa sin barbermaskin som liten og barberte bort en bred stripe av hår midt på              hodet mitt.

3. Jeg har vært i 11 land

4. Jeg stod for første gang på en scene og sang for ukjent publikum da jeg var 2 år.

5. Jeg har vært i i bladet Se og hør ved tre ulike anledninger

6.  Mia Gundersen er min tante

7. Jeg er 50% østerrisk, 25 % finsk og 25 % norsk

8. Jeg snakker 4 språk

9. Jeg var redd for filmen “Charlie og sjokoladefabrikken” frem til jeg ble 10 år

10. Jeg har siden jeg var 3 år kunnet rocke med tre rockeringer samtidig som jeg synger og gjør                  klappelek. 

Så hva tror du?

Klem Jennie