Ombestemte meg

 

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg elsker virkelig været om dagen, og jeg ble skikkelig lei meg da jeg så at det skal regne til helgen. De siste dagene har jeg faktisk satt skikkelige pris på snøen og har derfor gått til og fra skolen så mye som mulig. Jeg har tidligere syntes at snøen var litt irriterende og ville egentlig at den bare skulle forsvinne, men plutselig ombestemte jeg meg.

Snøen gjør jo alt så lyst og fint. Det kjennes deilig når kulden biter litt i kinnene og gir dem litt farge. Jeg liker å puste inn den kalde luften, men når det er veldig kaldt er det  også deilig å pakke seg inn i myke skjerf. Jeg elsker også lyden av skoene mine i snøen, det knitrer liksom, herlig. Nei, nå vil jeg ikke at plussgradene skal komme. …You nevner know what you have, until it´s gone😅 Dagen startet med media og vi satt egentlig bare og gjorde oppgaver. Men da vi så hvor fantastisk det var ute, spurte vi om vi kunne gå ut og ta bilder til instagram! Det fikk vi selvfølgelig lov til fordi det var medierelatert! Haha! En av grunnen til at jeg digger media.

Her er noen av bildene fra vår lille fotoshoot i dag. Jeg sverger virkelig til mobilen min når jeg tar bilder. Angrer ikke et sekund på å ha kjøpt den!

Hva syns du om snøen? Har du snø?

Klem Jennie

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg