DAY 2 Brighton

Hei

//samarbeid

Det å våkne i dag var ganske tungt. Det var lov å være ute helt til 23.00 i går, men jeg og Ella valgte å legge oss allerede 22.30. Jeg satte på vekkeklokke 06.00 og stod opp. Jeg tok en dusj, kledde på meg og møtte de andre i gruppa. Vi gikk i sammen ned for å spise frokost.

Jeg hadde ikke så store forventninger til maten men det var faktisk veldig god. En typisk engelsk frokost med toast, eggerøre, bacon og bønner. Du kunne også ha forskjellige frokostblandinger, det var yoghurt og fruktsalat. Jeg spiste en god frokost før vi gikk opp på rommene våre og pakket baggene våres klare til å bli delt opp i grupper.

Dette var jo en dag hvor vi bare skulle få litt oversikt så vi tok en tur inn til byen og fikk en liten omvisning. Jeg fikk blant annnet se Brighton pier, stranda, et stort hjul og en en liten del av byen der det er butikker og markeder. Utrolig fin tur og været er jo helt fantastisk. 

Da vi kom tilbake fikk vi slappe av en stund før vi skulle møtes og spise lunsj. Lunjen i dag bestod av salat, en god burger og pommes frittes. 

Det var ikke bare kos i dag. Vi måtte også på skole. Vi ble delt inn i nivåer og fikk en lærer og et klasserom. Timen var faktisk ganske gøy. Det var ikke slik at vi gjorde vanlige fag som matte bare på engelsk men vi snakket en del og gjorde morsomme oppgaver i par. Vet ikke om hver time blir slik, men det får vi jo se. 

Nå er jeg nettopp blitt ferdig med timen og jeg slapper av på rommet mitt før jeg skal ned og spise middag. Det tar faktisk litt tid å gå ned til kantina. Må vel regne med 15 min. Hahahaha! Men det går helt fint for meg. Trim er bra. 

Tok bare med mobilen i dag men skal snart til byen igjen og da blir det kamerabilder. 

La ut bilde på instagram tidligere i dag og bruker tagger som #efmoment #efnorge #efspråkreiser #efbrighton. Kanskje du får lyst til å ta en titt på flere bilder. Også taggene #brighton og #brightonpier viser områden hvor jeg er på språkreise med EF.

Om du syns det frister å reise på en slik reise er det ikke for tidlig å begynne å planlegge allerede nå eller til høsten. Du kan bestille en gratis brosjyre ved å klikke //HER

Hvor er du akkurat nå?

Klem Jennie

 

26 kommentarer

Siste innlegg