DETTE GIDDER DU SIKKERT IKKE LESE…?

Hei på dere!

I dag filmet jeg nok en JUNKYARD HAUL og det var skikkelig gøy. Siden jeg også var i et unormalt godt humør i dag bestemte jeg meg for å snappe det hele. Altså hvordan jeg setter opp kamera, hva jeg gjør, vanskeligheter og lignende. Hvorfor ikke liksom? Det viser også at det faktisk tar litt tid å filme en video som det. Jeg må jo både filme inne, ute, bytte klær, bytte kort, lade batteri og masse mer! Det var i hvert fall utrolig gøy og jeg gleder meg masse til å redigere den videoen! 

Ellers i dag har jeg tatt litt bilder til bloggen, spist fastelavensboller og gått på ski! Jeg bestemte meg faktisk bare for å dra opp på stadioen her jeg bor og pushe meg skikkelig. Som jeg har nevnt før gikk jeg på ski for to år siden men måtte velge mellom ski og håndball, ble så mye tilsammen. Det ble derfor håndball siden den treninga varer hele året og fordi det rett og slett ikke er så mye snø her vi bor. Det var utrolig deilig å gå på ski igjen men også slitsomt. Sånn det skal være!

Nå sitter jeg og blogger før jeg skal gjøre siste “finish” på SMS- rouletten<3 I morgen er det skole igjen så jeg tar nok en litt tidligere kveld også. Misunner dere som har fri til uka! Kos dere!

Klem Jennie

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg