GÅ IKKE GLIPP AV…!

 

Hei!

Håper dere har hatt en fin dag! Dagen i dag har vært helt grei for meg. Litt kjedelig skoledag men jeg kom meg igjennom den, hehe. Deretter hentet jeg broren min på skolen og da jeg kom hjem begynte jeg rett på skolearbeid. Jeg har en ganske stor oppgave som skal leveres innen fredag og jeg jobber ganske hardt med å få den ferdig. 

Jeg er i hvert fall ferdig med SMS-rouletten så den kommer ut på torsdag samtidig som Bea sin video. Vi filmet jo del 1 på min kanal og del 2 på hennes, så du må nesten se begge videoene for å forstå hva som skjer. Haha!

I dag så jeg forresten at Disney Channel appen kom ut. Jeg har visst om denne appen ganske lenge og endelig lå den på appstore. I appen finner du masse morsomme bilder og klipp fra blant annet fra THE CLUB RADIO. Du kan også se mer fra andre morsomme Disney Channel programmer som ” Soy Luna” og ” The Louge”. Appen er helt gratis og du finner den ved å søke på ” Disney Channel” i appstore. Den ligger kanskje litt lenger ned på siden:-)

Her er noen bilder fra appen<3

Husk å se denne ukens episoden av the Club Radio på fredag klokken 18.30 på Disney Channel. Jeg intervjuer Marcus og Martinus!

Skal du laste ned appen?

Klem Jennie

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg