JEG REISER PÅ SPÅKREISE OM….

Hei!

I dag dro jeg til Ski med mamma og Tuva for å fikse de aller siste tingene til språkreisen. Nå er det bare 5 dager til avreise!!! Det er nesten ikke til å tro hvor fort tiden har gått. Nå har jeg alt jeg trenger for reisen og jeg har allerede begynt å legge frem hva jeg skal pakke. I morgen planlegger jeg å filme “Pakkevideo til Malta med EF” og på tirsdag skal jeg prøve å få redigert den. Mandag og tirsdag har jeg skole og mange avslutninger så jeg må rett og slett bare finne en tid det passer og få redigert den. 

Jeg kan ikke tro at om en uke er jeg faktisk på Malta. I varme og sol med min bestevenn og forhåpentligvis nye venner. Hehe! I løpet av turen kommer vi til å få bade på nydelige strender og blue lagoons bade med delfiner, gå i byen og kanskje shoppe litt, være med på morsomme og spennede utflukter og jeg håper på dico som vi hadde sist der det blir musikk og moro! Språkreise betyr jo også undervisning og jeg gleder meg til å bli enda tryggere i språket, kjempeklar for siste året på ungdomsskolen.


 

Nå skal jeg snart i bursdag der det er et lite Hawaii tema, så jeg kjøpte denne blomsterkransen! Nå skal jeg sette meg ned og pakke inn gaven!

Når slutter/sluttet du på skolen for i år, eller har du kanskje sommerferie allerede?

Klem Jennie

47 kommentarer

Siste innlegg