MIN BALLKJOLE og vinner av kalenderluke

Hei

I dag dro Ella og jeg på en koselig førjulstur i sammen til Oslo. Vi tittet i butikker, gikk i Slottsparken, var på Cafè i sammen og koste oss. Veldig fin stemning i byen med snø og julelys. Da jeg kom hjem var det middag før vi igjen dro på en liten levere gaver og besøksrunde. 

Jeg har fått mange spørsmål om min ballkjole og jeg har svart på kommentarer både her på bloggen og på IG. Jeg kjøpte kjolen på et salg på nettsiden Nelly. Størrelsen jeg kjøpte var størrelse 34. Liker egentlig ikke å svare på spørsmål om størrelser, men forstår at mange får et bilde av hvilken størrelse de trenger selv om de ønsker å bestille seg en slik kjole. Den sitter akkurat og jeg kunne ikke hatt den mindre eller større. 

Jeg syns det er supert å ikke bruke mange penger på en ballkjole som man kanskje bare får brukt en gang. Denne kjolen er ikke en typisk ballkjole heller og kan jo brukes til andre festlige anledninger også. Da den var på salg kostet den 249,- og orginalprisen var 499,-

Etter jul er det flere nettsider og butikker som begynner med januarsalg og da kan det jo være lurt å følge med og kanskje kjøpe seg en juleballkjole til 2015 allerede da. 

 

Her er jeg i ballkjolen min 2014

Vinner av kalenderluken ble @benedictelwang , gratulerer 🙂

Ønsker dere alle en fantastisk julefeiring. Jeg skal blogge i ferien og er også å finne på instagram som @jenniefashion

Klem Jennie


22 kommentarer

Siste innlegg