DETTE BLIR MORO

Hei

I går nevnte jeg kort på bloggen at jeg skal være med på noe jeg syns er veldig kult. Noen av dere klarte med de to hintene å gjette dere frem til at jeg skal være med på Vinterlyd sin  turné 2015. Vinterlyd er en del av “Krafttak mot kreft” og arrangeres av Kreftforeningen og P4. Du kan lese mer om Vinterlyd, Krafttak mot kreft, hvilke artister som skal være med, når og hvor konsertene skal holdes og mye mer inne på P4 sin Vinterlydside, som du kommer til ved å trykke //HER Kreftforeningen har også en side med mye informasjon som du kommer til ved å trykke //HER

Det er det tiende året at P4 og Kreftforeningen tar med seg noen av Norgest største artister til flere byer og steder for gratiskonserter. Ja,  konsertene er gratis, men jeg håper veldig på at vi får samlet inn mange penger til kreftforskning.

Noe av det beste er jo at dette ikke er lenge til i det hele tatt. Vinterlyd begynner med en stor og kul konsert med flere happenings i Oslo allerede Lørdag 28 februar. Noen artister som skal være med er allerede offentliggjort, i mens andre fortsatt blir holdt hemmelig en liten stund til. I tillegg til en fantastisk konsert vil det bli konkurranser og også muligheter til å vinne blant annet “Meet and greet” med artistene.

Jeg skal være med på moroa og kommer vel til å lage noe moro selv på reisen også. Nå får jeg mulighet til å spørre artistene ikke bare spørsmål jeg lurer på, men spørsmål dere lurer på også. Kanskje noen av dere ønsker dere autografer, signert CD eller lignende. Kanskje gjøre en “prank” på noen av de, det er alltid moro, he he.

For å holde seg oppdatert rundt disse kule gratiskonsertene lønner det seg å følge @p4radio på Instagram

Jeg gleder meg veldig til å besøke de ulike stedene og kanskje møter jeg deg også 🙂

Har du vært på Vinterlyd?

Klem Jennie

27 kommentarer

Siste innlegg