LITT ROLIG MÅ MAN OGSÅ TA DET

Hei

Hva tror dere jeg skal begynne med å si? Oja , i dag var enda en varm dag i Østerrike. Hahahaha<3 Føler jeg har sagt den setningen veldig mange ganger nå. Men det er jo sant. Ufattelig varmt ute. Sist jeg sjekka var det vel 35 grader. Lillesøster har jo dessverre fått vannkopper og henne syns jeg mer synd på, for jeg har jo fortsatt muligheten til å gjøre litt ting. Jeg dro derfor bort til et basseng med mamma, pappa og Mathias like i nærheten for å bade litt. Må gjøre det i denne varmen. Det var utrolig deilig i vannet. Hele 27 grader. Vi var der ikke så lenge siden vi måtte hjem til Emilie Mari….. og nei, kke tro at hun er alene altså. Både Oma og Opa var hjemme de også. He he he<3

Resten av dagen har jeg brukt på å slappe av. Har ikke vært så sliten på lenge faktisk. Jeg er jo som oftest ute og gjør noe eller er i aktivitet, men om jeg ikke er det tar jo bare varmen knekken på meg. Rett og slett. Jeg har derfor tenkt å slappe av resten av kvelden. Var ute med Mathias for litt siden og tegnet med kritt på asfalten. Han ba meg lage en brannstasjon og en politistasjon så da gjorde jeg det. 

I går var faktisk jeg og mamma en tur i byen, men det ble alt for varmt faktisk og vi endte til slutt opp inne på et shopping center med aircondition. 

 

 

Lille gutten min<3


Hvordan har din dag vært?

Klem Jennie

17 kommentarer

Siste innlegg