JEG FORLATER NORGE………

Hei

 

Endelig ferdig med muntlig eksamen !!!!! Om dere vil vite hvordan det var, så kan jeg godt skrive om det i et annet innlegg.  Dette var jo første gangen jeg var oppe i muntlig EKSAMEN og jeg var derfor veldig nervøs. Det gikk i hvert fall supert og jeg kunne ikke vært mer fornøyd:-) 

Det er så ufattelig deilig. Nå er det også snart langhelg og jeg skal ut på eventyr. Jeg skal til København fra fredag til søndag for å jobbe. Gleder meg til å bli kjent med nye mennesker i fra blant annet Finland og Nederland og til å bo på hotell igjen. Jeg kommer helt sikkert til å snappe i fra reisen, men vet ikke hvor mye jeg får dele riktig ennå. Jeg tar med vlog-kamera også. I dag må jeg tenke litt på pakking, for jeg har fått erfare at ting man vil pakke med seg bør vaskes litt før kvelden før man reiser. 

Så da er det opp i lufta igjen, en stund siden sist nå. Sist gang jeg fløy var til London i januar, om jeg husker riktig. Til København tar det enda kortere tid å fly, det er deilig for det er ikke SÅÅÅÅÅ gøy å fly. Kunne virkelig ønske at man kunne få til et gjennombrudd på teleportering. 

Det blir fulle dager med jobbing og opplegg så jeg får nok ikke opplevd København som turist men heldigvis skal vi jobbe en dag inne og en dag ute, visstnok i en park. Håper på herlig vær. Kanskje jeg plutselig møter noen av mine danske følgere. 

Processed with VSCO with p5 preset

 

Hvor bor du? 

Klem Jennie 

HVEM ER JEG EGENTLIG???

Hei!

I dag trakk jeg tema for min muntlige eksamen i Norsk og det ble identitet. Så helt siden jeg trakk det kortet med tema på i dag tidlig har hodet mitt kvernet rundt dette med nettopp identitet. Identitet er jo langt i fra lett og kanskje aller vanskeligst for oss ungdom. I en tid hvor man kanskje føler at man ikke passer inn slik tilsynelatende alle andre gjør eller kanskje man rett og slett leter etter seg selv. Da jeg var liten så foreldrene mine raskt hvilke personlige egenskaper jeg hadde. Noen har jeg jo lagt i fra meg men jeg har mange av de samme personlige egenskapene den dag i dag. Jeg har alltid vært rettferdig, omtenksom, inkluderende og skravlete. En som hadde litt vanskelig for å sitte stille å leke men heller ville ut på eventyr, opp i tærne, opp ned og hit og dit.

Men samtidig som man kanskje vet litt selv hvem man er, så ønsker man jo også å passe inn og ha noen å identifisere seg med. Noen mer eller mindre like seg selv. Finner man ikke dem, så kanskje man vil begynne å tvile på hvem man er og sin egen identitet. Flere flytter egne grenser i tenårene og forsøker ting og blir med på ting som de kanskje innerst inne ønsker å ta avstand fra, bare fordi de vil passe inn. 

Jeg svinger nok helt av tema her nå, men følte for å bare få ned noen tanker. 

Men hvem er jeg egentlig, og hvem mener andre at jeg er?

For meg er det viktigste at jeg selv vet hvem jeg er. De tilbakemeldingene jeg får fra venner på hvordan jeg er stemmer med slik jeg ser på meg selv også. Samtidig så legger jeg ikke ut alt her på bloggen, så selv om jeg deler mye og mange kanskje føler at de kjenner meg så gjør de jo ikke helt det. Her er noen ting dere kanskje ikke visste om meg og noe jeg syns om meg selv både positivt og negativt. 

 

Jeg trodde bamsene mine var levende om natta da jeg var liten. Jeg havnet en gang på gulvet uten dyne fordi jeg ikke ville gjøre forskjell på bamsene mine og alle måtte få sove i senga med dyne på. 

 

Jeg kan til tider være så sliten at jeg begynner å grine om jeg har for mye lekser. 

 

Selv om jeg ikke får noe særlig hatkommentarer eller tar meg noe særlig nær av hat, så husker jeg fremdeles både kommentarer og navn på mine aller første “hatere” 

 

Jeg synger stort sett hele tiden og mamma har flere ganger fått “melt down” og utbrudd : jeg orker ikke leve i en forbanna musical. 

Jeg har vanskelig for å “klage” over ting som plager meg fordi jeg tenker at mange andre har større problemer. I dag kan jeg angre på at jeg ikke delte det med dere og kan for eksempel fortelle at jeg har hatt noe som heter pityriasis rosea. Det hadde jeg den perioden jeg var en del av Vinterlyd crewet. Jeg syns selv det var forferdelig og var redd det aldri ville forsvinne eller bli verre og verre. Det forsvant etter ca 8 uker. Kanskje det hjelper noen av dere som leser dette at jeg har hatt det, for det er visst ikke så uvanlig.

 

Jeg er egentlig ikke så glad i å pynte meg og trives best i litt mer casual stil. 

 

Jeg “slurve” snakker og har veldig tykk L når jeg prater.

 

Jeg får ofte høre at jeg er morsom. 

 

Jeg hater leverpostei.


 

Deilig å få noen rotete tanker ned på tastaturet igjen. Lykke til, alle dere som har eksamen i morgen. 

Hvilket fag kom du opp i? 

Klem Jennie 

Mangel på jern

Hei!

Som noen av dere kanskje har fått med dere har jeg vært syk en stund nå, men jeg er heldigvis på bedringens vei. Jeg har vært hos legen et par ganger og tatt blodprøver og vi vet endelig en grunn til at jeg har følt meg dårlig. Jeg har visst betydelig jernmangel, dette på grunn av blodmangel. Jeg har heldigvis fått medisiner for dette, så snart føler jeg meg nok enda bedre!

I dag fikk vi også vite hvilket fag vi kom opp i til eksamen muntlig. Jeg kom opp i norsk og det ble jeg faktisk ganske glad for. Jeg har hatt norsk i prøvemuntlig to ganger allerede, så jeg vet litt hva det går ut på. I morgen skal jeg trekke tema og så vil jeg ha eksamen på onsdag! Etter onsdag har vi ingen flere prøver eller presentasjoner!!!! Jeg gleder meg skikkelig til å bli ferdig!

På fredag tar jeg turen til Danmark for noe annet spennende, som jeg kommer til å fortelle mer om en av de kommende dagene! Litt rotete innlegg igjen, men slik ser i hvert fall min uke ut så langt. 

 

Som dere også ser har jeg nå ca 239 000 følgere på IG! For å være helt presis 239 765 følgere! Det er bare noen hundre til jeg har 240 k! Helt sykt! Vil minne om at når jeg har 250 000 følgere vil jeg begynne å skrive på engelsk under bildene mine også!. Rett og slett fordi jeg har følgere fra mange forskjellige land og jeg vil at alle skal forstå! Det betyr utrolig mye å få kommentarer fra mine norske følgere, men også de fra andre land! Dere gjør meg så glad!

Klem Jennie

JUNKAYRD LOOKBOOK

//samarbeid

Hei!

For noen fine dager vi har hatt nå med sol! Det er helt utrolig! Jeg har brukt begge dagene på å kose meg med venner i sola, noe jeg syns er viktig når vi har så fint vær. I går hang jeg med Tuva, i dag var jeg med Helena i Oslo og hadde piknik og nå skal jeg snart av sted for å møte enda flere venner jeg skal overnatte med! Utrolig kos!

Jeg slenger endelig med videoen dere har spurt om en god stund. Det er JUNKYARD HAUELN jeg filmet med Thomas forrige helg og nå på onsdag! Han var så utrolig snill og redigerte selve “LOOKBOOKEN”  og jeg har redigert “HAULEN”. Snakk om team work haha!

her er linkene til produktene:

Bikinitop Intense
Jeans In Law
Bukse Danny
Caps CSBL
Caps CSBL Pink
TShirt XX Basic
TShirt TTA C
Hoodie Blank
Genser Modern Lovers
Sko Superstar
Solbriller Grad
Genser Ocean
Kjole Sweet
TShirt Albany
TShirt XX Basic
Kjole Nexa

Hva syns dere? Burde jeg ha flere videoer som dette?

Klem Jennie

Kroppsvisitering

Hei alle sammen!

Sorry for at det ikke kom noe innlegg i går. Jeg var på den tredje konserten på tre uker! Denne gangen var det Bruno Mars og alt jeg har å si er WOW! Dagen startet med at jeg dro på en prøveinnspilling før jeg deretter dro for å filme en lookbook med Thomas! Litt senere dro vi til Telenor Arena klare for Bruno Mars! Det var fint å se at mange kom, selv etter det forferdelige som skjedde i Manchester. Erna Solberg sa selv at vi ikke må la slike hendelser stoppe oss fra å dra på konsert. Utrolig gøy å se hun sitte på tribunen rett ved! Vi kan ikke det onde vinne over det gode! I tillegg var sikkerheten skjerpet i forhold til Shawn og Ariana. Denne gangen sjekket de alle vesker og bagger og lille jeg ble kroppsvisitert 2 ganger.

Det var oppvarming en god stund før Bruno gikk på og i løpet av den tiden møtte vi på mange kjente. Blant annet Bahare, flere fra TOPP og andre venner! Konserten var helt fantastisk! Showet var utrolig bra! Lysene, flammene, musikken og dansen! Jeg sang med for full hals på alle sangene son jeg kunne og danset som bare det! Haha! Det var utrolig bra stemning jeg jeg koste skikkelig!

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with b1 preset

 

Alle konsertene jeg har vært på for tiden har var bra, men jeg må innrømme at Bruno var best! Helt klart!

Klem Jennie

SJOKKERT

Hei!
 

Da jeg våknet i dag og sjekket mobilen fikk jeg helt sjokk. Så utrolig mange tanker og følelser gikk i gjennom meg og jeg ble stående å stirre ut i ingenting fordi  jeg rett og slett ikke visste hvordan jeg skulle reagere. I går hadde Ariana Grande konsert i Manchester og rett etter showet smalt det en bombe ved en av utgangene. Over 20 mennesker ble drept og nærmere 60 mennesker alvorlig skadet. Dette på grunn av en selvmordsbomber. Grunnen til at jeg ble så stille var nok fordi jeg på en måte greide å forestille meg noe av dette. Jeg var selv på konserten til Ariana for snaue to uker siden her i Norge og jeg husker å ha sett supergira småbarn og ungdom klare for en fantastisk kveld. Selv hadde jeg en helt super opplevelse og følte meg langt i fra utrygg eller i fare. Jeg kan se for meg kaoset og panikken som brøt ut i det bomben gikk. Huff!  Min dypeste medfølelse går til de som ble drept under gårsdagens angrep og til alle de som mistet noen de hadde så kjær. Det er bare å beklage om innlegget så langt er litt rotete, men det er tankene mine også. 

I morgen skal jeg på konsert igjen og denne gangen er det Bruno Mars sin. Jeg leste også på nett i dag at sikkerheten rundt denne konserten vil øke etter det som skjedde i Manchester, noe som er litt mer beroligende. Selv om jeg ble helt sjokket av hendelsen i går kveld, trosser jeg min egen grense og drar på konserten. Jeg skal ikke droppe å dra på konserten i frykt for noe som dette. Det er første gang jeg har skrevet om noe slikt her på bloggen, og det var på tide tenker jeg. Dette må snart ta slutt. Jeg vil ikke tillate at terrorister skal vinne og spre frykt som gjør at vi ikke lever livene våre slik vi vil og ønsker, men heller går rundt og er redde. Jeg håper at alle de som tenker masse på denne forferdelige hendelsen har noen å snakke med. 

 

Ta være på hverandre<3

Klem Jennie

BOY AND GIRL LOOKBOOK

Hei hei!

Jeg håper dere alle har hatt en fin dag fylt med sol og varme. Her hvor jeg bor skinte i hvert fall sola og jeg ser på værmeldingen at det er meldt fint vær hele neste uke! Jeg håper virkelig det vil holde seg slik så jeg får begynt å bruke sommerklærne mine. I tillegg skal jeg filme resten av en video som jeg begynte på i går og da trenger jeg fint vær. Thomas ( fra Suite 16) og jeg bestilte oss nemlig klær fra Junkyard og filmet selve haulen i går! Vi viser frem klærne og forteller hvor de er fra. Til uka skal vi filme en lookbook til klærne og da hadde det passet seg med fint vær! Jeg gleder meg masse til å se det ferdige resultatet. Thomas er veldig flink til å redigere, så kanskje han kan hjelpe meg litt med det også;-)

I tillegg blir skoleuken min utrolig kort! Jeg har bare skole mandag og tirsdag, for på onsdag skal jeg på audition og torsdag og fredag er det fri! Det passer egentlig veldig bra siden det er mye som skjer for meg! Kalenderen fylles opp med nye hendelser og eventer hele tiden. Nå er det også bestemt at jeg skal reise med Bahare til Frankriket!!!  Jeg kommer nok til å skrive mer om det senere! Til uken skal jeg også på konsert, tredje konserten på tre uker.

Er du gira på lookbook?

Klem Jennie

KJENDISOVERDOSE

Hei!

Håper at dere alle har hatt en fin dag! I går kom det dessverre ikke noe blogginnlegg, men jeg snappet en god del. Jeg var så heldig å få billetter til Shawn Mendes konserten i sammen med Bea og Bahare! I tillegg var Herman med, altså Herman Dahl og det var utrolig koselig. Det er fortsatt mulig å se det jeg har lagt ut på snap. Under konserten satt vi oppe i en av skybarene og koste oss med brus, popcorn og utrolig bra musikk. Shawn var syyyykt flink! Etter konserten ble jeg kjørt til Aker Brygge og tok båten over til Nesodden og la meg til å sove! 

I dag stod jeg opp i 08.00 tiden for å møte Bea og Bahare i byen. Vi skulle nemlig “intervjue” Marcus og Martinus som hadde sommerfest i Oslo i dag! Det var utrolig hyggelig å se gutta igjen og videoen vi filma var syyykt morsom! Den vil komme ut på Juliabladet sin youtubekanal i løpet av neste uke! Vi fikk filmet med gutta før vi så de opptre med sin nye låt. Deretter dro vi!

Nå har jeg nettopp filmet en ny video her hjemme også og jeg kommer sikkert til å legge ut noen teaser fra den. Dette ble kanskje et litt rotete innlegg, men håper dere likte det allikevel….for livet mitt er ganske rotete.

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset
 

Haha! Mange kjendiser på kun to dager! Herman, Shawn, Marcus, Martinus, Bea….

Hva slags video tror du at vi filmet?

Klem Jennie

17 mai

Hei!

Håper at dere alle hadde en fin 17.mai feiring i går! Været var ikke helt på topp da jeg våknet i går og det var litt av og på med regn. Heldigvis ble det opphold en liten stund, så vi fikk sett toget uten å måtte ha oppe paraplyene. Jeg var ferdig med å gå i tog allerede da jeg begynte på ungdomsskolen, men jeg har sett på lillesøsteren min gå i tog. Nå er jo også hun ferdig på barneskolen, men broren min har nettopp begynt. Jeg dro derfor til skolen til broren min med resten av familien for å se han gå i sitt første tog! 

Jeg gledet meg spesielt til 17.mai i år fordi jeg endelig har fått meg bunad. Jeg har fått utrolig mange kommentarer hvor folk spør hvilken bunad jeg har og hvorfor jeg valgte akkurat den. Jeg har Rogalandsbunad og jeg valgte den fordi jeg har familie derfra. 

Etter å ha sett toget var det kake, is og lek. Broren min fikk dessverre gnagsår da han gikk i toget og ville derfor hjem litt før. Jeg ble igjen og møtte Tuva og Ella. Vi ble selv med på lekene og koste oss masse før vi ruslet hjem til meg og hadde en deilig lunsj som også venninnen vår Elizabeth ble med på! 



 

Processed with VSCO with b1 preset
 

Hva pleier du å gjøre på 17.mai?
Klem Jennie

FRA MEG TIL DERE

//samarbeid

Hei!

Håper at dere har hatt en fin dag. Jeg er endelig ferdig med matteeksamen og nå er det bare muntlig eksamen igjen. Etter det er det bare å senke skuldrene og telle ned dagene til sommeren. Siden jeg er i et så godt humør etter tentamen tenkte jeg å dele en kul rabattkode med dere. Jeg har nettopp kjøpt meg ny telefon, ettersom min gamle var blitt ødelagt. Den har vært dårlig siden i sommer og jeg tenkte det var på tide å kjøpe seg en ny, så nå har jeg Iphone 7. Siden jeg har ny telefon passer ingen av min gamle deksler. Jeg gikk derfor litt crazy på CaseApp sin nettside og bestilte meg flere nye deksler i tillegg til et skin til Mac booken min. Jeg bestilte deksler som de allerede hadde i nettbutikken og så designet jeg også noen selv! 

Dette er noen av dekslene<3

Processed with VSCO with p5 preset
 

Det i midten har jeg designet selv, mens de på sidene er fra siden deres:-)

Processed with VSCO with hb1 preset
 

Adidas – dekselet har jeg også designet selv. 

Processed with VSCO with b1 preset

 

Om du bruker rabattkoden “JENNIE20” får du 20% på dine kjøp på CaseApp sine nettsider! De har deksler til de fleste mobiler og mac`s. 

Klem Jennie