TIDLIG HELG

Hei

I dag var det siste skoledag i denne uka, fordi det er 1.mai i morgen. Det skal bli deilig. Syns det har vært mye ferie og fri for tiden men det er jo ikke noe å klage på. I dag har jeg bare vert på skole og håndball som jeg alltid gjør på onsdager. I kveld skal jeg som vanlig også bare slappe av. Kanskje jeg finner en gøy film på nettflix.

I dag legger jeg med noen instagram bilder til dere som fremdeles ikka har fått dere instagram. Tok ikke noen bilder i dag hellerså det er ganske greit. Noen jeg syns er helt sykt er at jeg snart har 60k følgere på instagram. Hadde aldri trodd at jeg skulle komme over 1000 engang men her står jeg her. Vil bare takk alle dere som følger meg på instagram og for alle de fine og støttende kommentarene deres. Lyser opp dagen min rett og slett. Vil kansje ha en instgram konkurranse igjen. Hva syns du???

INSTAGRAM: @JENNIEFASHION

Digger dette bilde<3

Viser bare noen av bildene jeg har lagt ut.

Følger du meg på instagram??

Klem Jennie

KUL KONKURRANSE

Hei

I dag har jeg lyst til å informere dere om en kul konkurranse. Det er ikke en konkurranse som jeg arrangerer, men som Kreftforeningen nå har gående. Jeg er så heldig å få være en av de som sitter i juryen og gleder meg til å se på filmer som blir sendt inn. 

TRYKKER DU HER FÅR DU SE HVEM SOM SITTER I JURYEN

Konkurransen heter “HUDEN GLEMMER IKKE” og er en mobilkonkurranse som handler om det å passe på huden sin i solen. Det er dessverre slik at Norge ligger på topp i verden når det gjeder antall tilfeller av alvorlig hudkreft per innbygger, etter Australia, New Zealand, Sveits og DanmarkDe viktigste årsaken til hudkreft er solforbrenning og overdreven soling. Mobilfilmene skal derfor handle om det å få andre til å være forsiktige i sola og til ikke å bruke solarium.

 

Det er allerede en film som har blitt publisert under HUDEN GLEMMER IKKE på YouTube og den kan du se her. 

 

Er det ikke kult at Isac Elliot fronter denne konkurransen?

Jeg er personlig veldig glad i å være ute i sola og ha det gøy med venner på stranda om sommeren. Jeg bruker alltid solkrem og liker personlig best de på spruteflaske med faktor 30. Jeg syns ofte at solkrem kan være litt klissete og fet og bruker derfor en helt egen faktor og solkrem som er beregnet til ansiktet i fjeset mitt. Jeg husker at jeg før var litt irritert på a bli smurt inn i solkrem hele tiden og foreldre som nå maser om at jeg må smøre meg hele tiden. Men selv om jeg kanskje ikke blir like brun like fort som alle andre så får jeg en fin sommerfarge jeg også, og samtidig så vet jeg jo hvor viktig det er. 

Det ligger masse informasjon og tips på Kreftforeningen sine sider, du kan trykke HER for å komme direkte til HUDEN GLEMMER IKKE. Der er det alt i fra FAKTA OM SOL til en FILMSKOLE for de som ønsker å delta. Om du går på ungdomsskolen kan kanskje dette være noe dere kan holde på med innenfor et fag. La læreren deres lese mer OM KONKURRANSEN.

 

Vel…om du syns at dette høres gøy og spennende ut får du all informasjon du trenger inne på https://kreftforeningen.no/hudenglemmerikke/

Om du etter å ha vært inne på sidene føler at du har lyst til å være med på konkurransen men ikke helt vet hva filmen skal hanlde om har jeg her noen ideer til deg deg.

  • VI TRENGER SOL, MEN HVORDAN KAN VI UNNGÅ Å BLI SOLBRENT?
  • MYE SOL OG SOLARIUM GJØR AT VI BLIR TIDLIGERE RYNKETE?
  • HVOR MYE PENGER BRUKER FOR EKSEMPEL DE SOM TAR MYE SOLARIUM I LØPET AV ET ÅR?
  • HVORFOR ER DET SÅ VIKTIG FOR NOEN Å VÆRE UNATULRIG BRUN?
  • SOLBESKYTTELSE HANDLER IKKE BARE OM SOLKREM MEN OGSÅ OM Å TA NOEN PAUSER FRA DE STERKESTE STRÅLENE.

Blir du med?

Klem Jennie 

EN NORMAL MANDAG

Hei

Mandag igjen 🙁 Heldigvis er det bare skole til onsdag fordi det er 1.mai på torsdag. Vi har fri på fredag også, utrolig deilig. Da skolen var slutt i dag ble Alice og Tuva med meg hjem. Vi spiste lunsj i sola på trampolina og koste oss. Deretter hoppet vi helt til detnble middag, hoppetihopp. Da vi kom ut igjen begynte Mathias å sprute vann på oss, og mamma hjalp han. hahaha.

Da Alice hadde dratt ville jeg at mamma skulle sprute på oss med hageslangen så det gjorde hun, men hun stoppet ikke da jeg spurte om det. 

Ble bare litt våt. Hahahaha!!!!!!

BILDE FRA INSTAGRAM<3 Tatt etter en varm dusj etter den kalde dusjen fra hageslangen.

TUVA MIN

Nå har Tuva dratt og jeg sitter bare og slapper av.

Har du trampoline?

Klem Jennie 

 

HJEMME

Hei 

Nå er jeg hjemme etter en super helg på Vestfossen Cup. Har hatt det veldig koselig med alle håndballvennene mine og vi har gjort mye gøy i sammen. Vi har vært i mye aktivitet hele i helgen faktisk. Ikke bare håndball men også vollyball, fotball, turn og andre morsomme leker. Veldig deilig med sol også. Gikk i shorts nesten hele tiden. 

Om kvelden var vi på rommet, koste oss med snacks og snakk. Vi la oss ganske sent hver kveld og sto opp kl 07.00 hver morgen.

Var ikke sliten da men kjenner det nå i hele kroppen. Er sliten og litt støl etter lite søvn og mye beveglese. men det var

værdt det. Har hatt det helt fantastisk.

 
Møtte også mange snille mennesker<3 Her er noen:)

Har du vært på cup før?

Klem Jennie

Litt problemer med bloggen i dag, så innlegget fikk noen uønskede avsnitt.

Cuplivet

Hei

Er som jeg blogget i går på håndballcup og koser meg veldig i sammen med laget mitt. Vi bor alle på samme rom og har det veldig gøy i sammen. Det er kjempefint vær denne helgen og vi er også ute mellom kampene og koser oss i solen. Spilt volleyball og spist is. I kveld er det disco som jeg tror mange gleder seg til. 

Vil ikke bruke masse tid på å blogge nå som jeg er på håndballcup og blogger heller mer i morgen etter at jeg kommer hjem. 

 

BILDE JEG LA UT PÅ INSTAGRAM I DAG

VI LEVER DET SUNNE CUPLIVET

MEG OG BFF 

Er du på cup i helgen?

Klem Jennie

Noen fine headere

Hei

Nå er det ikke lenge til jeg setter meg i bilen og drar avgårde på håndballcup. Gleder meg masse til en superhelg med jentene 🙂 Sier ikke hvor jeg skal, om du skal på håndballcup kan det være vi treffes. Blogger selvfølgelig som vanlig i helgen også, kanskje det kommer noen bilder i fra cupen. 

I går endret jeg litt på designet på bloggen. Syns virkelig det var på tide med en ny header hvor jeg ikke hadde på meg vinterjakke. Headeren lagde jeg selv i Photoshop og ble ganske fornøyd. Jeg fikk masse inspirasjon i fra alle de som har sendt inn headere til meg og det kan også være jeg bytter til en av dem etterhvert. Fortsetter å se på alle som blir sendt inn. Forsøkte å sette inn en av headerene jeg fikk tilsendt men det var dessverre ikke riktig format, så husk på det:) Jeg liker å ha enkle lyse farger i headeren min så det passer til alt det andre på bloggen også. Da jeg lagde headeren i Photoshop brukte jeg formatet 1090 x 540 😀

Legger ut bilde av 5 flotte headere jeg har fått tilsendt, tusen tusen takk <3 <3 <3 

Dette er en av mine favoritter. Lyse farger, ikke for mye tekst, og fin bakgrunn – laget av Tanja

Maiken har laget denne 

Johanne har laget denne

Sidra har laget og sendt meg denne

Fra Silje

Hva syns du om den nye headeren?

Klem Jennie

 

Vinner av GIVEAWAY

Hei


Da har jeg funnet en vinner av GIVEAWAYEN og håper hun blir glad for genseren. Når jeg skulle finne en vinner gikk jeg bare gjennom kommentarene og valgte en random. Denne gangen er vinneren en jente som heter Celine og hun virker som en hyggelig jente.

Vinneren blir kontaktet på mail<3

 

Vinneren sin kommentar

 

 

 

 

Nå stikker jeg en rask tur på Tivoli med lillebror før jeg må hjem igjen for å pakke. I morgen reiser jeg 😀

Pleier det å komme tivoli dit du bor?

Klem Jennie

GIVEAWAY

Hei

Jeg har en ny genser som er for stor til meg. Litt synd, for jeg syns den er veldg fin. Det er en genser i størrelse x-small i fra Sheinside, men den ser bare litt for posete og lang ut på meg syns jeg. Tenkte derfor å ha en etterspurt Giveaway her på bloggen. 

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under dette innlegget og husk informasjon slik at jeg kan kontakte deg om du eventuelt vinner. Trekker vinner på torsdag 😀

Det blir en konkurranse på bloggen om ikke så lenge også, pluss en egen konkurranse på instagram også. 

 

DETTE ER GENSEREN

Rosa dipdye genser med gullnagler på skuldrene<3<3<3

 

Så om du liker genseren er det bare å kommentere.

Klem Jennie

 

Sommer

Hei

I dag er det nesten sommer. Det er 20 grader ute og sola skinner. Det ble så varmt at jeg kunne gå i skjorts og T-skjorte hele dagen. Tidligere i dag tok jeg båten inn til Oslo for å møte en venninne som jeg ble kjent med på Hafjell. I stede for å se på kino i det fine været ble hun med meg hjem til Nesodden.  Vi har vært på trampolina, bakt cookies, vært på stranda og kost oss masse.

På stranda vasset vi i vannet, spiste cookies, mango og melon, leste blader og nøt sola. Det er også melt sol i morgen og på onsdag. Utrolig deilig. 

Så deilig med sommervær

( Når sola steiker er det lut å smøre seg med solkrem)


Litt kjedelig at det er skole i morgen, men gleder meg også til å se klassevenner igjen. 

Imorgen reiser også tante. Det er litt trist men jeg må på skole og hun på jobb. Håper jeg ser hun snart igjen.

Nå har Ida blitt hentet og vi skal spise middag. Etter det kommer jeg helt sikkert til å være på trampolina med lillesøster. Har lært meg noen nye triks. 

I morgen blir det GIVEAWAY på bloggen 😀 😀

Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie