BLUE GROTTO

Hei!

//samarbeid EF Språkreiser

For noen fantastiske dager jeg har hatt så langt. I går kveld var det “Boat party” og det er hittil den beste opplevelsen jeg har hatt her nede. Det ble bading, dansing og jeg koste meg virkelig. Jeg håper på å få noen bilder fra den kvelden senere. 

I dag begynte dagen med skole fra 9 til 12 og rett etterpå dro vi til “Blue Grotto”. Vi ankom et super fint badeområde der vannet var krystallblått. Det var også mulighet for å ta en båttur til grottene som var i området og til og med få bade i de. Det kunne jeg selvfølgelig ikke gå glipp av, så jeg og de fleste vennene min dro ut med en båt. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi tok en titt i alle grottene men da vi kom til hovedgrotten fikk vi bade. Der var vannet så klart at det nesten var uvirkelig. Vi kunne se ned til havbunnen som var 5-6 meter under oss. Vannet var i tillegg utrolig deilig, så jeg stupte rett utti fra båten. Etter litt bading i grotten tok vi båten tilbake og var på stranda der en god stund før vi dro tilbake til hotellet. I kveld tror jeg vi skal ned på en strand vi har vært på før og ta et kveldsbad. Glad det er en litt rolig kveld siden vi har hatt fester nesten hver kveld. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Ha en fin kveld alle sammen!

Klem Jennie

Elsker det her!

Hei!

I dag stod Tuva og jeg opp tidlig igjen for å gå på skolen. Det var ikke like varmt i dag som i går , men det var egentlig veldig deilig. Det var en del vind men da ble vi ikke så forferdelig varme heller. På skolen hadde jeg det urolig gøy faktisk og timene gikk derfor utrolig fort.

Etter skolen dro vi til en Beach Club som EF har der det er solsenger til studenter, det er bademuligheter, musikk og mye god is og drikke. Der “chilla” vi i en del timer og det var veldig deilig. Vannet her på Malta er vare helt fantastisk, og jeg elsker det!

 

Etter noen fine timer på Beach Club dro vi tilbake til hotellet der vi spise og gjorde oss klare for “Boat Party” i kveld. Vi skal nemlig ut på en båt med 2 etasjer der det vil være matservering, musikk og muligheter for å bade!!! Gleder meg!

Ha en fin kveld videre alle sammen!

Klem Jennie

GOLDEN BAY!

Hei!

//Samarbeid EF Språkreiser

Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Rakk akkurat ikke å bli ferdig med innlegget før jeg måtte løpe ut døra på en aktivitet. I går var vi mye på stranda, i bassenget, i byen og på kvelden hadde vi en aktivitet som het ” hunt the leader”

I dag stod Tuva og jeg opp enda tidligere enn det vi har gjort de siste dagene fordi vi måtte på skolen. Vi tok felles buss til skolen med mange andre studenter og på skolen fikk vi beskjed om hvilket rom vi hadde time i. Tuva og jeg er i samme klasse og det er jeg utrolig glad for. Klassen vår består av ungdom fra Norge,Sverige og Italia. Skoledagen varte fra 9-12 og det var utrolig gøy. Det er ikke slik at du sitter alene og skriver men det er mye muntlig diskusjon, lek og moro.

Rett etter skolen dro vi på en strand som jeg ikke har vært på før som heter Golden Bay. I dag er det 36 grader og full sol, så det å bare kunne kaste seg ut i vannet var utrolig deilig. Etter at vi bada, solte vi oss og snakket om dagene vi har hatt så langt og hva vi gleder oss til fremover. Akkurat nå sitter jeg på bussen på vei hjem fra standa. I kveld er det disco og jeg gleder meg til å finne ut temaet.

Hvor varmt er det der du er akkurat nå?

Klem Jennie

DAY 1 / VALLETTA OG MEGA PARTY!

Hey!!! 

//Samarbeid

Fikk dessverre ikke blogget i går siden vi kom så sent frem til Malta og hotellet vårt. Vi ankom i går kveld og vi ble tatt utrolig godt i mot av alle lederne og de andre studentene her. Første kvelden gikk mye i informasjon om dagene, hva vi skal gjøre fremover, regler og utdelig av rom. Rommet til Tuva og meg er superfint og det vi synes det er utrolig koselig. 

I dag stod vi opp i 7 tiden for å spise frokost og senere fikk vi en liten omvisning i området, før vi tok en tur til hovedstaden Valletta. For å komme til Valletta måtte vi ta en båt. Dagen gikk utrolig fort og jeg hadde det skikkelig gøy. Det gikk det meste å utforske Malta og bli bedre kjent med de vi er på gruppe med. Jeg og den norske gruppa mi er satt sammen med en fransk gruppe og alle kommer godt overens med hverandre. 

Når vi var i Valletta dro vi til mange forskjellige steder og jeg tok bare bilder overalt. Utrolig lett å ta bilder med det nye kameraet mitt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Så langt eeeeeeeeeelsker jeg Malta og jeg synes det er utrolig vakkert. Jeg gleder meg masse til å utforske mer og kose meg med Tuva og våre nye venner! I kveld er det “MEGA PARTY” for alle studentene og temaet er “NEON”!​

Klem Jennie

Kom ikke med på flyet til Malta

Hei!

Nå sitter jeg og blogger fra Gardemoen etter å ha vært her i hele 12 timer. Tiden har faktisk gått ganske fort siden i dag tidlig. Jeg stod opp tidlig i dag for å dra til Gardenmoen med Tuva. Litt etter at vi annkom flyplassen fikk vi vite at vi ikke kunne ta flyet vi egentlig skulle. Dette var ikke EF sin skyld i det hele tatt og de har jobbet på spreng for å få oss på et nytt fly. De har vært super flinke og fikset et fly til Sverige i kveld, før vi i morgen tar fly fra Sverige til Malta.

De andre ungdommene jeg reiser med er superhyggelige og vi har fått tiden til å gå med kortspill, leker, vitser og vi har kost oss med pizza. Hehehe! Det blir derfor ingen bilder fra flyturen, rommet mitt eller Malta i dag men håper jeg får lagt ut noe i morgen.

Klem Jennie

Take off

Hei!

Nå sitter jeg og pakker de siste tingene før jeg i morgen jeg tar av til Malta med Tuva. Det er helt sinnsykt å tenkte på at vi reiser i morgen! OMG! Dagen i dag har vært superfin men jeg kan ikke si så mye om den ennå. I går var jeg på håndballavslutning og det var derfor det ikke kom noe innlegg. Dette innlegget ble ikke så utrolig langt heller men tenkte det var viktig å informere dere litt.

I dag har jeg også laget tidenes beste musical.ly den kommer sikkert ut senere denne uken 😉

I morgen må vi kjøre til flyplassen 06.15, håper jeg får sove litt.

PAKKEVIDEO

Hei folkens 🙂

Tenkte å skrive noen ord som dere burde lese om dere er interessert i pakkevideo. Det har vært utrolig mange som har ønsket en pakkevideo for språkreisen min til Malta. Jeg filmet den i går og det var jo 4 dager før avreise. Vanligvis ville jeg ikke begynt å pakke så tidlig og det er faktisk litt stressende å sette av tid til å både filme og redigere en slik video på denne tiden av året. Det er jo fortsatt skole og avslutninger som jeg skal på denne uken og jeg har ikke tid til å filme og redigere i ferien, for jeg reiser jo på torsdag. Egentlig var avreisen på onsdag, men språkkurset ble forskjøvet et dag….like greit egentlig. 

Da jeg filmet var fortsatt noe til vask og noen ting som tynne sokker til vans og joggesko ol…tenkte jeg ikke over å ta med i videoen. Om dere har spørsmål til produkter i videoen kan jeg svare i dette kommentarfeltet. Her er noen spørsmål jeg er sikker på at flere kommer til å spørre om. 

1. Jeg vet ikke hvor baderingen er i fra, den var en gave.

2. Sminkeproduktene i sminkemappa valgte jeg å ikke bruke tid på å filme, videoen er lang nok som den er og som jeg sier så bruker jeg så og si null sminke om sommeren.

3. Det andre jeg gjorde hos frisøren min da jeg var der forrige uke var å farge øyevippene mine litt. De blir ikke tykkere eller lengere, men de ser litt lengere ut ettersom de nå er helt svarte ut til tuppene. Det er deilig å slippe mascara på Malta. På kvelden kommer jeg sikkert til å bruke Mascara.

Tusen  takk for utrolig mange og fine tilbakemeldinger på håret mitt. Jeg er veldig fornøyd med lengden og tykkelsen. Håret mitt ble også tynnet litt ettersom det er veldig tykt. Jeg kan fortsatt flette det, ha messybun og hestehale. Jeg har planer om å filme en ny hårvideo når jeg kommer hjem fra Malta om mange ønsker det. Mange har også spurt hvor jeg klipper meg og det er som jeg tidligere har nevnt hos Centrum Frisør på Nesoddtangen. De kjenner håret mitt og er veldig flinke. Om du har spørsmål om produkter for ditt hår så kan du ta kontakt med dem enten på deres Instagram @centrumf eller se kontaktinformasjon //HER.

Ønsker du ny hårvideo? Lurer du på noe etter å ha sett pakkevideoen?

Klem Jennie

 

PAKKE VIDEO….CHECK

Hei!

I dag har jeg endelig fått filmet pakkevideoen og jeg har allerede begynt å redigere den. Så utrolig glad den endelig er filmet og nå har jeg jo på en måte også fått pakket litt. Jeg har i hvert fall funnet frem alt jeg trenger og noen ting ligger til vask. I dag nærmet jeg meg også reisen men enda en dag og det er nå bare 4 dager til Tuva og jeg reiser. Jeg har i morgen og tirsdag igjen med skole, men vil ikke akkurat kalle det “skole” siden vi ikke arbeider. Hehehe! 

Her er noen “sneak peeks” fra videoen som kommer ut før jeg reiser. 


Hva gleder du deg meste til å se av hva jeg pakker? Bikini, klær,sko,produkter eller noe annet?

Klem Jennie
 

JEG REISER PÅ SPÅKREISE OM….

Hei!

I dag dro jeg til Ski med mamma og Tuva for å fikse de aller siste tingene til språkreisen. Nå er det bare 5 dager til avreise!!! Det er nesten ikke til å tro hvor fort tiden har gått. Nå har jeg alt jeg trenger for reisen og jeg har allerede begynt å legge frem hva jeg skal pakke. I morgen planlegger jeg å filme “Pakkevideo til Malta med EF” og på tirsdag skal jeg prøve å få redigert den. Mandag og tirsdag har jeg skole og mange avslutninger så jeg må rett og slett bare finne en tid det passer og få redigert den. 

Jeg kan ikke tro at om en uke er jeg faktisk på Malta. I varme og sol med min bestevenn og forhåpentligvis nye venner. Hehe! I løpet av turen kommer vi til å få bade på nydelige strender og blue lagoons bade med delfiner, gå i byen og kanskje shoppe litt, være med på morsomme og spennede utflukter og jeg håper på dico som vi hadde sist der det blir musikk og moro! Språkreise betyr jo også undervisning og jeg gleder meg til å bli enda tryggere i språket, kjempeklar for siste året på ungdomsskolen.


 

Nå skal jeg snart i bursdag der det er et lite Hawaii tema, så jeg kjøpte denne blomsterkransen! Nå skal jeg sette meg ned og pakke inn gaven!

Når slutter/sluttet du på skolen for i år, eller har du kanskje sommerferie allerede?

Klem Jennie

SOVER IKKE HJEMME I DAG

Hei

For en dag! Det har gått i et kjør! Etter skoleN i dag dro jeg hjem og ryddet rommet før jeg måtte av gårde på trening. Etter trening måtte jeg være rask hjem så jeg kunne dusje og pakke. Jeg skal nemlig sove hos Ella i dag med Tuva og Elizabeth. Ja det er ukedag, men siden det ikke skjer så mye på skolen fikk vi lov. I morgen har vi også kokkekamp på skolen, hvis dere har hørt om det. Jeg måtte derfor også planlegge hva jeg skal lage og hva jeg trenger. I morgen får jeg også besøk så jeg har fikset litt til det og forberedt meg. Det har derfor vært en litt stressende men morsom dag! Nå gleder meg mag masse til å dra over til Ella og ha en jentekveld. 

Processed with VSCO with a5 preset

I dag var også min første dag med kort hår og jeg har allerde begynt å venne meg til det! Det er utrolig deilig å ikke ha så mye tungt hår hengende ned men lett og kort!

Har du klippet deg for sommeren?

Klem Jennie