SUNDAY = WORK DAY

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har kost meg masse i dag, spesielt fordi været har vært knall. Som jeg har nevnt tidligere blir jeg glad av de minste ting. Nå sitter jeg med en kopp kaffe og hver eneste zip varmer meg opp. Blir så glad haha!

Hele dagen har jeg egentlig jobbet. For mange er søndag en fridag, men ikke for meg. Da har jeg massevis av tid til å jobbe fordi jeg ikke har skole, møter ol. Dagen begynte med filming og jeg var oppe tidlig for å rigge til. Jeg filmet i noen timer, før jeg så dro ut for å ta noen bilder med mamsen. Jeg er så heldig som har mamma. Ikke bare er hun den beste fotografen  EVER, men hun støtter meg i alt jeg gjør, hjelper meg når jeg trenger det og vi har det alltid fint sammen! Loveu mams❤️ Etter å ha tatt bilder koste jeg meg med å titte igjennom de og satte sammen noen collager. Nå jobber jeg med bursdagsskjemaene som har blitt  sendt inn siden fredag! Så spent på torsdagens feiring og de som skal  komme blir avgjort i dag!

Så dette er egentlig en typisk jobbdag for meg hjemme. Da går det som regel hele dager på å skaffe masse content til kanalene mine<3 Nå høres det kanskje ut som alle søndagene mine er som dette og det har det ikke vært. Før ble helger og spesielt søndager prioritert på en helt annen måte, fordi jeg hadde kjæreste. Jeg kunne fort sove bort søndagen og bare ta det helt med ro. Da kunne det ofte hende at jeg fikk litt dårlig samvittighet, fordi jeg visste at jeg kunne brukt den tiden på å lage noe til kanalene mine. Nå har jeg all tiden i verden og jeg bruker den på å jobbe. Jeg har den siste tiden virkelig fått kjenne på det at jeg elsker det jeg gjør og jeg sitter alltid igjen med en god følelse etter å ha jobba bra! Nå er jeg supersliten og gleder meg masse til å ta kvelden og sove. Ikke helt ennå selvfølgelig hihi.

Her er noen av bildene mamma og jeg tok i dag!

Klem Jennie

7 kommentarer

Siste innlegg