EN STOR FORANDRING

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Som flere kanskje fikk med seg dro jeg til Thomas i går. Alltid koselig å se han igjen, spesielt når det er en stund siden vi har sett hverandre. Litt over en uke høres kanskje ikke så mye ut, men det føltes slik i hvert fall haha! Selv om været ikke var helt tipp topp stoppet det oss ikke fra å dra opp til Voldsløkka med noen venner av Thomas og spille litt forskjellig ballspill. Det ble volleyball som flere av dere sikkert vet hva er og spikeball. Spikeball har jeg aldri spilt før, men det var skikkelig gøy! Om du er rask så rekker du å se en snutt av spillet på instastoryen min! Ikke så mange vet hva det er, men jeg anbefaler dere å prøve det ut om dere har muligheten. Vi spilte og koste oss i 2-3 timer før vi avsluttet. Thomas og jeg dro hjem til han igjen der vi spiste deilig mat og så på film. Nå er jeg hjemme igjen og gjør meg klar for morgendagen. 

Jeg syns det var utrolig gøy å spille volleyball og det var utrolig koselig at vi ble spurt om å bli med. Selv er jeg ikke så god på å gjøre slikt, men det skal jeg definitivt bli! Enda noe morsomt du kan finne på med vennene mine! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

I dag var det også siste feriedag for meg og jeg skal ha min første dag på Vgs i morgen! Jeg har gruet meg til ferien skulle ta slutt, men jeg er spent på morgendagen! Jeg husker at da jeg begynte på ungdomsskolen tok det litt tid å venne seg til forandringen, men det var jo en fin forandring. Jeg håper de neste tre årene på Vgs blir bra og jeg ønsker alle sammen lykke til med et nytt skoleår når enn det starter for dere. 

Klem Jennie

10 kommentarer

Siste innlegg