FØRPREMIERE

Hei!

I dag stod jeg opp kl.07.00 for å dra på en førpremiere til en av Disney Channel`s nye serier, Soy Luna! Jeg har hatt konkurranse på instagram der det var mulighet til å vinne billetter til førpremieren og jeg trakk to vinnere som kunne ha med seg en venn hver. Jeg hadde ikke lov til å si at jeg skulle på eventet før jeg faktisk var der og folk så meg. 

Folk begynte å komme i 12 tiden men jeg var der allerede fra klokken 10. Jeg var invitert på frokost med noen flere, blant annet Bahare fra Juliabladet og “Served jente” som synger introsangen til Soy Luna serien på norsk. Alle sammen var utrolig hyggelige, og vi spiste en supergod frokost. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jentene i Served og meg på den røde løperen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg til mange ivrige Disney seere kom flere youtubere og bloggere jeg har møtt før. Utrolig hyggelig å se flere av de igjen. Vi koste oss masse og fikk snakket en del. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var med på å intervjue “Served jentene” med Juliabladet og i tillegg ble jeg intervjuet selv. Jeg tok bilder med mange fantastiske mennesker som fulgte meg på både instagram, youtube, blogg og i gjennom The Club! Ble så utrolig glad da dere alle kom bort. 

Etter en del mingling, intervjuer og bilder var vi klare for førpremiere! Personlig synes jeg Soy Luna så supermorsomt ut og det er et program jeg tror mange av dere kommer til å eeeeeeelske! 


 

Jeg vlogget faktisk litt i dag også og jeg tenkte å sette sammen en video. Jeg prioriterte derfor å filme mer enn jeg tok bilder så det vil komme mer fra denne dagen på bloggen senere. 

Dette er derfor det dere får i dag! Det er da en kommende vlogg og junkyard haul dere kan glede dere til!

Soy Luna har premiere på Disney Channel 10 oktober 🙂 Hvilket program på Disney Channel liker du?

Klem Jennie

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg