MY CITY

Hei

//samarbeid

Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg hatt noen problemer med nettet men nå har vi endelig fått det til å virke på rommet mitt 🙂 Det gjør i hvertfall det nå. På søndag var jeg i London på en utrolig kul “Tour” og jeg tok jo selvfølgelig med meg kamera og selfiestang. Vi begynte touren ved London Eye, gikk derfra til Big Ben, Buckingham Palace og deretter tilbake til London Eye igjen. Selv om det ikke var sol på starten av dagen var været veldig behagelig, perfekt for en dag som denne. 

 

Akkurat på samme sted som jeg tok bilde da jeg var i London i fjor sommer 🙂

 

 

Fikk ikke tatt bilde med en slik telefonkiosk sist gang jeg var i London,  så måtte bare gjøre det nå.

 

Så denne kule, rosa bussen og måtte bare ta bilde

 

Street art<3

Når jeg kommer hjem fra språkreisen vil jeg lage utfyllende innlegg i fra utflukter og oppholdet med EF.  Jeg forstår at mange har spørsmål og jeg kommer også til å ha en spørsmålsrunde etter språkreisen om det er mange som ønsker det. Det er veldig mye gøy som skjer hele tiden og jeg er ikke så mye på rommet at jeg får blogget så masse. Men jeg ønsker i hvertfall å gi alle dere trofaste leserene mine noen oppdateringer og litt innblikk i hvordan jeg har det. 

I dag har jeg forsøkt å legge ut bilder på IG, men det har dessverre ikke funket, forsøker derfor å spamme litt så fort jeg får muligheten. 

Ønsker du at jeg skal ha en spørsmålsrunde? Ønsker du da på film eller i skrift og bilder?

 

Nå skal jeg inn til Brighton sentrum!
Snakkes!

Klem Jennie

32 kommentarer

Siste innlegg