PAKKEVIDEO

Hei folkens 🙂

Tenkte å skrive noen ord som dere burde lese om dere er interessert i pakkevideo. Det har vært utrolig mange som har ønsket en pakkevideo for språkreisen min til Malta. Jeg filmet den i går og det var jo 4 dager før avreise. Vanligvis ville jeg ikke begynt å pakke så tidlig og det er faktisk litt stressende å sette av tid til å både filme og redigere en slik video på denne tiden av året. Det er jo fortsatt skole og avslutninger som jeg skal på denne uken og jeg har ikke tid til å filme og redigere i ferien, for jeg reiser jo på torsdag. Egentlig var avreisen på onsdag, men språkkurset ble forskjøvet et dag….like greit egentlig. 

Da jeg filmet var fortsatt noe til vask og noen ting som tynne sokker til vans og joggesko ol…tenkte jeg ikke over å ta med i videoen. Om dere har spørsmål til produkter i videoen kan jeg svare i dette kommentarfeltet. Her er noen spørsmål jeg er sikker på at flere kommer til å spørre om. 

1. Jeg vet ikke hvor baderingen er i fra, den var en gave.

2. Sminkeproduktene i sminkemappa valgte jeg å ikke bruke tid på å filme, videoen er lang nok som den er og som jeg sier så bruker jeg så og si null sminke om sommeren.

3. Det andre jeg gjorde hos frisøren min da jeg var der forrige uke var å farge øyevippene mine litt. De blir ikke tykkere eller lengere, men de ser litt lengere ut ettersom de nå er helt svarte ut til tuppene. Det er deilig å slippe mascara på Malta. På kvelden kommer jeg sikkert til å bruke Mascara.

Tusen  takk for utrolig mange og fine tilbakemeldinger på håret mitt. Jeg er veldig fornøyd med lengden og tykkelsen. Håret mitt ble også tynnet litt ettersom det er veldig tykt. Jeg kan fortsatt flette det, ha messybun og hestehale. Jeg har planer om å filme en ny hårvideo når jeg kommer hjem fra Malta om mange ønsker det. Mange har også spurt hvor jeg klipper meg og det er som jeg tidligere har nevnt hos Centrum Frisør på Nesoddtangen. De kjenner håret mitt og er veldig flinke. Om du har spørsmål om produkter for ditt hår så kan du ta kontakt med dem enten på deres Instagram @centrumf eller se kontaktinformasjon //HER.

Ønsker du ny hårvideo? Lurer du på noe etter å ha sett pakkevideoen?

Klem Jennie

 

64 kommentarer

Siste innlegg