INSTAGRAM Q&A

Hei folkens! 

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! La oss hoppe rett inn i spørsmålene!

Hi guys!

Hope that you all have had a wonderful day! Lets jump straight into the questions!

Hva er det beste med å lage youtubevideoer? / What´s the best thing about making youtube videos?

Det må vel være at jeg kan være kreativ og finne på mye moro. I tillegg liker jeg youtube fordi dere får en enda større smakebit av hvordan jeg er som person gjennom en video, sammenlignet med et bilde på instagram. 

I really like that I can be creative and do lots of fun stuff. I also like that you get a much better picture of how I am as a person, compared to what a picture on my instagram tells you!

Hvilket land er ditt favorittland? // What´s your favorite country?

I det siste har det definitivt vært Norge! Vi har jo hatt det beste været og når været er på topp er livet på topp haha! 

Lately it has been Norway! We´ve had the greatest weather in a loooong time and I´ve enjoyed every single second of it! 

 

Hva var førsteinntrykket ditt av Thomas? // What was you frist impression of Thomas?

Førsteinntrykket mitt er egentlig det samme som jeg sitter igjen med nå etter over et år sammen! Han er en utrolig hyggelig gutt med et stort hjerte! Han er morsom, livlig og sist men ikke minst veldig kjekk!

My first impression of Thomas is pretty much the same as how I think of him now. He´s extremely nice and he has a great heart! He is funny, full of life and last but not least, he is incredibly handsome!

 

Har du noe tips når det kommer til skole? Do you have any tips when it comes to school?

Vi er alle gode i forskjellige ting og en karakter definerer ikke deg som person. Det viktigste med skole er å se fremgang i ditt eget arbeid. Om det er å forstå et vanskelig mattestykke, gå fra 2 til 3 i naturfag eller at du fikk en god kommentar fra læreren. Jeg får mange spørsmål om studieteknikk og et av mine beste tips er å lese tilbakemeldingene du får av læreren din, da vet du hva hva du kan bli bedre på<3 

We´re all good in different things. Just remember that a grade does not define you as a person. The most important thing about school is to see progress in your own work. Whether it’s understanding a hard math piece, go from a 2 to 3 in science or that you got a good comment from your teacher. I get a lot of questions about study technique and one of my best tips is to read the feedback you receive from your teacher. That way I will always know what I can get better at. 

Hva er planene dine for i sommer? What´s your plans for this summer?

I sommer skal jeg på en utenlandstur med familien til et sted vi har vært før! Jeg gleder meg masse og kommer nok til å si hvor vi skal når det nærmer seg! Deretter håper jeg på en en tur med Thomas og selvfølgelig blir det mange sommerdager her hjemme i Norge!

This summer I will be going on a trip with my family to a place we´ve been before. It´s really beautiful! Then I´m hoping for å trip with Thomas and ofc it´s going to be many summer days here in Norway!

Hvor gammel er du? How old are you!

Jeg ble født 08.01.2001, som betyr at jeg er 17 år gammel<3

 I was born in the 8th of January 2001, which makes be 17 years old. 

Kan du vise et bilde fra barndommen din? // Can you show us a picture from your childhood?

Seff!

Of course!

Dette er et bilde av mamma og meg! This is a picture of my mom and I. 

 

Hva syns du er viktig for å gjøre et godt førsteinntrykk når du møter noen for første gang? How do you make a good first impression when you meet someone for the first time? 

Det er naturligvis å være hyggelig og snill, men noe som er spesielt viktig for meg er et god håndtrykk. Jeg har hilst på et par mennesker og det var som å ta i grøt. Skikkelig slapt og nesten litt kleint haha! 

By being nice and kind you will easy make a good impression, but a firm handshake has a lot to say if you ask me. 

Hvor mange seriøse forhold har du hatt? How many serious relationships have you had?

Jeg har hatt ett seriøst forhold og det er det jeg er i nå med Thomas. 

I have had one serious relationship, and thats the one I´m in right now.

Hvor er kjolen fra? Where´s your dress from?

Jeg har nevnt den i et tidligere innlegg. Klikk HER for å se hvor kjolen er fra. I have mentioned it in a blog post a few days ago. Chick here!

Jennie

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg