Stalker much!

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin søndag! Jeg har vært på tur med familien i skogen og det var skikkelig deilig. Håper på en tur på fjellet i løpet av vinteren eller no, fordi jeg bare syns det er sykt koselig. Tidligere i dag så jeg at den nye videoen til Marcus og Martinus var ute og tok meg tid til å se den. Jeg syns videoen var helt rå og gutta så sykt bra ut. Ikke minst imponerer gutta stadig vekk! Måtte derfor dele mine tanker om videoen her på bloggen og bare få det ut. Sangen er skikkelig fengende og jeg får bare lyst til å danse. Det var flere steder jeg måtte stoppe opp og spole tilbake for å se det om igjen! Så bra var det haha! Tenkte å dele de stedene i videoen med dere haha! Stalker much jeg er nå, men likte det virkelig haha!

Det er snakk om sekunder her, men det er disse små klippene og trinnene som gutta utfører som gjør det så ekstra bra! De ser så naturlige og komfortable ut at det virker så ekte og lekent. Forstår himla godt at disse gutta har fått mange fans langt uten for Norge sine grenser også. 

0:13-0:16

0:38-0:39

0:48-0:52

1:09 – 1:13

1.45-1:46

1:57-2:00

2:18-2:21

3:11-3:13

Trykk HER om du vil se videoen!

Dette har jeg sittet og gjort nå, men så verdt det. Om noen gjør noe bra, er flink syns jeg de fortjener å få vite det. Bra jobba gutt! Håper jeg får sett dere snart!

Some screenshot fra videoen!

Klem Jennie

 

8 kommentarer

Siste innlegg