SPØRSMÅLSRUNDE

Hei

Nå har jeg fått besøk i fra kusinen min Thea. Vi har laget hjemmelaget pizza og nå skal vi snart se på Mgp Junior. Ellers så har jeg som tidligere fortalt bare tatt det helt med ro i dag. Sett på “Pretty Little Liars” i mens resten av familien var og handlet. Jeg har også søkt litt på nettet i dag og laget en collage over ting jeg ønsker meg. Samtidig vil jeg informere om at jeg ikke reklamerer for disse produktene, det er bare ting jeg har funnet på nettet som jeg syns var fine. Tingene er fra ulike butikker. 

INSINSPIRASJON COLLAGE

UNDER DETTE INNLEGGET KAN DERE LEGGE IGJEN SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN JEG SKAL HA. JEG SKAL SVARE MED VIDEO, MEN FØRST OM EN UKE. DET ER IKKE EN SELVFØLGE AT JEG SVARER PÅ ABSOLUTT ALLE SPØRSMÅLENE MEN JEG SKAL FORSØKE Å SVARE PÅ SÅ MANGE SOM MULIG. 

Hva skal du se på TV i kveld?

Klem Jennie

Sliten

Hei

Jeg har sovet lenge i dag men er allikevel veldig sliten. Var deilig å slippe å bli vekket av en kubjelle. Planen i dag blir derfor å slappe av enda mer enn det jeg gjorde i går slik at jeg har masse energi til konserten i morgen. Kan ikke forstå at jeg i morgen skal få se Selena Gomez. Et par dager før jeg dro til Høvringen fikk jeg en utrooooooolig gave av min supergode venn Ella. Hun klarte ikke å vente til bursdagen min med å gi meg parfymen hun hadde klart å skaffe til meg, så jeg fikk den som førbursdagspresang. Jeg ble så utrolig glad og det er jo litt morsomt også for jeg har jo ikke bursdag før i januar.

INSTAGRAM BILDE FRA @selena_gomez_ilu

I dag fikk jeg bare lyst til å lage dette innlegget da jeg stod opp, men det kommer i såfall enda et innlegg senere i dag. 

Har du en favoritt parfyme?

Klem Jennie

Hjemme igjen

Hei

Nå har jeg kommet hjem i fra leirskolen. Har hatt en kjempemorsom uke, men nå er jeg veldig sliten. Har vært på vandringer i fjellet, syklet, vært på orientering, kjørt taubane, kanopadling og disco. Fått mange nye venner i fra Vettre og Kristiansund. Har dessverre ingen bilder i fra leirskolen som jeg kan legge ut i dag, fordi at jeg ikke hadde med meg digitalkamera (det var ikke lov) I dag skal jeg ta det helt med ro, spise taco og slappe av. Om noen av dere som var på leirskolen i sammen med meg leser dette og har noen bilder i fra Høvringen, blir jeg glad om dere sender dem til meg på [email protected]

BILDE I FRA LÆRERENE, LAGT UT PÅ FACEBOOK


BILDER I FRA GOOGLE


 

Jeg skal selvsagt lage et innlegg om oppholdet når jeg får bildene mine fremkalt pluss at lærerene tok mange bilder, så håper jeg får noen av dem.  I morgen tenker jeg å starte en spørsmålsrunde her på bloggen, så titt innom i morgen også dersom du vil stille spørsmål til meg. 

Hva skal du i helgen?

Klem Jennie

DAGEN FØR DAGEN

Hei

I dag er det dagen før Jennie Sofie kommer hjem. Jeg gleder meg veldig til å høre hvordan hun har hatt det og til å se bilder i fra leirskolen. Håper mamma kan fremkalle bildene allerede på lørdag. Hun fikk jo bare ha med engangskamera så vi må til fotobutikk for å fremkalle bildene. Det er stor sjanse for at også jeg skal til denne leirskolen når jeg går i 7 klasse, så jeg håper hun har hatt det supergøy.  I helgen får vi også besøk av kusinen vår Thea, for henne skal være med oss på konserten på søndag <3 

Men nå må jeg forte meg på bordtennistrening. Jeg trener 2-3 dager i uken og syns det er kjempegøy. I sommer var jeg også på bordtennisleir i en uke i Drøbak. 

JEG VIL OGSÅ GRATULERE FRIDA @FRIDAJEKTVIK på instagram. Hun vant konkurransen til MAKESTYLE. Gratulerer suuuupermasse

Hva har du gjort i dag ?

Klem Emilie 

GJESTEBLOGGER

Hei

Det er jeg som skal være gjesteblogger på denne bloggen i noen dager, her kommer 5 FAKTA om meg

1.Jeg er lillesøsteren til Jennie Sofie og heter Emilie Marì.

2. Jeg er 10 1/2 år.

3. På fritiden min spiller jeg bordtennis 2 – 3 ganger i uka og skal også begynne på skitrening denne høsten. 

4. Elsker å sykle og gå tur med hunder.

5.  Jeg er høy for aldren min, 156 cm.

Disse dagene på bloggen tenkte jeg å legge ut en video av Jennie Sofie. Jeg ser at det ligger en ny film klar i imovie, så jeg poster den her på bloggen i morgen. Jennie Sofie får ikke vært på instagram eller bloggen før på fredag kveld, så det er jeg som legger ut bilder på Instagram også. Jeg har ikke egen instagram bruker og har heller ikke egen blogg, kik, vine eller snapchat, men det kan hende jeg får en av de tingene snart. Jeg kan love dere at det kommer overraskelser på bloggen denne uken, så følg med. 

Vinneren av Makestylekonkurransen ble kåret på søndag og vinneren er kontaktet med mail. Det er en @gmail.adresse, så om du ikke har sjekket mailen din kan det jo være du har fått en mail. Spurte vinneren om jeg kunne legge ut navnet på bloggen, men har jo ikke fått noe svar. Gratulerer uansett 😀

Noe dere som har instagram vil ha bilder av denne uken?

Klem Emilie 

LEIRSKOLE

Hei 

Da er jeg klar. Kofferten er pakka, sekken er stappa og matpakker smurt, da gjenstår det bare å dra avgårde til bussen. Den kjører 07.30 til Høvringen leirskole.

KJEMPETRØTT

Håper dere vil like gjestebloggeren min og gleder dere til bilder i fra leirskolen når jeg kommer hjem igjen på fredag. 

 Klem Jennie

JENNIE SOFIE HAR IKKE TILGANG TIL BLOGG OG INSTAGRAM FØR PÅ FREDAG KVELD

SISTE DAG FØR LEIRSKOLE

Hei

I dag så var jeg og Ella sammen. Hun tok meg med på en tur i båten hennes. Det var suuupergøy. Elsket å kjøre fort, hverfall når det kom store bølger. Det var også veldig varmt og sola skinte. Perfekt dag å dra ut med båt på. Da vi var ferdig dro vi hjem til meg og var på trampolina. Når Ella hadde dratt begynnte jeg på 10 TING SOM IRRITERER MEG VIDEOEN. Den kommer til å bli lagt ut når jeg er på leir. Jeg har også fått spørsmål om at folk vi være gjeste blogger, men det har jeg allerede funnet. Reiser jo i morgen. Gruer meg til å si hade til mamma,pappa,lillesøster og lillebror:( Men gleder meg til å møte mange andre mennesker. Jeg vet om noen av dere som skal på samme sted som meg. Sier i morgen tidlig hvor jeg drar.


Har tenkt til å lage smoothie til kvelds igjen med mamma.

Skal du lese bloggen når jeg er på leir?

Klem Jennie

SHOPPING

Hei

I dag dro jeg  og mamma til Ski-Storsenter for å handle inn det siste til leirskolen, men da vi kom dit var det utrolig mange der. Det var fordi at på  taket var det “hundrevis” av boder med smaks prøver. Det var pølse, pizza, is, milkshake, laks, frukt, muffins og masse masse mer. Vi gikk en kjapp runde og smakte litt så gikk vi inn å begynnte å leter etter tingen vi trengte. Jeg måtte blant annent ha engangskamera på leir fordi det ikke var lov med digitalkamera. Litt teit men jaja. Gleder meg hvertfall. Fikk kjøpt inn alt vi trengte i så fall. Nå holder vi bare på med pakking, eller det er vel ikke bare,bare. Må jo pakke veldig mye. Nå tenker jeg å rine en å spørre om å overnatte. Her er en liten collage av “dagen” min:D Og da har jeg jo avslørt når jeg skal på leirskole- avreise MANDAG 😀

EEELSKEER TOPPEN JEG KJØPTE DER DET STÅR #LOVELIFE<3<3<3

Var du på Ski-storsenter i dag????

Klem Jennie

KONK

Hei

MAKESTYLE gir dere muligheten til å vinne et gavekort på kr 1000,-  Det høres jo helt fantastisk ut 😀 

Det er en konkurranse for de som har Facebook, men de av dere som ikke har Facebook, kan jo foreksempel be mamma eller pappa, storesøster eller storebror om å forsøke å vinne. Trykk HER for å komme til konkurransen. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på et spørsmål. 

DET ER IKKE MENINGEN Å LEGGE IGJEN SVARET I KOMMENTARFELTET PÅ MIN BLOGG. TRYKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN.

Vinneren blir automatisk trukket allerede nå på på søndag.  Lykke til 


/ / konk fra Makestyle

COLORFUL FRIDAY

Hei

I dag er det endelig FREDAG. Jippi!!!! Da jeg kom hjem hadde jeg ikke mye tid før jeg måtte dra på håndball. Den begynnte kl.16 og sluttet kl.17, men jeg måtte først ta bussen ned til brygga og så ny buss. Elsker å være på på håndball med venner som jeg ikke ser så ofte ellers, fordi at de går på andre skoler. Deilig å begynne å trene igjen. Er blitt mye is i sommerferien. Da jeg kom hjem var det TACO. Elsker taco på fredager. Nå må jeg dusje så skal jeg ta på med “DAFFE” klær og kose meg. Blir så fristet av å se bilder av godteri som folk legger ut på instagram. Jeg tåler spesielt ikke sure og fargerike ting, som sure padder. Til dere som ikke har fått det med dere så er jeg allergisk, jeg får utslett. Og jo det er allergi, det har til og med legen sakt til dere som måtte tro noe annet.  Skulle gjerne trøstespist masse godis i dag, for er egentlig trist av flere grunner. 


Hva liker du å spise på fredager???

Klem Jennie