Fredrikstad Cup dag 1

Hei

Ja, kort innlegg igjen.. men dagen har vært lang. Nå er det tid for konsert og nyte kvelden etter en dag med håndballiv. Seier for laget i dag og jeg gleder meg til morgendagen. Veldig koselig å være med så mange venninner på cup.

Blogger gjerne mer fra Fredrikstad Cup og langhelgen om dere ønsker det.

Spiller du cup i helgen?

Klem Jennie

15 kommentarer
  1. Hei!
   Vet ikke hvor jeg skal stille dette spørsmålet, og jeg vet heller ikke om du har svart på det før. Kanskje har du det, men jeg har i så fall ikke klart å få det med meg av en eller annen grunn.
   I fjor da du reiste til Tyrkia pakket du med deg en vannfast lomme til iPhone. Funket den? Og fikk du tatt noen bilder under vann osv, slik som du ville?
   Håper på svar på dette. Er interessert i å ta bilder under vann med mobilen, men synes det er såå skummelt å skulle putte den i havet eller noe. Wæ! Ser litt rundt på nettet etter forskjellige mulige løsninger nå.
   Klem fra Martha.

  2. jeg lurer på hvordan du får musikk i videoene dine? hvor du får musikken fra. Er det noen nettsider du laster de ned fra, eller har du bare kjøpt sangene på iTunes?

  3. Hei Jennie! har du hørt om kampanjen som heter #bewhoyouare? Kampanjen handler om å legge ut et ikke så fint bilde av seg selv for å støtte jenter som ikke har så bra selvtillitt og tagge det med #bewhoyouare! Håper du støtter den!

  4. Nei, men skal spille cup neste helg. :)) Jeg bare lurte på , hvilken plass du spiller på banen?❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg