Et WOW tips

Hei

//Samarbeid

Mange spør meg når kolleksjonen min med WOW kommer ut, og det er til høsten. Det tar tid å lage en kolleksjon og jeg gleder meg minst like mye som dere andre som gleder dere til den kommer i butikk. 

Jeg har jobbet med inspirasjon, skisser, vært i møter, sett på tekstiler, farger og prøveplagg. Noen av prøveplaggene gikk rett til bestilling og andre ble det gjort små justeringer og endringer på etter mitt ønske. Utrolig spennende og selvom jeg gleder meg stoooort til sommerferie så har jo høsten mye spennende i møte for meg også. 

For en liten tid tilbake var det en periode med masse fint sommervær og da var jeg innom WOW for å se på sommerkolleksjonen deres. Fant da ut at jeg ville lage et lite inspirasjonsinnlegg til dere. Denim går aldri av moten, men i år så er denim enda mer trendy enn på lenge. 

 

Jakken er det flere som har spurt meg om på Instagram, og det er altså denne jakken i fra WOW. Kjøpte den litt ekstra romslig så jeg lett for plass til en hettejakke under den. På bildet ser du ellers briller fra Shadyfruits, et par Converse, et Too Faced solpudder og et hårbånd kjøpt hos Bik Bok. Klærene er alle fra WOW. Croptopper i hvitt og marineblå.

Er du glad i denim, liker du mørk eller lys denim aller best?

Klem Jennie

 

22 kommentarer
  1. Å så utrolig fine klær! Jeg er superglad i denim, liker lys best, og sånn ombre-aktig som den shortsen <3
   Gleder meg til kolleksjonen din kommer ut, jeg skal hoppe bort til den nærmeste wow-butikken 😀

  2. Jeg er så glad på dine vegne at du kan oppleve alt dette som 14 år
   Kan du se og følge bloggen min den heter Irisbloggen.blogg.no

  3. Gleder meg veldig til kolleksjonen din kommer ut! Blir veldig gøy å se på det du har vært med på! 😃
   Er veldig glad i denim, syntes det er fint å bytte på med lys og mørk så er ikke sikker. 😊
   God sommer på forskudd😘😊☀️

  4. Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.
   Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂
   Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin onsdag, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.
   Ellers vil jeg tipse deg om (dette er altså ikke reklame, men jeg vil tipse deg om det fordi jeg synes du fortjener det) det annet siste innlegget mitt der gir jeg bort en helt gratis kjole som jeg kjøpte på nelly! Gi beskjed i innlegget mitt hvis du vil ha den 🙂

  5. Linn Therese: tusen takk for kjempekoselig kommentar. Jeg ser hvor mange som kommenterer når det er noe man kan vinne, i mens det ellers er de samme trofaste og snille som kommenterer gang etter gang ellers. Jeg kjenner ofte igjen navn og også IPadresser. Setter stor pris på de som alltid tar seg tid og noen er jeg heldig å ha fått møte også. Det er veldig koselig. Klem

  6. ikke for å være frekk, men det står og et par bilder fra shady fruits skal det stå briller fra shady fruits??
   uansett veldig fine ting på bildene dine, de inspirerte meg <3 xoxoxo

  7. Jeg elsker denim jakke, har selv i forrige uke kjøpt en slags denim jakke på H&M, sånn litt mørk denim med svart “dongri” armer og hette, elsker den 😉
   Gleeder meg til kolleksjonen din kommen ut i butikken 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg