Hjemmedag

Hei

I dag var vi bare ute i hage og koste oss. Vi spilte basket, tegnet med kritt, spilte bordtennies og masse mer. Deilig med en dag hjemme. Men nå drar vi snart:( Skullle gjere hvert her en uke til, men vi har i hvertfall hatt det superfint her. I morgen skal vi på en vandring opp til et fjell og spise på resturant der oppe<3 Gleder meg.

 

Nå spiser jeg Jelly Beans og bare slapper av.

Hva har du gjort i dag????

Klem Jennie

Bytur

Hei

I dag var det siste dagen i byen og vi koste oss masse:) Lillesøster tok et hull til i øret hos Claire`s og ellers shoppa vi litt og spiste lunsj med Oma på et utsiktpunkt. De siste dagene i Østerrike skal vi bade, på vandring og pakke, vil egentlig ikke hjem. Gleder meg jo selvsagt litt til å treffe venner igjen,  jeg vil på kino, Tusenfryd og Bubble Tea. Håper på at flere har kommet hjem fra ferie og at det er litt varmt i Norge også. Her er det jo suuuupervarmt og deilig. Gleder meg også syyyykt til både leirskole etter sommerferien og til Selena Gomez konserten jeg skal på med kusina mi. En annen super ting er at vi har spart syndenferien til høstferien, jabbadabadooo 😀 

Hva synes du om utsikten???

Klem Jennie

#graz #austria #summer

Dagen

Hei

I dag dro vi med tante og bestemor til et friluftsmuseum. Det var nesten alt for varmt til å være ute, men også veldig interessant. Det beste var faktisk hver gang vi kom over noe vann. enten i form av vannmølle, fontener, tjern eller lignenede. Da vi kom hjem begynte det å blåse veeeeeldig og nå har det blitt litt kjøligere ute. I morgen blir det enten strand eller bytur avhengig av været. Det er bare noen få dager igjen av oppholdet vårt her i Østerrike 🙁

Legger med noen bilder i fra dagen min + en video helt nederst i innlegget 🙂

 INSTAGRAM-VIDEOER

Har du kommet hjem i fra ferie?

Klem Jennie

JEG ER LITT SJOKKERT

Hei

Nå har jeg faktisk nettopp stått opp. Det er veldig varmt i dag også, men vi skal avgårde til et Friluftsmuseum. Aldri vært der før, så det kan jo bli gøy. Men aller først må jeg bare takke alle dere FANTASTISKE lesere. Alle dere SØTINGER som legger igjen så utrolig mange KOSELIGE kommentarer til meg. Det gjør at jeg får lyst til å fortsette med å blogge. Gleder meg til jeg kommer hjem og skal lage innkjøpsvideo til dere også. Men hallo…..jeg er på PLASS 22 i dag på blogglisten til blogg.no  SJOKKERT. Har liten tro på at jeg blir værende der oppe altså, men jeg syns jo det var litt gøy for i dag uansett. 

 TIL ALLE DERE SOM IKKE HAR INSTAGRAM. JEG HAR PLANER OM Å LEGGE UT FLERE AV MINE INSTAGRAM FILMER I LØPET AV DAGEN ELLER MORGENDAGEN. 

ET BILDE I FRA EN INSTAGRAMFILM

Nå må jeg faktisk forte meg å ta igjen de andre som spiser forokost og gjør seg klare for å dra av sted. Ønsker dere en strålende dag. 

Hva syns dere om instagramfilmene mine dere som følger meg på instagram?

Klem Jennie

SYDEN – FEELING

Hei

Vært på Copacabana i dag også. Vi lånte madrasser og jeg padlet over hele innsjøen i sammen med mamma. Badet veldig mye og lekte masse på flåtene. Vi måtte være mye i vannet for det var rett og slett alt for varmt på land. Det var mange flere folk på stranda i dag også fordi at det er helg, men veldig god stemning.

Klem Jennie

OM JENNIE SOFIE!

Hei

Mitt navn er Jennie Sofie og jeg er en 17 år gammel jente i fra Nesodden utenfor Oslo. Jeg har allerede blogget i over 4 år og har de siste årene også blitt en influencer på Instagram med brukeren min @jenniefashion. Det hele startet med en liten birolle i nettserien Jenter på NRK, og jeg begynte egentlig å blogge og instagramme for å vise at jeg langt i fra var som den bitchy rollefiguren jeg spilte med navn Hedwig. Hihi!

Den positive holdningen min trakk til seg oppmerksomhet og siden den vårdagen i 2012 har jeg designet tre kolleksjoner med kleskjeden WOW, laget mange youtubevideoer, fått være en del av P4s Vinterlyd-turné, vært backstagereporter på festivalen Oslo Sommertid og kanskje det største av alt: blitt headhuntet av Disney og vært programleder for tre sesonger av The Club på Disney Channel. Fordi jeg driver med det jeg gjør har jeg fått muligheten til å gjøre noe av det jeg elsker mest: Møte følgerne mine og reise rundt i verden!

Nå går jeg første året på videregående på medier og kommunikasjon og trives like godt bak kamera som foran. Hva jeg vil bli som voksen vet jeg ikke helt ennå, men jeg trives utrolig godt med det jeg gjør nå. Jeg lever i nuet og føler meg veldig heldig. Jeg er veldig opptatt av å få særlig yngre jenter til å syns at de selv er bra nok som de er og at man ikke trenger å fikse på seg selv. Tweens og tenåringsjenter blir i dagens samfunn dessverre eksponert for alt for mye photoshop, og utseende og kropper som er fikset på. Dette er ikke det som er normalt og vi kan ikke normalisere denne utviklingen av hvordan man bør se ut. 

Følgerne mine betyr alt for meg. Det er de som løfter meg opp og det er de som lar meg få holde på med det jeg gjør. Min gave tilbake er å strø om meg med positivitet og stadig minne dem om at de er bra nok som de er, at de kan nå drømmene sine og at man ikke kommer opp eller frem i livet ved å tråkke andre ned.  

KJEMPEFIN DAG

Hei

I dag har det vært over 40 grader og vi flyktet derfor til shoppingsenteret. Der var det kjøligere og vi fikk kjøpt oss noen ting vi vil ha med tilbake til Norge. Jeg kjøpte meg en topp og bikini på New Yorker. Premier til de to søte jentene som vant siste konkurranse på instagtram hos Claire´s. En topp på en butikk jeg ikke husker hva het og et par nye sko. Det var til min store glede også Bubble Tea på senteret, og det var YUMMY. Da vi kom hjem fra shopping spiste vi middag før vi dro for å spille minigolf med Oma, Opa og onkel Det er en helt ny minigolf-verden like ved der de bor, og vi hadde det veldig moro. Nå har det allerede blitt ganske sent og jeg skal spille basket før jeg skal legge meg. Legger derfor kun ut en collage og noen få bilder i kveld. 

LITT AV MINIGOLFANLEGGET

MITT LAG

 

SÅ ET BILDE SOM SIKKERT IRRITERER NOEN 😉

LILLEBROR VAR IMOPNERT

I morgen blir det Copacabana igjen og jeg har jo kjøpt meg ny bikini også, veldig fornøyd med den. Dagene går så utrolig fort. Takk for alle kommentarer, dere er så søte og snille alle sammen. 

I dag tok jeg en utfordring jeg fikk på instagram og gjorde noe sprøtt midt i en butikk her i østerrike. Det har jeg på film og lurer på om jeg skal dele den med dere på bloggen. 

Hva syns du? He he

Klem Jennie

Copacabana

Hei

I dag vil jeg nesten si at jeg har vært i syden. Det har vært første dag med hetebølge så det ble opp til 40 grader!!!!! Så vi dro til en ekstremt fin innsjø. Utrolig viktig med nedkjøling når det er så varmt så det ble masse bading og is 🙂 Lå i sola og leste litt for lenge også og ble litt rød. På søndag skal vi dra og bade igjen, men i morgen tror jeg vi har andre planer. Sikkert lurt for jeg kjenner at kroppen har fått mer enn nok sol i dag. Noe som var litt kult var et det kom et fly og slapp ut ca 50 badeballer ned i innsjøen. Mamma fikk tak i en badeball til oss. Dette pleier visst å skje av og til, det er reklame på ballene og det hang også på et tilbud fra butikken som gjennomførte dette. 

 

 

 

Håper dere alle har hatt en finfin dag, uansett hvor i verden dere befinner dere. Håper dere liker bildene jeg legger ut. 

Noe du vil jeg skal ta bilde av?

Klem Jennie

 

Gøy på landet

Hei

I dag kjørte vi fra Graz til barndomsbyen til Oma og Opa. Der oppe har de også et hus, men vi er ikke der like mye som her. Det er alltid veldig koselig å ta seg en tur dit, det er veldig landlig og fint. Det lukter selvsagt litt møkk der, he he…men det går helt bra – er jo koselig med dyr. I dag har vi også kjørt motorsykkel og traktor på gården til den ene onkelen til pappa. I helgen er det meldt hetebølge og opp mot 40 grader i skyggen, så da måååååå vi jo dra for å bade. I morgen kveld er det også en uke siden vi kom til Østerrike, tiden går alt for fort. 

Syns du det er gøy på landet, eller hater du å bli møkkete?

Klem Jennie

 #ferieminner

Det ble Therme

Hei

Det ble ikke badetur til innsjø i dag, i stedet dro vi på Therme. Der er det bassenger ute og inne og vannet varmes opp i fra varme kilder. Utrolig deilig vanntemperatur på grunn av det, 34 grader. Koste oss veldig, pleier alltid å dra hit når vi besøker familie Østerrike. I morgen skal vi til en liten by for å besøke oldemor og annen familie. De bor på landet. Tok ikke så mange bilder, men tok noen småfilmer som jeg tenker å lage en film av i Imovie, men det blir ikke i dag. 

 

 

Har du badet i dag?

Klem Jennie