A DAY THROUGH MY PHONE

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag. Min dag har vært grei den. Jeg har det tøft om dagen som jeg har nevnt tidligere, og jobber med meg selv hver dag<3 I tunge tider må man huske å ta vare på seg selv. I dag var det siste skoledag før vinterferien, noe jeg kjente at var skikkelig deilig og på tide! Jeg har flere morsomme planer for ferien, så skal definitivt holde dere oppdatert!

I dag hadde vi faktisk vinteraktivitetsdag med trinnet, så det var ingen spesielt anstrengende skoledag. Jeg gjorde et lite forsøk på “en dag gjennom telefonen min”, men vet ikke hvor bra det gikk. Dagen er jo ikke over ennå, men jeg har knipset et par bilder igjennom hele dagen, så i will just walk you through it haha!

07:19

Dagen min startet som den alltid gjør. Jeg står opp 06.45 og fikser meg, før jeg går opp på kjøkkenet og fikser matpakke for dagen. Dagens matpakke inenholdt litt ekstra kos, fordi det var vinteraktivitetsdag. Dermed ble det pøler, kjeks og solbærtoddy!!!

08:01

I´m on the bus! Vi kunne velge mellom å ake, stå på slalåm eller gå på langrenstur. Jeg har vært litt smådårlig i det siste, så det ble en rolig akedag på meg. Bussturen tok ca 1 time og 45 min, noe jeg personlig syns er litt langt for å ake litt😂

10:09

Vi kom oss frem tid bakken! Dessverre var akebakken skikkelig dårlig, om jeg skal være ærlig. Den hadde en helling som gjorde at man kjørte rett inn i heisen der folks stod for å komme seg opp. Vi akte litt utenfor akebakken og det var supergøy, men vi ble ganske fort bedt om å BARE ake i akebakken.

11:50

Tid for mat! Grillen ble fyrt opp og det ble grillet alt mulig rart! Det smakte godt med litt “turmat” og toddien gjorde at jeg fikk litt av varmen i meg igjen!

12:21

Måtte ta noen bilder foran bakken med den freshe matta vår!

18.40

Det har gått en liten stund siden jeg sist tok bilde😅 Jeg kom hjem rundt klokken 15.30 og dro på butikken med pappa. Vi dro hjem, spiste middag og nå sitter jeg her.  Ved siden av meg sitter forresten Bjarne Bjørn, han er ny i fammen<3

Klem Jennie

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg