Mitt julerom

//annonse for Ellos

Hei

En uke igjen på skolen, så er det ferie. Det skal bli så deilig. Gleder meg over at vi feirer jul hjemme og at jeg kan kose meg og slappe av både i sammen med familien men også på julerommet mitt. I år var jeg var faktisk den første som fikk opp juletreet her i huset. Mitt helt egne juletre som jeg blir glad av å se på.
Oppe i stua har vi selvfølgelig grønt juletre, vi har stort sett edelgran men på rommet mitt passet det best med et hvitt et. Jeg elsker å finne ting som matcher bra i sammen og på Ellos.no fant jeg tekstiler i samme farger som juletrekulene, det ble så fint. Thomas elsker også julen og jeg gleder meg til han får se hvor fint det ble på rommet. Dynetrekket jeg kjøpte er økologisk bomull og sengeteppet er deilig å bruke som pledd når jeg slapper av i senga og ser på julefilmer og gjør lekser med julemusikk. 

Hvis du har lyst til å bestille noe på Ellos.no, kan du bestille helt fram til og med 20.desember for å rekke å få leveringen før jul hvis du bor i Oslo-området. Andre landsdeler må regne med 1-3 dager ekstra, alt ettersom hvor langt unna Oslo du bor. Alle varene man kjøper før jul kan byttes eller returneres fram til 14.januar, så man har ganske god tid! Og hvis du bestiller for over 499 kroner, får du fri frakt. 

Det første jeg valgte meg på nettsiden til Ellos var juletreet som har innebygde lys, og de søte juletrekulene. Jeg ønsket da at resten skulle matche dette og fant putetrekk som matchet så og si helt perfekt. Et nøytralt men godt sengetøy og et sengeteppe som selvfølgelig også matchet alt det andre.

Et hvert julerom trenger en julestjerne i vinduet og jeg falt for en av det romantiske slaget akkurat som kransen over senga. 

Processed with VSCO with a5 preset
Her finner du det kunstige juletreet, og her finner du julekulene.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Stjernelampa finner du her. Den blir kanskje stående etter jul også, syns den var veldig fin og den gir så fint lys også. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Sengesettet jeg kjøpte finner du her. Og det lilla teppet som matcher julekulene finner du her. Den søte kransen som henger på veggen finner du her.
 

Processed with VSCO with a5 preset
Røde putetrekk i lin finner du her. Putene som er inni de røde putetrekkene kan du finne her. De rosa putetrekkene kan du se nærmere på her. De mørkelilla putetrekkene matcher både teppet og julekulene, og de finner du her!

Processed with VSCO with a5 preset
Her finner du den fine stjerna til vinduet. En adventsstjerne i vinduet gir skikkelig julefølelse!

Hva synes du om julerommet mitt? 

Klem Jennie

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg