Elsker London

Hei

I dag har vi kost oss, nest siste dag her i London. Reiser i morgen kveld så vi får en dag til i denne vakre byen. Vi har vært mest rundt i gatene og shoppa så i dag ville vi gjøre noe litt annet. Siden vi ville se mer av London, tok vi en dobbeldekker tour rundt i byen og det var utrolig fint og spennende. Kjørte over London Bridge, forbi Big Ben og London Eye, gamle fengsler og flotte kirker. Flott tur som jeg er utrolig glad for å få oppleve. Etter bussturen gikk vi inn på et kjøpesenter og spiste der. Deretter gikk vi på PRIMARK. Man blir seriøst svett av å være der. Så mange folk og så mye klær, ting og tang. Heldivis kom vi igjennom. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha spist sushi i byen og nå skal jeg få en god natts søvn før vi fyker rundt i London siste dagen.

Måtte bare ta bilde av disse Jelly belly drikkene. Ser digg ut:)

Blogger og legger ut masse bilder når jeg er hjemme i Norge igjen

 

Klem Jennie

Shoppaholic in London

Hei

Da var det dag to i London som også bestod mest av shopping og kos i gatene. Vi dro med Taxi inn til byen, men til en annen gate enn Oxford street. Der gikk vi inn på Hamleys, en stoooor lekebutikk på 4 etasjer fulle av leker. Det syntes lillebror var utrolig kult. Jeg likte faktisk å være der inne jeg også og vi ble tatt godt imot da vi gikk inn. Vi har også vært på Abercrombie og Hollister der både lillesøster og jeg kjøpte oss noen ting. Utrolig fornøyd. Det var faktisk ganske vanskelig å finne frem til Abercrombie så det er lurt å finne ut hvor det er på forhånd. Etter en lang tur i byen måtte vi jo innom M&M World også. Og det var nesten alt for stort. Det var så mange mennesker så du kom nesten ikke fremover. Så mange etasjer så jeg husker faktisk ikke. Det kommer maaaaasse bilder fra alle dagene når jeg kommer hjem som er tatt med kamera. Her er noen jeg tok i dag.

På abercrombie. Hahaha!

Dette er bare en bitte liten bit av M&M word.

Tar nesten ikke bilder med mobilen.

 

Klem Jennie

Fremme i London

Hei

Nå er jeg endelig fremme i London og det er helt fantastisk. Utrolig flotte bygg, forferdelig mange butikker og en haug med røde dobbeldekkere. Hahaha:) Etter en fly tur på bare 2 timer tok vi tog til London og Taxi videre til hotellet. Sjåføren var utrolig hyggelig og fortalte masse og viste oss hvor ting var. Nå har vi kommet hjem fra en tur i byen og beina verker. Ikke så langt blogginnlegg i dag men slik ble det??

Klem Jennie

REISEKLAR

Hei

Nå er det ikke lenge til vi setter oss i bilen og kjører til Gardemoen. Gleder meg helt forferdelig så jeg kommer ikke til å få sove i natt. Hahaha… London er noe jeg har drømt om leeeeenge og nå skal jeg faktisk dit. Gleder meg ikke bare til shopping men også å se Big Ben, London Eye og masse annent. I dag har jeg pakket helt ferdig så nå er det bare å putte alt opp kofferten og vi er klare. 

Har fått spørsmål om hvor lenge jeg skal være i London og svaret er fra mandag til torsdag.

Et av hverdagsantrekkene.


Denne fontenen håper vi på å ta noen pauser ved. Sikkert deilig og avkjølende i varmen.  

Kommer flere bilder i morgen.

Om jeg får 4500 followers på videomyMe i mens jeg er i London kommer det nok ut en video ut på videofyme også.

Der heter jeg det samme som på IG: @Jenniefashion.

Hva syns du om antrekket?

Klem Jennie

Video med lillebror

Hei

I dag tidlig prøvde jeg å filme en ny video som jeg tenkte var ganske morsom. Har jo allerede hatt en sistertag med Emilie Mari så nå ville jeg ha en video med lillebror. Stilte derfor Mathias noen spørsmål som han deretter svarte på. Han er litt vanskelig å jobbe med, men det er veldig morsomt å høre på svarene hans. Haha. 


Jeg har bare filmet i dag. Får ikke tid til å jobbe med noen video før jeg skal på ferie igjen. Jeg lover ikke å legge ut denne videoen heller, for det blir bare masse spørsmål om når den kommer. Kanskje den kommer, kanskje ikke. Mamma og pappa må jo godkjenne den også.

Nå skal jeg fortsette å pakke til London.

Skal du på Norway Cup?

Klem Jennie

Helt til slutt….. Skulle ønske at de som vrir på alt folk skriver og legger ut på Instagram,  og tenker det værste og dummeste om ting hele tiden kunne se litt mer positivt på ting. Bildet jeg la ut med tekst om at ingen fortjener hat, mobbing osv….ble lagt ut etter en stor diskusjon som ble til på IG. Hvor jeg ville si at om en falsk bruker tar min identitet på IG, blir det ikke bedre om folk skriver stygge kommentarer på den brukeren. Så må noen vri på det og mene at jeg fikk det til å høres ut som om vi skulle dø, som jeg absolutt ikke mener. At noen mener at man ikke skal få skrive ting som små barn kan misforstå på IG, vel …små barn bør kanskje ikke ha IG. At jeg ikke må skrive noe om mine følelser rundt trusselen som er på Norge nå fordi det kan skremme andre….Voksne bør ha fått med seg at de skal være åpne med barn og fortelle dem det de lurer på rund dette. Alt i alt så er ikke jeg særlig bekymret rundt dette, men vet at mange andre barn er det. Jeg er ikke bekymret fordi foreldrene mine snakker med meg og forklarer meg ting. Stakkars de barna som er redde og ikke har noen å snakke med. Om dere er bekymret eller har spørsmål, snakk med en voksen er mitt råd. Og noen barn er mer redde enn andre barn når det gjelder mange ting, og det er jo greit det også. 

Stor klem

CHILLI`N IN THE SUN

Hei

I dag har jeg hatt en av de sommerdagene der man bare slapper av i sola. Disse dagen skjer det ikke så mye men de er alikevel utrolig deilige. I dag var jeg kost meg i hengekøya med en bok og en smoothie av egen oppskrift. Mmmmmm…DIGG. Har også hørt på musikk og lekt litt med lillebror. 

I morgen skal jeg begynne å pakke til London kommer ikke til å ta med så mye men vil forsikre meg om at det jeg skal ha med er vasket og klart. Sliter litt med å finne hva jeg skal pakke i.

Nå skal jeg gå ned på stranda og ta et avkjølene kveldsbad før jeg skal ta enda en rolig kveld hjemme.

Det var selvsagt noen som måtte kommentere på IG i dag at jeg fortjener at folk tar identiteten min i sosialemedier fordi jeg har valgt å bli kjent selv. At jeg er egoistisk som skriver om dette fordi jeg syns synd på meg selv. Her kommer svar til det. 

1. Nei, jeg syns ikke synd på meg selv. Som jeg skrev i innlegget syns jeg synd på de jentene som har blitt lurt. Fått mail og direktemeldinger i fra jenter som har vært veldig lei seg.

2. Nei, det er ikke greit å ta identiteten til NOEN. Det er også derfor det er ulovlig. 

Så vil jeg også bare si at saken blir aldri bedre av at man går inn å kommenterer dritt på andres brukere på IG. Hverken ekte eller falske brukere. 

Klem Jennie

SINT OG LEI MEG

HEI

Nå er jeg faktisk veldig sint, og det med god grunn. Jeg har med egne øyne sett at en annen person later som den er meg og lever seg inn i mitt liv og får andre til å tro på dette. Det er så ille at personen chatter med andre og later som hun/han er meg og det gjør meg trist at jenter blir utsatt for dette. 

Dette er en person som gir seg ut for å være meg på andre sine blogger og jeg har fått en god del informasjon og screenshots nå. Nå er det ikke jeg som har noe mer med denne saken å gjøre men foreldrene mine. For ja. Foreldrene mine følger med på bloggen. Leser kommentarer, ser igjennom mailer og registerer seg informasjon. Når det går så langt som dette vil tilfellet eventuelt bli anmeldt og personen vil risikere bøtlegging for identitetstyveri. 

Jeg blir også litt frustrert over at noen velger å tro på at de chatter med meg, snakker med meg på telefon osv…uten at de kjenner meg. Om jeg snakker med noen jeg ikke kjenner ville jeg valgt å sende directmelding på instagram først for å bevise at det var meg. Jeg ville bare skypet med kamera, men jeg skyper veldig sjeldent. Om personen ikke kan bevise at den er meg, så er den ikke meg….ganske enkelt. 

 

IGJEN INFORMERER JEG

JEG HAR IKKE KIK 

JEG HAR IKKE SNAPCHAT

JEG HAR IKKE ASK

IKKE MOMIO (eller hva dere kaller det)

 

DET JEG HAR ER

INSTAGRAM @JENNIEFASHION og en privat men den har jeg kun venner på, sorry)

VideofyMe @JENNIEFASHION, har ikke lagt ut video ennå

BLOGG kun denne bloggen.

 

VIL ANBEFALE DERE Å TRYKKE DERE INN PÅ LINKENE UNDER OG LESE.

DU KAN LESE INFORMASJON FRA POLITIET VED Å TRYKKE HER 

 VED Å TRYKKE HER KAN DU LESE OM IDENTITETSTYVERI, ET EKSEMPEL

 

Trist for dere som tror dere har hatt kontakt med meg og ikke har hatt det.

Klem Jennie

 

IKKE LENGE IGJEN NÅ

Hei

Fra i dag til å går så sov jeg over hos Andrine som jeg også var med på stranda. Vi hadde det veldig gøy og vi koste oss masse. I dag etter at jeg ble henta dro jeg og familien til Sverige for å handle litt. Vi pleier å dra til Sverige minst en gang i året for å handle mat og gå i en stor godteributikk. Vi har ikke i godteributikken i dag men det gjorde ingen ting. På vei hjem så vi ekstra mye politi. Har hørt om terrormeldingen og det betrygger meg mer at politiet jobber så hardt og bra.

Da jeg kom hjem brukte jeg mest tid på nettet og så på bilder fra London nå er det bare noen få dager til vi reiser igjen og jeg gleder meg forferdelig mye. Liker å oppdage og utforske nye ting. Gleder meg ikke bare til shopping men også alt det andre vi skal besøke. 

HER ER NOEN COLLAGER JEG HAR SATT SAMMEN AV BILDER JEG HAR FUNNET PÅ NETTET<3


Tar fortsatt gjerne i mot tips til hva jeg bør få med meg når jeg er i London. 

Klem Jennie

VINNEREN ER…..?

Hei

Fra i går til i dag sov Alice over hos meg og vi så på film, koste oss og tok et morsomt og deilig kveldsbad. I dag var det enda varmere så jeg og familien dro på stranda som ligger ganske så nær oss. Der var jeg med Alice og Andrine og vi gjorde masse gøy. Hoppa fra stupebrett, stupte fra flåta, rodde i en gummibåt og masse morsome ting som tilhører sommeren.

I dag skal jeg også kåre vinnere av redigeringskonkurransen jeg hadde på instagram. ( Til de som har vunnet: Dere kan vente dere en shoutout i løpet av i morgen)

1. plassen går til @anne_elliot. Hun skal jeg følge og gi shoutout. ( P.S Jeg lar ikke shoutouts stå for alltid men lar disse stå i minst et døgn)

 

 


2. plassen går til @minacharlsenpriv. Denne brukeren vinner shoutout og jeg kommenterer og liker noen bilder.

3. plassen går til @nrksuperjenternytt med denne morsomme editen. Her skal jeg gi shoutout og like noen bilder.


Vil du snart ha en ny konkurranse??

Klem Jennie

Fått med deg dette magasinet?

Hei

I dag da pappa var å henta den nye bilen vår gikk han også en kjapp tur innom en Wow butikk. Hvorfor? Som noen av dere sikkert fikk med dere på IG ble jeg for en tid tilbake intervjuet for et skolestartmagasin og stylet også noen skolestart antrekk jeg ville gått i. Det er også masse Behind the scenes bilder fra de nydelige modellene sine photoshoots. Det er nå ute i alle Wow butikker, så jeg måtte jo skaffe meg et. Her er noen bilder av magasinet. Om du vil lese intrevjue finner du badet i din nærmeste Wow butikk.


Har du sett magasinet?

Klem Jennie