svarer på spørsmål om Vinterlyd

Hei

Det tok ikke så lang tid før denne videoen var klar. Den ble fort redigert og lastet seg for opp på youtube. Perfekt til en dag man ikke ha gjort så mye spesielt. I morgen reiser jeg til Hafjell og jeg kommer til å kåre vinner av konkurransen før jeg drar.

Håper dere får svar på det dere ønsker<3 

på instillinger kan du stille på 1080p HD 😀

Hva syns du?

Klem Jennie

Video på vei

Hei

I dag valgte jeg å filme videoen der jeg svarer på spørsmål om vinterlydturneen. Har dessverre noen nakkeproblemer nå så sitter og ser litt merkelig ut i videoen så beklager for det. Men det er ikke noe å gjøre med, må bare vente til det går over. Huff huff. Får håpe det blir bedre til Hafjell.  Nå er det bare 2 dager igjen. Håper på å se som mange som mulig av dere der. Er også en utrolig fin tur med familie ettersom du kan stå på ski også. Jeg kommer helt sikkert til å stå litt på slalom 🙂

 

Gleder meg også til å få med meg første gang ……. skal stå på ski, det bli sikkert moro, he he. 

Jeg har jo delt masse fra Vinterlyd på bloggen, men kanskje det er noe du ønsker at jeg skal blogge om i fra dagene på Hafjell. Noen av artistene du har noen spørsmål til eller ønsker du et tullebilde av en av artistene? Eller har du noen andre forslag, jeg kan gjøre i mens jeg er på Hafjell?

Det blir sikkert litt FIFA, slalom og gitarspilling.

Håper på å få lagt ut videoen før jeg reiser på onsdag.

Klem Jennie

 

GIVEAWAY

Hei

//samarbeid

I går var jeg som jeg blogget på storsenteret og kjøpte noen ting. På onsdag reiser jeg til Hafjell og jeg kjøpte meg blant annet en ny nattkjole til nettene på hotell. Den er enkel, avslappende og god. Syns at nattøykolleksjonen til Wow denne gangen var veldig leken og fin, spesielt nattkjolene. Du kan se kolleksjonen ved å trykke //HER. Som jeg har blogget tidligere så kjøper jeg klærene mine i mange ulike butikker. Jeg ser ikke på merker eller hvilken butikk noe jeg liker selges i, jeg kjøper det jeg syns er fint. I går handlet jeg i alt i fra Wow og Bik Bok til Lindex. 

Tenkte å ha en Give Away på en nattkjole med tilbehør til. Om du ønsker å vinne kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet hvor du skriver om du helst liker å ha overnattingsgjester eller om du best liker å overnatte borte, og hva som er det morsomste du og vennene dine gjør når dere overnatter?

DETTE KAN DU VINNE

For å doble din sjanse til å vinne kan du dele bildet med teksten “We love sleepover” og skrive følgende under bildet. “We love sleepover” med @wowandme. Giveaway fra @jenniefashion på jenniesofie.blogg.no #JFWOW

Husk kontaktinfo. Kan være IG bruker eller gmail. Trekker vinner på onsdag<3

Klem Jennie

Shoppedag

Hei

I dag dro mamma, lillesøster og jeg til Ski storsenter på en liten shoppetur. I det siste har jeg ikke kjøpt meg noe når jeg har vært på sentre eller i byen men i dag fant jeg meg noe fint. Stylet også noen antrekk som jeg helt klart kommer til å ta med meg til Brighton. Kommer til å blogge mer om klærene i morgen. Var så sliten når jeg kom hjem ettersom at vi var der i over 3 timer. Da jeg kom hjem tok jeg bare noen kjappe selfier før jeg tok av meg sminken og tok på koseklær. Nå skal jeg bare nye lørdagskvelden. 


Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie

Sminkefri

Hei

I dag blir det et litt annerledes blogginnlegg. Men jeg vil begynne med å ønske dere alle en en god påske. Flere av vennene mine reiser til syden, USA og mange andre fantastiske steder. Egentlig frister det ikke så mye som tanken på Hafjell. Skal med hele familie opp på Hafjell og være med på de siste Vinterlydkonsertene. Gleder meg ufatterlig mye til å se alle vennene mine igjen og henge med den på kveldene. Nå blir det flere netter på hotell så vi får mye tid i sammen. De er alle så fantastiske og sprer så mye glede:-)

Nå til det andre. Valgte å ta opp et litt personlig tema ettersom jeg får mange meldinger av barn som spør meg om råd. Alt i fra hudproblemer til Kroppsproblemer. De sier jeg er så heldig som ikke har noe av dette. Men slik er det altså ikke. For ca 2 år siden fikk jeg store hudproblemer i ansiktet og hodebunnen. Gikk på medisiner og pøvde alt mulig. Selv om det tok et drøyt år før det gikk vekk fant jeg de rette kremene for meg og så ble jeg jo også eldre. Har også mine problemer nå som jeg er utrolig usikker på. Ville informere dere med at dere er ikke de eneste. Og at dere kommer dere igjennom det. 

Her er noen bilder av meg uten sminke i dag

Bruker du sminke?

Klem Jennie

NEI, NEI, NEI!

Hei

Nå som jeg var skikkelig klar for våren, så måtte det selvfølgelig begynne å snø. Ikke bare litt, men flere cm med snø. Hadde allerede satt ut vårskoene og begynt å gå i de. Så måtte den forbaska snøen komme igjen. Var faktisk så ille med snø i dag at skolebussen vår kom 20 min for sent til holdeplassen der jeg står. Det skal egentlig gå 3 skolebusser men i dag kom det bare en. De andre måtte tydeligvis ha satt seg fast. Den bussen som kom var jo selvfølgelig full så det gikk bare på noen få før de bare lukket dørene og kjørte videre. Måtte derfor ta vanlig rutebuss som først går ned til brygga og så kjører opp til skolen. Huff huff huff. 

Vi får håpe snøen snart forsvinner. Vår/sommer sesongen er det beste jeg vet. Gå i lette klær og bare henge rundt. Alt er mye mer avslappende. Har allerede noen “must haves” for denne vår/sommer sesongen. Søker meg bort på tumblr, insta og finner så mye kul inspo. Valgte å lage en collage av akuratt det jeg ønsker meg nå.( Skriver under )

Ønsker meg skikkelig “FLASH TATTOOS” som det blir kalt. Det er fake tattoos i gull/sølv i mange fine mønstre og former. Så fint når du begynner å gå i T-skjorte og shorts. 

Har også lett lenge etter en fin sommerhatt. Håper det kommer noen stilige ut i butikkene snart.

Ettersom at jeg har ødelagt enda et par med solbriller ønsker jeg meg et smashing par med pilotbriller:)

Synes det er superfint med ganske naturlig farget leppestift. Går mye med det for tiden.

Et fint par sko er alltid gøy å ha. 

Hvordan er været hos deg nå?-

Klem Jennie

Reise

Hei

Det nærmer seg påskeferie og jeg kjenner på kroppen at det skal bli godt med ferie. Første del av ferien er jeg hjemme og siste del av ferien på Hafjell med Vinterlyd. Gleder meg supermasse til å treffe crewet og artistene igjen. Det blir flere dager på hotell og mer avslappende enn å fly frem og tilbake på enten samme dag eller etter en kort natt. 

Hadde jeg ikke vært med på Vinterlyd hadde jeg nok drømt meg bort og håpet på en ferie til varmere strøk. Flere av vennene mine skal ut og reise og flere var også på reise i vinterferien. Til sommeren blir det jo språkreise til Brighton, ferie i Østerrike hos familie og det helt optimale ville vært en sydentur i høstferien. Er det noe som ikke koster penger så er det å drømme i hvertfall, he he.

Jeg har kategorier på bloggen med innlegg både fra KRETA (Trykk for å komme dit)

Kategorien TYRKIA (Trykk for å komme dit)

Kategorien LONDON (Trykk for å komme dit)

Dette er jo reiser etter at jeg begynte å blogge, som jeg da har blogget om. Så ser jeg også i album fra reiser før det og koser meg og drømmer meg tilbake. Som til reisen til Kypros som helt klart er en av mine favorittdestinasjoner, dit vil jeg tilbake <3

Gjerne med samme gjengen 😀

På bloggen har det også kommet en kategori som heter SPRÅKREISE og det blir den første utenlandsturen min i sommerferien 2015, gleder meg masssssse. 

Har du planer for påsken?

Klem Jennie

BURSDAGSLEKER

Hei

I går ble siste bursdagsfeiring for en god stund overstått med lillesøster og venner. Hun hadde ikke samme tema, men hadde noen av lekene jeg også hadde i bursdagen min. Etter alt som har skjedd den siste tiden har jeg ikke fått blogget om lekene vi hadde så tenkte at det passet fint nå. Jeg tenkte bare å ta lek for lek.

PAKKELEKEN

En morsom ting du kan gjøre når du åper gaver er å gjøre en liten lek ut av det. Alle gjestene stiller seg i en kø bak bursdagsbarnet. Bursdagsbarnet får ikke lov å se rekka bak seg. Første person i rekken begynner med å si noe med en rar stemme. Poenget er at bursdagbarnet skal gjette hvilken gjest det er. Klarer bursdagsbarnet å gjette riktig får hun/han åpne gaven, og om ikke så kan den personen stille deg bakerst i køen igjen. Fortsetter til alle gaver er åpnet. Hvem klarer å lure bursdagsbarnet lengst? JEG HAR ALDRI

Alle gjestene sitter i en sirkel med 5 goderibiter forran seg. En av gjestene begynner med å si noe den aldri har gjort. Et eksempel kan være: “Jeg har aldri ridd på en kamel” Det personen sier skal den faktisk aldri ha gjort. Alle de som har gjort det den personen sa den ikke hadde gjort, må spise et av godteriene. Det går etter tur og det er første mann til å spise opp alle. ( I dette spillet må man snakke sant)

BLEIELEKEN

Dette var en stor favoritt i blandt mine gjester og meg. 

Del inn alle i to lag. Få en i familien til å smelte 6 forskjellige sjokolader.  Du fyller en type smak i to bleier slik at hvert lag får hver sin. Gjør dette med alle de 6 forskjellige smakene . Så det blir 12 bleier med 6 forskjellige smaker. Husk å nummerer bleiene med tall. Ta et ark og skriv bleie1; bleie 2, bleie 3, bleie 4, bleie 5 og bleie 6. smak på den smelta sjokoladen og gjett hvilken skjokolade det er.

Ser helt forferdelig ut men det er jo hele poenget. Hahahahaha:-)

 

MIMELEKEN

Mamma og lillesøster lagde 14 lapper med ting som var mulig å mime. 14 lapper siden vi var 14 personer. På lappen kunne det stå blomst, å bake, sprettball ” bæ bæ lille lam” osv….

Alle deles inn i to lag.  En i fra det ene laget går opp å trekker en lapp. Personen skal mime det på lappen og laget dens skal prøve å gjette hva hun/han prøver  mime. Personen har 1 minutt og om laget ikke greier å gjette det får det andre laget et poeng, men om de greier det får de poenget selv. Dette gjør lagene annenhver gang og alle skal få mime.

 

NON STOP LEKEN

Alle gjesten får 21 nonstop hver. Lag en ” pyramide” med de hvor du legger 6 i bunn, 5 over, så 4, s, 2 og 1. Alle har en terning hver. En av personen begynner å kaste terningen sin. Om den får nr 2 må hun/han spise raden med 2 nonstop. Så er det neste. Om man får 2 igjen kan du ikke spise. Det tallet du får er raden med samme antall nonstop. Her er det første man til å bli ferdig. 

 

Valgte å ha et slik innlegg ettersom at jeg selv lette etter morsomme leker man kan ha i bursdag. Har du hørt om noen av lekene?

Klem Jennie

Fin helg

 

Hei

På lørdag dro jeg til byen for å møte Lila igjen. Ettersom hun har oppdrag i Oslo kommer hun hit flere ganger og da må vi jo bare møtes. Vi var utrolig heldige å hadde sol men det var desverre litt kaldt allikevel. Vi gikk litt i Karl Johan og en tur inn på Oslo City. Etter at vi hadde gått en stund måtte vi sette oss ned litt. Prøvde flere cafèer og spisesteder men det var stappfult overalt. Vi tok derfor med oss en Smoothie fra smoothieXchange og dro opp på hotellrommet til Lila like i nærheten. 

Var utrolig godt å komme inn på hotellrommet etter så mye gåing så vi slengte oss i den nyoppredde senga. Vi nøt smoothiene våre, snakket, lo og tok mange bilder. Er ganske vanskelig å finne et bilde der begge er normale ettersom at den ene tuller og den andre smiler, så lukker den ene øynene så nyser den andre. Hahahahaha<3 Men vi fikk mange fine bilder denne gangen. Jeg tok 16.30 båten hjem og begynte å ordne meg til bursdag.

Har du en ekstra god venn som dessverre ikke bor så nærme deg?

Klem Jennie

Behind the scenes

Hei

Da NRK skulle komme var jeg spent på hvordan det skulle bli. Først var vi litt på rommet mitt og det hadde jeg egentlig ikke regnet med,  så hadde flaks med at det ikke var skikkelig rotete, he he. Hun filmet faktisk litt av rommet, men det ble ikke tatt med på sendingen på Supernytt. De filmer faktisk veldig mye, nesten i 2 timer og av det lager de et ca 3 minutter langt portrett. 

Vi var altså først på rommet og så bakte vi cupcakes. Lillebror var nyskjerrig og var faktisk mye rundt oss. Han ville smake på cupcakesrøren og lekte også med minions på hodet mitt da vi pyntet dem, he he. 

Nederste bildet til venstre: Her er det igjen lillebror som stjeler oppmerksomheten vår. 

Bildet under: Rotet til det jeg skulle si og ble en smule flau, he he.

 

Har du sett reportasjen fra gårsdagens Supernytt ?

Om ikke kan du se den ved å trykke HER

Ønsker deg en riktig god helg 🙂

Har du noen planer?

Klem Jennie