BOR DERE SAMMEN?

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag og nyter ferien! I dag er det faktisk bare en uke igjen til jeg begynner på skolen igjen. Jeg gleder meg ikke akkurat til å begynne, men det går fint fordi jeg snart har bursdag haha! Jeg bare elsker ferie! Jeg elsker det å sove lenge, ta det med ro og slappe av. Men det kan jo også bli ganske kjedelig etter hvert, om man bare sover og slapper av. Man må passe på å finne på noe. Jeg var hos Thomas fra 1. juledag til 2. juledag før vi dro hjem til meg i går og var her til i dag! Liker også ferie fordi jeg får masse til ti å være med Thomas! Når det er skole sees vi kanskje 1 eller 2 ganger i uka, mens nå i ferien er vi nesten sammen hver dag haha! Det var faktiske noen dager før ferien han var hos meg fra en søndag til en onsdag! Det var skikkelig koselig det!

Jeg får faktisk ganske ofte spørsmål om Thomas og jeg bor sammen. Kanskje det har noe med at jeg stadig vekk poster bilder av han på instagram, snap og vsco haha! Svaret er i så fall, nei. Vi bor ikke sammen…ikke ennå i hvert fall. Jeg vet ikke hva som er vanlig, men jeg kjenner ingen som flyttet sammen med kjæresten sin i en alder av 16. Vi er sammen så ofte vi kan og det er alltid godt å se hverandre igjen. Om det har gått 3 dager fra sist gang eller 2 uker. 

Han dro for noen timer siden og vi sees igjen om noen få dager<3 Har dere noen flere spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar<3

Klem Jennie

13 kommentarer

Siste innlegg