Endelig helg

Hei

I dag har jeg vært på skole og håndball. Treningen var faktisk veldig gøy. Fint å trene litt håndball igjen. Har ikke trent så mye den siste tiden fordi jeg har vært syk, vært på Vixen og gjort lekser. Neste uke er det ikke akuratt mindre lekser. Vi har 2 prøver og 2 foredrag. Huff, håper det snart roer seg. Nå skal vi hvertfall kose oss uten å tenke på skole. Kan hende det kommer flere bilder på IG brukeren min @jenniefashion!

Hvordan har din uke vært?

Klem Jennie<3

10 kommentarer
  1. Heei!
   Er så sykt glad for at du ble “årets ungblogg” du fortjener det så mye!!
   Jeg er så stolt av deg!!
   Jeg har ett spørsmål til deg er det mulig at du besøker Hafjell og går på ski der? Bare lurer siden jeg skal dit i vinterferien og det hadde vært sykt kult å møte deg! Jeg bor ganske langt unna så jeg må ca. Kjøre 5 timer i bil til Hafjell. Så det hadde vært sykt kult om jeg møtte deg der! 🙂
   Klem

  2. Fine jenter<33
   Hei jeg har et spørsmål kan du se e-posten til de som skriver en kommentar siden du sa: Og navnet ditt kjenner jeg igjen til meg. Fordi det er jo mange som heter Tuva<3<3<3
   Fine jenter<33
   Mvh Tuva<33

  3. hie jennie <3 jeg har nettop fått ny blogg og hadde satt veldig pris på om du la igjen en kommentar ved bloggen vår <3 bloggen : http://www.seppa.blogg.no håper du kan ta en skikk på den. elsker deg jennie! du er mitt forbilde for alltid !

  4. Anonym: Nei, jeg godkjenner ikke alle. Derfor jeg har privat bruker. De som har anonyme brukere uten bilde av seg selv + en og to følgere eller ingen bilder selv for eksempel. Eller hatbrukere, rasistiske brukere, perverse brukere osv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg