FOLK VEDDER PENGER PÅ MEG

Hei!

På vei hjem fra skolen i dag kom jeg på den beste overskriften til et blogginnlegg etter en ganske morsom opplevelse. Jeg har opplev det før, men det var først nå jeg ville skrive om det. Kanskje litt fordi jeg håndterte situasjonen litt annerledes enn hva jeg har gjort tidligere. Jeg gikk altså hjem fra skolen etter å ha sluttet 14.10 på skolen. Vi sluttet tidlig i dag noe jeg elsker med fredager. Jeg er ganske rask til fots og endte med å ta igjen en gjeng av barneskoleelever som sikkert hadde sluttet litt før meg på skolen. Da jeg passerer dem begynte de å kommentere meg og rope etter meg. Er du hun dere ” Sophie Elise…nei, beklager. Mente Jennie Sofie”. Jeg svarte bare “ja” og gikk videre. De begynte så å hviske…om meg. De snakket om at den som spør meg om et bilde skal få 10kr. En fyr var gira på tieren og meldte seg frivillig. Han kom løpende etter meg og ropte navnet mitt. Jeg stoppet, snudde meg og der stod han klar med mobilen sin før han spurte meg om jeg kunne ta et bilde med han. Jeg svarte ” Selvfølgelig kan jeg det, da får du jo tieren du hadde så lyst på”. Han så forvirret på meg og sa “hæ”.

“Ja dere veddet jo en tier på om noen turte å spørre meg om et bilde”. 

“Hæ hvordan visste du det” sa han overrasket og jeg svarte med et smil og litt latter at jeg rett og slett bare hørte dem. Vi tok bilde og han fikk tieren sin.

Det er jo ganske morsomt egentlig. Hvorfor skal det være så flaut og pinlig å spørre meg om et bilde. Det er i hvert fall veldig lettjente penger spør du meg hihi! Jeg sier ikke nei til en selfie og syns ikke det er rart å bli spurt om det. 

Skoledagen var elles bra. Jeg fikk gjort unna en del skolearbeid og er endelig klar for helg! Jeg skal filme video, være med Thomas og se lillebror spille fotballkamp<3

Processed with VSCO with b1 preset

Klem Jennie

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg