Smashing kveld

Hei

I dag da jeg våknet var noe av det første jeg gjorde å tvile på at gårsdagen faktisk skjedde. Lurte på om jeg bare hadde drømt, men så så jeg blomstene og prisen min på nattbordet og da forstod jeg at det er virkelighet. 

I går så vant jeg, takket være dere “Årets Ungblogg” på Vixen Blog Awards. Tusen tausen takk til alle dere som har nominert meg og stemt på meg og tusen takk til juryen som tok meg helt til toppen. 


Tenk at jeg tvilte på om jeg skulle dra på Vixen Blog Awards eller gå skirennet her på Nesodden. Men kvelden før fikk jeg tak i en kjole og avtalte at Ella og mamme skulle bli med meg. Lykken ble komplett da jeg fikk billett til Tuva også.

Først så var vi en liten tur på en slags “Før Fest” hvor det ble servert drikke og fingermat.  Mange mennesker og ja, vi følte oss veldig små i selskapet. Vi turte ikke snakke med noen, så vi ble veldig glade da noen snakket med oss, he he. Det var godt å ha vennene sine der for det føles som at alle andre kjente hverandre.

Fine speil for å knipse noen bilder

Tok noen bilder, men hadde bare med meg mobilen. Det ble tatt noen bilder av flere fotografer, men de har jeg ikke fått ennå.

På prisutdelingen fikk vi Goodie Bags, så ble det delt ut priser i alle de ulike kategoriene og så var det musikk av blandt annet Ida Maria

 Jeg skvatt så utrolig da navnet mitt ble ropt opp at jeg skalv. Jeg skalv på scenen også og følte meg om mulig enda mindre enn tidligere på kvelden. Satt veldig pris på å se at det var noen jenter på min alder i salen og noen av dem kom også bort til meg for å ta bilde og få autograf og da følte jeg i hvertfall at det var verdt å være på Vixen denne kvelden. Når jeg ser tilbake på kvelden var den jo helt utrolig. Ikke alle som får oppleve dette og at jeg fikk en pris etter å bare ha blogget i litt over 1 1/2 år. Mange flere utrolig kule bloggere ble kåret denne kvelden og jeg anbefaler å sjekke flere av dem på Vixen.no 

Det var jo veldig mange store bloggere der og andre kjente personer som ble intervjuet, filmet og fotografert veldig mye. 

Jeg har også lyst til å takke dere som kom bort å gratulerte meg etterpå. Vet ikke om dere leser bloggen, men det var i hvertfall veldig koselig og betydde mye for meg.


Vi var ikke hjemme før 00.15, og da var jeg så trøtt at jeg gikk og la meg med en gang.

Nok en gang tusen takk. Om jeg får flere bilder deler jeg dem her på bloggen 🙂

 

Har du et spørsmål om denne kvelden, kan du spørre i kommentarfeltet 🙂

Klem Jennie

70 kommentarer

Siste innlegg