FANTASTISK DAG<3

Hei!

I dag dro jeg og familien til en opplevelsespark. Den er høyt oppe på fjellet så vi måtte ta stolheis opp, og den turen var utrolig fin. På toppen bestemte vi oss for hvor vi ville gå. Dette var heller ikke første gangen vi var her, så vi visste hvor flere av tingene var. Synes det er utrolig morsomt at det er geiter som går fritt rundt på fjellet og du kan møte på de over alt. De er utrolig vennlige så de kommer bort til deg hele tiden. Det er også mulighet for å mate de. 

Ellers så jeg gaupe, rev, bjørn, flere type fugler, kanin, gris, hest, esel ol. Flere av dyrene finner du på en bondegård. Heheh!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke bare dyr i parken men også morsomme attraksjoner. Alt fra sklier, til taubaner og masse annet. I stede for å ta heisen  ned igjen er det andre ting å velge mellom. Man kan ta “bobbane” noe vi pleier å gjøre, men i dag testet vi ut noe nytt og det var utrolig morsomt! Man sitter i en liten bil med et hjul foran og to bak og kjører ned fjellet i en løype. Det var utrolig spennende og jeg fikk et skikkelig adrenalinkikk! 

Her en noen av attraksjonen jeg begikk meg ut på!


Vi var også utrolig heldige med været og fikk bare sol! For en super dag på fjellet!

Klem Jennie
 

 

14 kommentarer

Siste innlegg