IDOL-FINALEN!

Reklame |

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag!  Flere av dere fikk kanskje med dere at jeg var på Idol-finalen i går! Jeg hadde i utgangspunktet bare planer om å se den fra stua hjemme, men da jeg fant ut at en sang som Thomas hadde vært med på å skrive skulle bli sunget av begge finalistene måtte jeg bare. Idol var derfor veldig snille og fikset meg to billetter i siste liten (derfor innlegget er markert som annonse). Jeg tok derfor med meg moren til Thomas ettersom at han og de andre låtskriverne hadde fått billetter selv. Vi var heldig og fikk plass sammen! Showet var superbra og vi koste oss masse. Det er jo en helt annen opplevelse enn å sitte hjemme i stua. Begge gutta var verdige vinnere, men det var Øystein som gikk av med seieren i går! Gratulerer så mye.

Vi var også så heldig å bli invitert på afterparty og der fikk jeg møte flere av de tidligere finalistene. Alle var så utrolig hyggelige og noen ble jeg stående å snakke med hele kvelden. Håper jeg møter de i en annen sammenheng om ikke alt for lenge:-)

Kvelden ble ganske lang og vi la oss ikke så lenge etter å ha kommet hjem. Nå er jeg klar for å innta en siste skoleuke for året 2018 og jeg er veldig klar hihi! Jeg har mattetentamen på tirsdag og etter det har jeg “fri”. Skolen slutter ikke før på fredag, men ingen lekser, prøver eller presentasjoner kaller jeg fri<3

Jeg ønsker dere alle lykke for neste uke og håper at dere har fått litt julestemning.

Klem Jennie

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg