MINE DAGER

Hei!

I går kom det dessverre ikke noe innlegg. Jeg brukte starten av dagen min på å filme en video som jeg lenge har gledet meg til, nemlig en ny “junkyard haul”. Jeg har sagt det så utrolig mange ganger, men jeg sier det igjen! Jeg liker skikkelig godt å filme disse videoene! Utrolig gøy å åpne pakken og stette sammen antrekk. Etter jeg hadde filmet måtte jeg være rask og skifte til noe litt “finere” siden jeg skulle i et juleselskap. Jeg kom derfor litt sent hjem og valgte heller å legge ut et bilde på instagram. 

Da jeg kom hjem fikk jeg også impulsivt overnattingsbesøk av en venninne og det var veldig koselig! Hun sov over til i dag og når hun hadde dratt begynte jeg å jobbe med noe kommende jeg gleder meg veldig til, som foreløpig er hemmelig. Deretter ville jeg komme meg litt ut, så jeg gikk ut og løp. 

Her er noen bilder fra videoen som forhåpentligvis kommer ut snart<3

  
 

Er du innom bloggen min hver dag?

Klem Jennie

ROMMET MITT

Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Jeg hadde egentlig planer i dag men så endret det seg. Det var litt vanskelig å komme på noe jeg kunne gjøre. Tenkte jeg kunne filme en video med hadde ingen hjemme som kunne hjelpe med dette ettersom jeg ikke kan filme en slik video uten hjelp. Det andre jeg tenkte at jeg kunne gjøre var en snapchat Q&A, eller spørsmålsrunde som man også kaller det. Jeg delte derfor et bilde på instagram der følgerene mine fikk mulighet til å stille meg spørsmål som jeg senere svarte på på Snapchat. Jeg liker veldig godt å ha slike spørsmålrunder på snap og jeg håper dere også liker det! Jeg fikk spørsmål om alt mulig men et av de var hvordan den nye senga mi så ut og om jeg kunne ha en room tour. Jeg har nettopp satt den opp og jeg tenkte mye på hvor jeg ville plassere den siden den var større enn den forrige jeg hadde, men med hjelp fra foreldrene mine løste det seg. Jeg planlegger å henge et til bilde over senga mi slik at det blir to bilder og jeg plalegger og heve hylla over klesstativet, så bildene synes bedre. Så det er altså flere ting på bildene som vil bli annerledes. Jeg kommer ikke til å ha en roomtour med det første, men jeg kan selvfølgelig vise dere litt bilder fra rommet mitt akkurat nå<3

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Følger du meg på snap? Om du ikke gjør det heter jeg . jenniesofiesnap 

Klem Jennie
 

NÅ ER HEMMELIGHETEN INGEN HEMMELIGHET

Hei

12.  desember ble en stor hemmelighet jeg har gått og bært på sluppet i bladet “Oh My Vlog”. Det er virkelig mange som har kjøpt bladet og kanskje noen som har fått et i julestrømpa si også. Jeg har julestrømpe og det syns jeg er superkoselig. I strømpa får jeg alltid noe å lese på og noe å kose meg med i tiden frem til julemiddagen. 

Jeg skrev også at jeg skulle dele hemmeligheten her på bloggen og nå syns jeg at det er tid for det. Her kommer den: 

JEG SKAL GI UT MIN TREDJE KOLLEKSJON MED WOW!!!! Det er helt utrolig og dette blir den siste kolleksjonen “Wow by Jennie Sofie” Det er en kolleksjon til ære for dere som liker det jeg gjør og plaggene blir kjempekule. En ganske chill og kul kolleksjon. Jeg har jobbet mye med designet og plaggene er nå i bestilling og i februar skal jeg ha fotoshoot og så blir det lansering på vårparten. Jeg er så utrolig glad, spent og stolt.

Jeg gleder meg også supermasse til å møte mange av dere igjen og slik det ser ut kommer jeg til to ulike butikker på Østlandet for Vip-lansering og Meetup. Dette er virkelig noe jeg elsker, det å møte dere på denne måten. Jeg setter utrolig pris på at dere kommer på lanseringene og stemningen er alltid fantastisk. 

Heldigvis har jeg også mye annet spennende som skjer før dette, så forhåpentlig vil tiden gå ganske fort.

Ta gjerne å sjekk kategorien “WOW” her på bloggen min! Der er det bilder fra de tidligere lanseringene, photoshoot på Gran Canaria og annet kult!

Det var i portrettintervjuet med meg hvor jeg avslørte hemmeligheten! Slik så de ut<3


Hvor ville du at jeg skulle hatt meetup og lansering?

Klem Jennie
 

ARIANA GRANDE YEAH!

Hei!

Jeg håper dere alle har hatt en fin 2. juledag! Dagen min gikk faktisk til å bygge en seng som jeg fikk til jul. Det var nok mest pappa som fiksa det, men ja ja. He he<3 Dere som har fulgt med på youtubekanalen min og her på bloggen visste kanskje at jeg ønsket meg det. Siden dette er den “dobbelseng” måtte jeg ommøblere litt på rommet for at det skulle passe. Nå må jeg bare fikse noen få ting så er det ferdig!

Nå tenkte jeg å kåre vinneren av to Ariana Grande billetter! Konserten skal jeg på selv og jeg gleder meg masse. Jeg husker sist hun hadde konsert og jeg ikke skaffet meg billetter. Så utrolig mange kule bilder og videoer fra konserten og syntes det så så gøy ut. Utrolig glad jeg derfor har billetter denne gangen.

Vinneren av de to billettene ble Eva Celine ( @evacelinekl på instagram)


 

Nå er alle vinnere kåret og julekalenderen er avsluttet. Nå er det tilbake til blogghverdagen og dele mer i fra mine dager og opplevelser. Jeg har noen videoer jeg skal filme, men denne uken begynner jeg også med å lese manus igjen. Allerede første uken i januar reiser jeg til London for spennende oppdrag. 

I morgen deler jeg en hemmelighet her på bloggen, så følg gjerne med. 

Liker du at jeg har kalender på bloggen i desember? Vil du ha det igjen til neste år?

Klem Jennie

Første juledag

Hei!

Jeg håper alle hadde en fin dag i går, om dere feiret jul eller ikke. Jeg hadde en fin kveld med familien min, pluss bestefar. Dagen startet med å åpne julestrømpa og se på TV. På julaften går det alltid masse programmer som er koselig å se på. Jeg åpnet den siste luka på snapchat og det var 2 Ariana Grande billetter til konserten hun skal ha i Oslo i mai 2017! Jeg skal dit selv og gleder meg masse. Jeg skal kåre den vinneren av etJjunkyard gavekort som jeg la ut den 23. desember i dag, og jeg skal la konken med Ariana Grande billetter holde på litt mer. For å delta må du legge ut noe på instagram som viser at du er fan av Ariana! Om du velger å synge en sang av henne, ta bilde av plakater du par på rommet, danse…osv. Under det du legger ut må du tagge : @jenniefashion #jenniesofiejulekalender #jegvilvinnearianagrandebilletter. Ta gjerne og skriv noe mer om dere ønsker<3

Vinneren av et junkyard gavekort ble Ina (@inaberrefjord på instagram)

Jeg la meg ikke så alt for sent i går, siden jeg måtte stå opp allerede klokken 07.00 i dag! I dag tidlig var jeg nemlig gjest på ” God Morgen Norge” og sammen med meg i sofaen satt Hanneli, som kanskje noen av dere vet hvem er:-) Intervjuet var ikke så utrolig langt med det var veldig koselig og det gikk fint! Jeg dro deretter hjem og hoppet rett inn i kosetøyet mitt! I dag har jeg tatt det ganske med ro ellers og jeg gleder meg til flere dager med fri!!!


 

Klem Jennie

NEST SISTE LUKE FOR DESEMBER 2016

//samarbeid

Hei!

Tenk at det er lille juleaften! I morgen er det jul, noe som betyr god mat, familiekos og julestemning! Dette blir altså den nest siste luken her på bloggen og i morgen kommer den siste til å bli lagt ut. Morgendagens luke er nok en av mine favoritter, men det er nok ikke alle som har mulighet til å delta.  Du burde helst bo i nærheten av Oslo om du vil delta i den. Jeg skal ikke avsløre hva det er ennå, men det er bare å følge med!

I dagnes luke finner du et gavekort på Junkyard med en verdi på 1000kr! Dette er også en luke jeg liker utrolig godt fordi jeg elsker klærne de har! Helt min stil! Jeg mottok en pakke av de for litt siden så det kommer nok snart en fjerde “Junkyard Haul” eller ” Look Book” ! Husk at det trenger ikke bare være jenter som deltar i denne luken. De har masse klær for både menn og kvinner. Du kan sjekk ut nettsiden deres ved å trykke //HER

Her er  “Junkyard” videoene mine:-)

 

 

For å delta må du svare på følgende i kommentarfeltet:

1. Hvor gammel er du?

2. Hvilket merke liker du best fra Junkyard?

3. Nevn et produkt fra hver av de tre videoene som jeg har

Husk å ha med en email eller instagrammen din så jeg kan kontakte deg hvis du vinner!

 

LYKKE TIL!

 

 

 

ALLE DE SISTE LUKENE

Hei!

 Nå er det virkelig ikke lenge igjen til jul! Bare 2 dager! Tiden går så utrolig fort og jeg begynner å stresse med kalenderen siden jeg har flere premier igjen! Jeg skal derfor kåre alle vinnerne av de lukene jeg har åpnet på blogg, instagram og snap den siste tiden. Det vil si wowgavekort, 2 abonnement på juliabladet, 2 signerte Marcus og Martinus bøker, Vapor Brush fra Gammapiu og mango klokke! Jeg håper vinnerene blir glad for premiene!

1. Gavekort på wow vant Rina ( @rina_pll på instagram)

2. Første abonnement på juliabladet får Silje ( @silje.mari på instagram)

3. Andre abonnement på juliabladet får Emilie ( @emilied04 på instagram)

4. Første signerte M&M bok vinner Benedicte ( @mm.benedicte på instagram)

5. Andre signerte M&M bok vinner Delina ( @delina.ia på instagram)

6. Vapor Brush fra Gammapiu får Sandra- Helen ( @sandra_helen_ på instagram)

7. Mango klokke får Ingeborg ( @ingeborghellerud2824 på instagram)

Jeg kommer til å kontakte vinnerene i løpet av kvelden så dere som vant trenger ikke sende meg noen mail eller direktemelding på instafram:)

Deretter vil jeg minne om at jeg har lagt ut en ny video på youtubekanalen min der jeg tester ut økologiske og naturlige produkter. For å komme til videoen tryk HER!

Klem Jennie

DENNE LUKEN TREKKES FORT

Hei

//Sponset premie

Denne luken trekkes fort. Allerede i morgen. Jeg har tenkt meg på posten for å sende alt i fra Mango klokke, TY Bamser, WOW gavekort og Makestyle premien som var i går 🙂 Selv om den premien jeg skal trekke nå, ikke er noe jeg trenger å sende.

Premien er to abonnementer av Bladet Julia. Du vil i løpet av et år motta 8 nummere av bladet rett hjem i din postkasse. Juliabladet er et magasin stappet med spennende intervjuer med dine favoritt kjendiser, morsomme quizer, tips til gode oppskrifter og inspirasjon fra moteverdenen. Altså en super premie spør du meg. Du kan sjekke ut nærmere ved å trykke //HER

For å være med her på bloggen svar på følgende

  • Hvor gammel er du?
  • Hvem er redaktør i Juliabladet
  • Hvem er din favorittkjendis?

For å doble din sjanse kan du dele bildet under på IG. 


 

Tagge det med #jenniesofiejulekalender og skrive: Jeg ønsker å vinne dagens luke i Jennie Sofie @jenniefashion sin julekalender .

Lykke til

Nå har jeg også offisielt ferie! Jeg har gleda meg så utrolig lenge til dette. I dag var det siste skoledag og vi slutta allerede klokken 11.00. På den korte tiden fra vi startet til vi sluttet hadde vi fellestime i gymsalen, vi spiste rester fra ballet i går og vi fikk utdelt karakterkort! Nå er jeg klar for å sove lenge og kose meg med venner og familie!

Klem Jennie

 

FOR MANGE LUKER!

Hei!

Jeg beklager for at det nesten ikke har vært noen “vanlige” innlegg på bloggen så langt i desember! Jeg har kommet ut med en video og noen vanlig innlegg, men det er alt. Resten har vært julekalender! Når julekalender er over vil det komme flere innlegg fra hverdagen min! jeg har faktisk “for mange” premier igjen for hvor mange dager det er igjen til jul, så en av dagene nå før jul vil det bli åpnet 2 luker på en dag. (Kanskje mer)  Jeg har vært mer aktiv på snap med noen stories og det har vært gøy og flere har gitt tilbakemeldinger på at de likte dette.

I dagens luke er det en kul premie i fra Makestyle, en Vapor Brush fra Gammapiu. Det er en elektrisk børste med damp, som retter håret i mens du børster det. For å ta en komme til produktet trykk //HER. 

I dag har jeg faktisk juleball så nå skal jeg faktisk gå og fikse meg for det. Jeg har kjolen min, sko og så skal jeg sminke meg<3 Jeg krøller håret med Mast Volume 2, jeg kan forsøke å få tatt noen bilder som jeg senere kan dele med dere her på bloggen. Noen av dere vil kanskje se kjolen min også. Jeg er veldig fornøyd med den og gleder meg masse til å ha den på. 

 

DAGENS PREMIE

For å delta må du svare på følgende i en kommentar her på bloggen:

1. Alderen din

2. Beskriv kjapt håret ditt ( farge, lengde, rett, bølgete ol.)

3. Hvilken dato la jeg ut ” Christmas tag 2016 feat. min lillebror” på youtube?

( Sist men ikke minst må du skrive inn en email eller Instagrammen din så jeg kan kontakte deg om du eventulet vinner)

LYKKE TIL!

 

Klem Jennie

NY LUKE!!!!

Hei!

//Samarbeid

I går kom det ikke noe innlegg på bloggen ettersom at jeg kom hjem ganske sent. Jeg dro til byen for å handle litt julegaver, kjøpe sko til juleballet mitt, et antrekk til en spennende anledning ( dere skal få vite om senere) og for å møte Isac som flere kanskje så på instagram. I dag har jeg spilt kamp og så filmet jeg nettopp en video. Nå skriver jeg et raskt innlegg før jeg skal se resten av EM finalen i håndball i mellom Norge og Nederland. Kampen er faktisk slutt nå, og vi VANT. Det var nesten litt for spennende det der. Litt trist at EM nå er slutt, bare elsker å se kampene. 

Jeg tenkte jeg kunne kåre vinnerne av TY bamsene. Hver av vinnerne vil få sin favoritt i tillegg til to andre tilfeldig. Vinnerne ble:

1. Norah på 10 år som aller mest ønsket seg snømannen. ( på instagram @norahwow)

2. Sarah på 14 år som ønsket seg den svarte og hvite hunden ( på instagram @sarah_moen)

Nå som en luke er trukket må vi vel åpne en til! Denne gangen blir det på den siste Mango time klokka fra Frithjof E.Rasmussen! Jeg synes denne klokka er superfin. 

For å delta må du svare på følgende her på bloggen:

1. Når var den forrige Mango klokken premie i julekalenderen her på bloggen?

2. Hva er verdien til klokken du kan vinne i dagens luke?

3. Når har du bursdag?

Klem Jennie