Tur til Göteborg!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har kost meg i Göteborg denne helgen med familien, ettersom at den egentlige planen for vinterferien måtte avlyses. Vi tok derfor en tur til Sverige og hadde noen koselig dager der. Det var skikkelig godt å bare komme seg vekk for noen få dager og ikke tenke på hva som skjer hjemme. Alle i huset har vært skikkelig forkjølet i løpet av de siste ukene og det så lenge ut til at vi ikke skulle få gjort noe i ferien, men heldigvis ble i det i hvert fall en “kort helg” på tur.

Fredag kom vi litt senere til byen og tok oss en tur innom et slags vitenskapssenter! Det var superkult og jeg har ikke vært borti noe lignende før. Lørdag ble det titting i byen og vi oppsøkte et par steder vi hadde funnet på nett, blant annet et superkoselig bakeri. Jeg har vært i Göteborg før på håndballcup, men da ble det naturligvis ikke så mye tid til å utforske byen.

Jeg er så heldig som har følgere fra rundt om i verden, og jeg har faktisk en del følgere fra Sverige. Jeg spurte derfor følgerne mine på instagram om de visste om noen bra spisesteder i Göteborg som de kunne anbefale. Jeg fikk utrolig mange anbefalinger, men vi fant fort ut at her måtte man være tidlig ute med å forhåndsbestille bord haha! Vi gikk en runde gjennom byen til de anbefalte restaurantene, men alle var fulle. Vi fant naturligvis andre steder å spise og der var veldig god mat. Tips fra meg etter denne turen er i hvert fall å forhåndsbestille, dersom man virkelig ønsker å spise et sted på tur!

Bilder fra turen!

 

Nå er jeg trygt hjemme og er relativt klar for skole igjen i morgen. Jeg har allerede begynt nedtellingen til nesten ferie hehe. Jeg håper dere alle har hatt en fin ferie og at dere som begynner deres nå får tid til å slappe av og kose dere<3

Klem Jennie

Kjærlighetssorg

Hei folkens!

Tusen takk for massiv støtte fra dere alle den siste tiden.  Jeg har aldri vært borti slik omtanke, forståelse og medfølelse før.  Bare den opplevelsen får meg til å føle meg rik på kjærlighet.

Klart mange lurer på hvordan det går med meg og som sagt vil jeg høyst sannsynlig åpne meg mer om dette etter å ha fått lagt det litt bak meg.

Jeg har karret meg opp i fra gulvet. Blitt løftet opp av fantastiske venner og holdt meg mest mulig opptatt med redigering og filming. Jeg har bowlet, ledd og feiret bursdager.

Så får jeg også legge til, grått meg i søvn, grått på treningssenteret, grått i matbutikken. Slik er kjærlighetssorg. Snakker mer om dette senere.

Stay safe. Ta vare på hverandre. Ta vare på deg selv<3

 

SÅ SYYYYYKT KLEINT

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Min har vært både og egentlig haha! Dagens plan var å møte Bahare for å filmen en morsom videoen vi har hatt lyst til å filme en liten stund nå. Vi hadde rett og slett lyst til å utfordre hverandre til å gjøre superkleine ting på gata. Jeg hadde kommet på mange morsomme ting jeg kunne få Bahare til å gjøre og henne til meg. I dag har jeg jodlet til fremmede på gata, pruta på kaffe og mer. Bahare har blant annet sunget på trikken😂 Resten får dere se i de to videoene våre, men jeg skaL love dere at det ikke var lett. Jeg hadde aldri trodd at ville tørre det jeg gjorde i dag!

Etter å ha dummet oss ut totalt, tok vi oss en velfortjent lunsj på favorittrestauranten vår. Vi bestilte det vi alltid pleier og det smakte likte godt, om ikke bedre denne gangen.

Setter så utrolig stor pris på Bahare og er såååå takknemlig for at hun er en del av livet mitt<3

Klem Jennie

A DAY THROUGH MY PHONE

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag. Min dag har vært grei den. Jeg har det tøft om dagen som jeg har nevnt tidligere, og jobber med meg selv hver dag<3 I tunge tider må man huske å ta vare på seg selv. I dag var det siste skoledag før vinterferien, noe jeg kjente at var skikkelig deilig og på tide! Jeg har flere morsomme planer for ferien, så skal definitivt holde dere oppdatert!

I dag hadde vi faktisk vinteraktivitetsdag med trinnet, så det var ingen spesielt anstrengende skoledag. Jeg gjorde et lite forsøk på “en dag gjennom telefonen min”, men vet ikke hvor bra det gikk. Dagen er jo ikke over ennå, men jeg har knipset et par bilder igjennom hele dagen, så i will just walk you through it haha!

07:19

Dagen min startet som den alltid gjør. Jeg står opp 06.45 og fikser meg, før jeg går opp på kjøkkenet og fikser matpakke for dagen. Dagens matpakke inenholdt litt ekstra kos, fordi det var vinteraktivitetsdag. Dermed ble det pøler, kjeks og solbærtoddy!!!

08:01

I´m on the bus! Vi kunne velge mellom å ake, stå på slalåm eller gå på langrenstur. Jeg har vært litt smådårlig i det siste, så det ble en rolig akedag på meg. Bussturen tok ca 1 time og 45 min, noe jeg personlig syns er litt langt for å ake litt😂

10:09

Vi kom oss frem tid bakken! Dessverre var akebakken skikkelig dårlig, om jeg skal være ærlig. Den hadde en helling som gjorde at man kjørte rett inn i heisen der folks stod for å komme seg opp. Vi akte litt utenfor akebakken og det var supergøy, men vi ble ganske fort bedt om å BARE ake i akebakken.

11:50

Tid for mat! Grillen ble fyrt opp og det ble grillet alt mulig rart! Det smakte godt med litt “turmat” og toddien gjorde at jeg fikk litt av varmen i meg igjen!

12:21

Måtte ta noen bilder foran bakken med den freshe matta vår!

18.40

Det har gått en liten stund siden jeg sist tok bilde😅 Jeg kom hjem rundt klokken 15.30 og dro på butikken med pappa. Vi dro hjem, spiste middag og nå sitter jeg her.  Ved siden av meg sitter forresten Bjarne Bjørn, han er ny i fammen<3

Klem Jennie

JEG SPYR AV DEM!

 

🤮

Heisann sveisann

Flere har spurt meg hva jeg kommer til å gjøre i forbindelse med russetiden. Det er altså i mai 2020 at mitt klassekull er russ. Ingen planer enda, nada, null, none. Blir jeg rød…..eller blå, egentlig? Jeg kommer nok til å ha russedress. Det er en av de største grunnene, til at lillebror gleder seg til at jeg blir russ,  selv om han faktisk ikke er så fan av russ. Han gleder seg til å se en ordentlig russ og vise at ikke all russ er crazy. Noen russ går det jo litt til hodet på og de tror de er så kule at det blir latterlig.

Jeg kan jo glede meg til å pynte buksa liksom og kanskje jeg ender opp som sjåfør en gang eller to?  Kanskje jeg kan ha sykkel, he he. En spraymalt elektrisk sykkel med kasse foran. Så er det jo litt deilig å vite hva man skal ha på seg «hver» dag da. Kanskje det blir litt av en russegarderobe. Jeg er jo veldig glad i behagelige avslappende klær også.

Vel….
Fra første uka på VGs, begynte folk å planlegge bussen sin. Det starta til og med kanskje litt før det.  Man ble invitert inn i ulike russegrupper og  man måtte binde seg til dugnader, møter, kontrakter mm.  Dette var helt fjernt for meg og jeg er altså ikke på noen buss eller bil.

Det som er litt sprøtt er jo at man er ikke bare er russ i en måned eller to, russetiden varer jo i et år nå. Ungdom under 18 reiser til og med på russeturer til utlandet/syden. Fester hemningsløst og reisene er organisert med flere andre russ fra hele Norge for å ferie at de om et snaut år er ferdig med videregående. Foreldre tillater dette og jeg har lest om mindreårige ungdommer som har havnet i store problemer på slike turer.

Det brukes så sykt mye penger, og det unnskyldes med at man får penger for dugnad som er mye jobb. Uansett er det penger man kunne brukt på noe annet. Tror jeg heller ville tatt meg en helt fantastisk reise til et eksotisk sted for det beløpet etter å ha fullført eksamen og skoleslutt. Men selvfølgelig, noen syns at det er verdt det.

Russetiden er i hvert fall skummel om du ikke liker fylla. Man leser om hjernehinnebetennelser, voldtekter, bilulykker, idiotiulykker mm.
Dette med hjernehinnebetennelse, russen tilbys vaksine, den er det nok lurt å ta.

Så ser man Sophie Elise som angrer på at hun ikke gjorde mer ut av russetiden, kommer jeg til å angre? Det værste er presset. Det skal f meg være press på alt for tiden. Det er så lite inkluderende at det er til å spy av. Jeg har sett søknadsskjemaer for å få være med på buss, ja bare det å få være med å rulle. Du må svare på alt i fra hvor mye du veier til hvor aktiv du er seksuelt. Jeg har lest om utestengelse fordi du ikke har nok følgere i sosiale medier eller fordi moren og faren din ikke tjener nok penger. Dette er også de som er på de største bussene, de som det er status å være på. Jeg blir rett og slett kvalm av personer som som tror de er så  j mye bedre enn andre mennesker på grunn av et teit bussnavn eller en dum hettegenser. Jeg håper for all del at dere som utsettes for dette hever dere over det. Dere er så mye bedre enn det. Når felleskap skal være på grunnlag som vekt, popularitet, penger og sex, da melder jeg meg helt ut.

Men hei…. fortsatt en god stund til. Kanskje en oppfølgingsvideo ved en senere anledning. Finnes nok russ som ikke tar den så langt som de jeg snakker om i dette innlegget. Skal naturligvis ikke dra alle under samme kam.

Hvordan var din russetid eller har du noen spesielle planer?

Klem Jennie

 

Ombestemte meg

 

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg elsker virkelig været om dagen, og jeg ble skikkelig lei meg da jeg så at det skal regne til helgen. De siste dagene har jeg faktisk satt skikkelige pris på snøen og har derfor gått til og fra skolen så mye som mulig. Jeg har tidligere syntes at snøen var litt irriterende og ville egentlig at den bare skulle forsvinne, men plutselig ombestemte jeg meg.

Snøen gjør jo alt så lyst og fint. Det kjennes deilig når kulden biter litt i kinnene og gir dem litt farge. Jeg liker å puste inn den kalde luften, men når det er veldig kaldt er det  også deilig å pakke seg inn i myke skjerf. Jeg elsker også lyden av skoene mine i snøen, det knitrer liksom, herlig. Nei, nå vil jeg ikke at plussgradene skal komme. …You nevner know what you have, until it´s gone😅 Dagen startet med media og vi satt egentlig bare og gjorde oppgaver. Men da vi så hvor fantastisk det var ute, spurte vi om vi kunne gå ut og ta bilder til instagram! Det fikk vi selvfølgelig lov til fordi det var medierelatert! Haha! En av grunnen til at jeg digger media.

Her er noen av bildene fra vår lille fotoshoot i dag. Jeg sverger virkelig til mobilen min når jeg tar bilder. Angrer ikke et sekund på å ha kjøpt den!

Hva syns du om snøen? Har du snø?

Klem Jennie

VENTET TIL JEG BLE 18 MED DETTE…!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Første prøven og skriveøkten for uka er over, så jeg smiler litt mer enn i går. Jeg er også glad fordi jeg har min andre PT-time i morgen. Som dere vet sluttet jeg på håndball for nesten to år siden og har siden da trent litt på egenhånd. Jeg meldte meg for et års tiden siden inn på en treningsstudio i området jeg bor, men sluttet etter et halv år av flere grunner.  Bare det å reise dit tok sin tid og jeg trivdes rett og slett ikke så godt. Som regel liker jeg å trene alene fordi jeg da føler at jeg får mest utbytte ut av treningsøkten min. På den andre siden likte jeg ikke å være der alene. Jeg syntes det var litt ubehagelig til tider når store grupper med gutter/jenter kom inn og tok så mye plass. Ikke bare oppholder de alle apparatene, men de snakker så høyt, tuller, ler og jeg blir nesten litt nervøs for at de ler av meg. Jeg valgte derfor å melde meg ut, og har siden da ventet på å bli 18, så jeg endelig kunne melde meg inn på et annet treningssenter. Der må man være 18 år for å trene, pluss det er nærmere der jeg bor.

Forrige uke hadde jeg min første PT-time der treneren fikk muligheten til å bli litt bedre kjent med meg og mine mål. Hvorfor jeg ønsker å trene, hva jeg ønsker å få ut i fra treningen ol. Han spurte om skader for å se om jeg hadde noen begrenser. Vi testet også utslag i leddene mine, noe som hjalp han med å finne ut av hvilke øvelser jeg klarer å utføre og hvilke jeg må trene meg opp til å klare. Jeg hadde fult utslag i alle ledd, noe som betyr at jeg kan i utgangspunktet kan gjøre alle øvelser. Det er gøy fordi da er det mye morsomt å velge fra! Jeg fortalte han om mine mål og han har nå laget et program tilpasset meg! I morgen skal vi gå igjennom disse øvelsene, så jeg vet hvordan å utføre de riktig for å unngå skade osv.

Jeg håper at jeg sammen med treneren min kan få trening til å bli noe jeg gleder meg til! Jeg vet selv at jeg får mer energi i hverdagen når jeg trener og det gir meg en form for mestringsfølelse jeg ikke får noe annet sted. Jeg håper at jeg kan glede meg til å dra på trening, ikke tenke “åhhh nei nå må jeg på trening”.

Jeg har alltid likt denne form for trening, å trene mot meg selv. Jeg drev aktivt med ski da jeg var litt yngre og folk ble kanskje litt lei og “irritert” fordi jeg alltid måtte være “best”.  Det var aldri realiteten. Hver gang jeg gikk på ski var det en konkurranse om å slå den nyeste rekorden min. Det har det alltid vært❤️ Aldri sammenlign deg med andre, fokuser på din egen fremgang.  Jeg fikk en treningsdagbok til bursdagen min og gleder meg allerede til å notere i den.

Klem Jennie