USA, KROATIA, ESTLAND, FINLAND

Hei folkens! Jeg håper dagen deres har vært bra så langt. Jeg velger å blogge litt tidligere i dag fordi at jeg senere skal til byen med familien. Vi skal på restaurant og julekonsert! Det blir skikkelig gøy og koselig! Noe annet som er skikkelig gøy og koselig er at jeg har nådd 250 tusen følgere på Instagram! Vi har greid det! Tenk at så mange mennesker har valgt å trykke “følg” på profilen min! Det er ikke noe jeg har tenkt så mye på, men når jeg nå runda 250k gikk det opp for meg og jeg ble helt satt ut! Det er rått! Jeg er så utrolig glad, stolt og gira på enda et år og se hva vi kan få til da! 

Noe av det jeg liker med å ha en så stor følgerskare er at jeg har en stemme som når ut til så utrolig mange og som jeg kan bruke på gode og fornuftige ting. Nå ikke bare i Norge, men også i Sverige, Danmark, USA, Kroatia, Finland, Estland, Italia, Spania og enda flere steder. Fordi uansett hvor du kommer fra eller hvem du er så er det viktig at du elsker deg selv og er tro mot deg selv. Det er det jeg vil bruke stemmen min til å fortelle alle. Dere er nydelige som dere er og det må dere alltid huske.

Fikk ballonger på døra fra mangementet mitt Anti da jeg endelig fikk 250k! Sykt koselig! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Tenkte å dele litt instagram info til dere er, slikt som hvor mange som følger meg, hvor de er fra, aldersgrupper osv! 

 

Akkurat følger antall: 250 581

Prosent kvinner og menn: 31% menn og 69% kvinner

Flest følgere mellom: 13 og 17, så 18 og 24

Toppsteder: 1. Norge, 2. Sverige, 3. USA, 4. Finland, 5. Danmark!  Norge utgjør 56% av følgerne mine. Det vil si at hele 44% er fra andre land.

250 581/100*44= 110 255, 64

Det vil si i hvert fall 110 255 mennesker fra andre land enn Norge følger meg<3<3<3

Toppsteder i Norge: 1.Oslo, 2. Bergen, 3. Trondheim, 4.Stavanger, 5. Sandnes 

Aktivitet: Følgerne mine er mest aktive rundt klokken 20.00 og 21.00!

 

Men hva med bloggen, hvor er du i fra?

Klem Jennie

25 kommentarer

Siste innlegg